zipzip Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ben bugün salona başladım adam direkt L-Carnitine diye bişey önerdi bana, yağ yakıcı. alayım mı bundna yoksa gerek yok mu? kız gibi kollarım, daracık omuzlarım yanında iğrenç bi göbeğim var. hızlandırır çok dedi ama yağ yakıcı ölümleriyle ilgili bi kaç haber okudum, tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 l-carnitine zaten vucudunda olan birşey. ölmezsin yani. ama gerekliliği baya bir tartışılıyor. ben almıştım. sonra kullanmadm. duruyor kapalı şekilde paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 bi ise yaramıyor o ürün plasebo etkisi kendinden daha fazladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Carnitine yerine yeşil çay falan iç daha etkili olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ya ilk günden geçirmeye çalıştığı belliydi ama :D gider gitmez bunu al. 115 lira bi de az buz para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Valla ben aklıma gelirse(genelde gelmiyor) bitek amino asit alıyorum takviye olarak whey mhey hiç bişi kullanmıyorum. Daha zor oluyor, daha yavaş ilerliyorum ama olmuyor değil abi. Düzenini oturtup adam gibi yemekler yersen her türlü halledersin. zipzip said: ya ilk günden geçirmeye çalıştığı belliydi ama :D gider gitmez bunu al. 115 lira bi de az buz para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben de doğal yoldan halledeyim istiyorum ya. ama sabır yok işte bende.3 aya jason stackhouse olayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 slow ama steady progress çok daha güzel sabrı olan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 zipzip said: ben de doğal yoldan halledeyim istiyorum ya. ama sabır yok işte bende.3 aya jason stackhouse olayım istiyorum. 3 ay sonrasını düşünürsen 1 ay sonra bırakırsın. hep 1 yıl sonrasını düşünerek çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 supplement olm bu streoid değil en fazla %5 fark görürsünüz sdgsdagadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 fark yaratcak çok supplement varda aslında çok pahalaı burda adam gibi çeşit de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 niye biseyin sonrasini dusunuyoruz ki? moriarty said: zipzip said: ben de doğal yoldan halledeyim istiyorum ya. ama sabır yok işte bende.3 aya jason stackhouse olayım istiyorum. 3 ay sonrasını düşünürsen 1 ay sonra bırakırsın. hep 1 yıl sonrasını düşünerek çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Moriyartinin dediğine doğru dedimdi araya girmişiniz ben yazarkene :D Şu ^ gayet doğru yani, ben yeni hedefimden 1-1.5 yıl falan uzağım ahafhasd çok geliyor ama aslında değil. İlk başladığımda babayı omza atıp devam edebilmekti acil bi anda, şimdi bired pittin fayt kılabdaki halinden 1-1.5 yıl uzağım işte 3 aşağı 5 yukarı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 hedef koyma güzel bi motivasyon çünkü ama ulaşılabilir olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 brad pittin fight cludaki hali 1-1.5 yıllık emek mi istiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 O kadar uzak iste sen dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 biret pit önümde diz çöksün tevbe istesin, o kimmiş......,,,,,,,,,........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ulan sismanliktan gene vazgecmistim, anca 2 gun gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 moriarty said: 3 ay sonrasını düşünürsen 1 ay sonra bırakırsın. hep 1 yıl sonrasını düşünerek çalış. şimdiye kadar 2 kere başladım hep 1 ayın sonunda bıraktım. bu sefer ciddi giriştim ama hatta mutfak terazisi bile aldım diyete birebire uyayım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aquila said: ulan sismanliktan gene vazgecmistim, anca 2 gun gitti. Senin neren şişman yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ŞOK ŞOK ŞOK. ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER: En iyi takviyeleri açıklıyorum: taze soğan, sarımsak, zencefil çekilmiş olarak zerdeçal, tarçın balıkyağı ve limon suyu En iyi protein kaynaklarını açıklıyorum: Kesik (çökelek veya lor da diyorlar) Çiğe yakın kuzu eti En iyi superfood u açıklıyorum: Kefir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Güzel yazmışsın, ayrıca sarımsak T'yi artırıyor. Yoğurtla gece güzel gidiyor, tabii dişi fırçalıycan hemen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Fircalasan ne olur koku migdeden geliyor O zencefil, balikyagi fln.. Bunu karistirip yemiyosun de mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Yanındakine de yedirecen 2 kaşık o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Ezip yediğinizde koku yapmıyor hiç bir şey. Zaten ezip yemek lazım en iyi o şekilde alınıyor her besinden fayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar