wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Red said: ya bana haftada min 3 ya da 4 gün full vücut içeren program önersenize. temel bölgelere yoğunlaşayım salonda ders programını zor ayarladım spora göre zaten sdfs Buz dolabına kadar gidip kapağı açıp kapa sana yeter o egzersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 haftasonunu ctesi+pazar kardiyo gunleri olarak sabah insan yokken yuzmek seklinde ayirmak mallik mi kabul edilebilir mi edilirse patates to 5k gibi bir guideline var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Slint said: Paleo beslenen var mı? Ağırlık çalışmadığım zamanda gayet güzel kilo verip, yağ oranımı düşürmüştüm bunla. Şimdi tekrardan başladım ve ayrıca ağırlık çalışmaya da başladım ama ne önceki gibi yağ yakabiliyorum ne de idmanlarda doğru düzgün enerjim oluyor. Var mı bir önerisi olan? İlla paleo beslenmene gerek yok paketlenmemiş gıdaları yemezsen yeter. Yağ yakma döneminde karb ı kısıyorsun biliyorsun. Ama madem ağırlık çalışmaya başladın muz ve patates tüket ve yağ tüketimini arttır. Birde ağırlık arttırımı konusunda biraz yavaş davranırsan ilk başlarda iyi olur vücut alışıyor çünkü antrenmana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 İki ay oldu başlayalı. Yavaş yavaş doğru formu bulmaya, hafif newb gain edinmeye başladım. 5 kiloya yakın bir artış olmuş bu süreçte ki bacaklarım, belim, göbeğim inceldiğine göre büyük oranda lean muscle almışım. Son ay push/pull rutiniyle geçti ama ilk aya nazaran pek memnun kalmadım. Doms yaşatmadı hiç desem yeridir. Malum bir de araya bayram girdi, tam bayramda hasta oldum derken yeniden başlamak için yeni bir programa ihtiyacım var. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı? http://www.bodybuilding.com/fun/randy29.htm Şunu buldum, fena gözükmüyor ama yetersiz gibi. Arasına ufak tefek modifikasyonlar yapsam mesela? -Incline Bicep Curl / Hammer Curl -Face Pulls -Shoulder Press yerine Military Press (machine'li ve freeweight'li) -Lateral Raise -Chest için butterfly? -Cable Row yerine Bent Over Row? Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 selamlar. Bazı sitelerde amino acit (liquid) ve protein tozu almanın zararlı olabileceği yazıyor. Bu konuda deneyimi olan var mı? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 evet ben kullandım öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 -abi kötü bir şey mi dedik yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 abi yani 58 sayfadır ne yazılmış hiç okumuyorsunuz ki bölüme gelen adam kaçıyo o yüzden. her sayfa aynı sorular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 benim boyundan aşağısı yok. başımı dilim yardımıyla klavye üzerinde yuvarlayarak yazıyorum. kullanmayın aminoasit. ben yandım siz yanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ok peki en baştan başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bence nette araştır o kadar sayfa burayı okuyup çıplak kıllı erkek fotosu göreceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Karıştırırken amino asit üstüme sıçradı, hep 2. derece yanıklara sebep oldu. Çok tehlikeli, asit sonuçta adı üstünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 hahaha zararlı değil ama gerekli de değil. cebine zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Sonunda deadlift'te 110 kg x 5 yaptım bugün, 72 kg'yim. Strap kullanıyorum, ilerlemeyi sağladı, 100'de tıkanmıştım açıkçası. 2-3 haftada 5 kg ekleyerek devam edeceğim bakalım. 2-3 saat sonra sol elime bir baktım, ufak kırmızı kırmızı noktalar, alerji falan mı olduk, derken sağda yok, kolda yok. Bir arattım ki deadlift'te oluyormuş, strap kullanınca özellikle :P. Petechiae'ymiş adı, hergün yeni birşey öğreniyor insan. Neyse sıkıntı değil demişler, bir sonraki güne geçecekmiş bakalım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 oo tebrikler. bende yeni yeni başlayabiliyorum ağırlığa. sakatlıklarım yeni yeni geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 https://lh4.googleusercontent.com/-Zyqe1qBiFAQ/U6WIbNaSxNI/AAAAAAABDPE/SwYDs51j1Gg/w426-h391/2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 seigen said: Petechiae'ymiş adı, hergün yeni birşey öğreniyor insan. Neyse sıkıntı değil demişler, bir sonraki güne geçecekmiş bakalım :). o kibarca vucudunun kilcal kan damarlarinin beni zorlama sagim solum portledi demesinden baska bir sey degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ek..ebola da da gorulebiliyor tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bu spor salonlarından ebola bulaşabilir değil mi lan kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hemde ne bicim..genelde zemin katlarda super havalandirmasiz hafif nemli ortam..virus olsam daha ne isteyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ki ebola terle bulaşıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Tron said: selamlar. Bazı sitelerde amino acit (liquid) ve protein tozu almanın zararlı olabileceği yazıyor. Bu konuda deneyimi olan var mı? Teşekkürler.. ben de merak ediyorum arkadaşlar deneyimi olan varsa paylaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 benim var 2-3 kere içtiydim ben kaşıntı yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 böbreklere zararlı diye duydum protein tozunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Isik oyunlariyla kanatlarim cok acaip oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar