tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 boş serbest barla başla bence. 5er 5er arttır. smith machinele squat olmuyo kandırmayalım birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Offf illa sakatlık çıkaracaksınız =/ İyi tamam bu cts free form başlıyorum. Bakalım kaç kilo basabileceğim. Yalnız bizim salonda düzgün rack yok, bunu yerden nasıl kaldırmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Squat ile ilgili bir öneri. Eğer full squat yapamıyorsanız bence başlamayın önce esnekliğiniz ile ilgili çalışın sonradan toparlamanız zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 full squatta göt ayak bileğine değiyor. terminolojiyi öyle oturtalım bence. normal squatta paraleli geçiyosun. biraz kasım olsun, brad pitt olayım diyenlerin squat yapmasına hiç gerek yok hiç kasmayın boş yere. güçlü olayım diyen varsa yapsın. gerisi leg press leg curl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Soris said: Squat ile ilgili bir öneri. Eğer full squat yapamıyorsanız bence başlamayın önce esnekliğiniz ile ilgili çalışın sonradan toparlamanız zor oluyor. terminolojiyi oturttuk ama devamını getirmemişim. boş barla paraleli geçemiyosan geçene kadar mobility kascan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Sana inat değil mi lan, hem fayt kılabdaki bired pit gibi olmak istiyorum öyle çok kaslı olmama gerek yok biraz fit görünsem yeter. Hem de free form squat yapacağım ardımı ayak bileklerime değdire değdire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 senin ardin alisik zaten degdirilmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 axedice said: Sana inat değil mi lan, hem fayt kılabdaki bired pit gibi olmak istiyorum öyle çok kaslı olmama gerek yok biraz fit görünsem yeter. Hem de free form squat yapacağım ardımı ayak bileklerime değdire değdire. yapmazsan adam değilsin. squat faşisti olmak istemiyorum sadece. hedefe göre çalışılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 1-2 haftaya foto koycam. biraz sissin memelerim once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Sali gunu gym'e yazildim ve bugun itibariyle ard arda 4. gun giderek kendi kisisel rekorumu kirdim. sdf Cok bisey yapamiyorum sakatliklardan. Ilk 3 gun yuzdum bugun de gym yaptim sortu islak unuttugumdan mutevellit. Bi de kilo degisimi olmadi hic, hala 104-105 civariyim ama vucut azcik topladi gibi. http://i.imgur.com/6FhuVwG.jpg Boyle agirdan alarak ay sonuna kadar hafta ici hergun + haftasonu dinlenme seklinde devam edicem. Bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Abi bu sporu 7 yaşında filan yapmak lazımmış dikdörthen kalmış vucuttan bi bok olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Sağa yazmmamıştım denk gelmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 di, vücut yapılarımız çok benzer. Ben de başladığımda senin kilondaydım göbek meme vardı. 8 ay sonraki durumumu görüyosun şimdi facebooktan =). Ben çok öğrene öğrene gittim beslenme konusunu da training i de. Disiplinli ve bilgili gidersen 5 ayda ulaşırsın benim şu anki formuma. Durmak yok devam kavel panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 koy biz de görelim illa feysbuktan mı ekleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 PrudenT said: koy biz de görelim illa feysbuktan mı ekleyek o ayrıcalığıı sevdiklerime tanıyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Soris said: smith machine de yapıyorsan hiç yapma bence :) yeni görmüşüm yaw niye olmuo bizim salonda enseye halter alacak yer yok ya smith hariç anca birilerine sürekli verdirmek fln lazım onda da tanımadığım adamı 3-4 set meşgul edesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 smith machine dediğin bisiklet sürmeyi öğrenirkenki arka tekere takılan ekstra 2 ufak tekerlek panpam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Etkisini alamıyorsun hareketin bence hiç yapma daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Abartıyorsunuz ya, smithte de deli gibi yakıyor sağlam çalışınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hic birsey yapmamak x olsun. all >smith >x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 axedice said: Abartıyorsunuz ya, smithte de deli gibi yakıyor sağlam çalışınca. oo yanmayi hisset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 et kesmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 serbest ağırlık varken smithte yapanlara acıyan bakışlar atıyorum, onlarda başını öne eğiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bunu şöyle düşünün. barfiks yapıyosunuz. kimse yardım etmiyor. (serbest olsun bu) (smith örneği olsun bu) barfiks yapıyorsunuz, altınızdan biri sanki siz çekiyomuşsunuz gibi aşağı yukarı kaldırıyo sizi bacaklarınızdan tutup. zorlarsan yine acır sırtın. ama o kadar. diğerinde vucudunun seksen tane bölgesi çalışıyor yapıcam diye. bunda, dengelemeye ihtiyacın yok, diğer milyon kasa ihityacın yok. diğer kaslarının aman dur bende güçleniyim o zaman yoksa bu salak sakatlancak dediği yok. aradaki fark bu. biri seni overall 10 geliştiriyor biri 2. yine gelişirsin tabiki smithte squat yaparken. ama aynı zamanda 10 gelişmek varken 2 gelişirsin ve sadece tek bi parçan gelişir diğerinde 10 tüm kaslar gelişecekken. seçim sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar