tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ovchinnikov said: tiLi said: vejeteryan mısın? insanity zaten high intensity cardio gibi bir şey değil miydi karıştırıyorum bu ev marketing mucizesi programlarını evet vejetaryenim. ev programı insanity ve high intensity ama beslenme olayında kafam karışık. 40 dklık bir program ortalama 700 kalori civarı yakıyorum. hatta istatisliklerimi atim http://www.movescount.com/moves/move37750249 böyle bir şey oluyor proteinin az. kaç kilosun 700 kalori yakıyosan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 hunty said: Bunu alacagina duzgun bir bir Barbell, Dumbell, Ezbar seti yapsan ciddi calisabilirsin. Decline-Inline Bench press sehpalari vs. Toplam 120 kg'a kadar 2.5-5-10 agirliklar seni baya bir goturur. Bir de Pull up-Barfiks icin biseyler. Kardio zaten zaten kosarak, bisikletle yada merdivenlerle yapilabilir. http://www.exercisewebstore.com/wp-content/uploads/2014/01/Gym-Exercise-Equipment1.jpg şu hareketin hasatasyım nasıl yaparım alet olmadan kol 90 drece, kol içiyle aç kapa hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bildigin bench press degil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 butterfly denir daha çok. 2 adet dumbella çok rahat yaparsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 chest press? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 dumbell fly capsdeki aletle aynı bölgeleri çalıştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Dumbell Butterfly iste bu. Sehpaya yatip, Flat ya da inline, decline yapabilirsin. http://www.youtube.com/watch?v=q3S44CVKzpg Dumbell ve barbell bence bu aletlerden daha faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 o alette chest press, butterfly, lat pulldown ve leg extension görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ulan hastayık diye bi hafta yapamadım. insanın bütün gücü mücü gidiyor vallahi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 videodaki tamam da, kolun iç tarfaıyla aç kapa yapıyorsun bir de onu soruyorum (avcun yüzüne bakıyor, o şekilde kavrıyorsun ağırlığı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ilk video iste, fly olan dik durma gereksinimi yok mu diye mi soruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 kolun dik dursa daha fazla yer kastıryor gibi gelior bana yani yükü eline değil de koluna uzunlamasına verince neler yazıyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 tiLi said: proteinin az. kaç kilosun 700 kalori yakıyosan? 87 kiloyum şuanda. extra yumurta mercimek mi yiyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 süt ürünlerini az tüketiyosun. 1 kibrit kutusu peynir çok az veggie için. yumurtaya da biraz abanabilirsin, 3 yumurta beyazında 10 gram protein var topu topu. süzme yoğurtu her öğüne koy mesela. tam tahıllı gıdalar vejetaryan ve veganlar için önemli asıl. o yediğin ekmekler bari tam buğdaylı falan olsun neyse işte. at gibi herkesin zorla yemeye çalıştığı yulaf senin işine yarar baya. fasulye ve mercimeğe de aban. biraz fıstık, ceviz ekle ama kaloriye dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 olm vegan olmayın lan manyakmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 tiLi said: yoğurtu http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130101003301/spongefan/images/e/eb/My_eyes.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Süzme Yoğurt'u "süzme yoğurd"u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 supp. kullanan arkadaşlar -amino -toz protein -carnitine ne boka yarar biraz açıklayabilirmisiniz hani ne için kullanmak lazım neye yararlar (tamam hadi proteini es geçebiliriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ilk ikisi kıtlık varsa ve protein bulamıyosan, üçüncüsü alışveriş yapmış olmak için pardon supp kullanan arkadaşlara sormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 amino proteinin kana hızlı karışan versiyonu diyebilriz kısaca, creatine de patlayıcı gücü artıyor bide atp ni bittiği yerde devreye girip son 1-2 tekrar falan çıkartırır belki benim bacak kaslarına etki ediyo creatine sadece anlamaıdm neden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 carnitine demiş. creatine deseydi al al al derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ha carnitine miş ya kafa creatine e gitmiş benim pardon carnitine de bi aminoasit işte yağ hücrelerin enerji olarak kullanımı artıdığı söyleniyor zaten yediğimiz çoğu şeyde var, bide vucut ta salgılıyo kendisi gereksiz görüyorum caffeine yeter yağ yakımı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 toz işine gireyim diyorum en zararsızı hangisi bu proteinlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 peynir tozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ust govde agirlikli bi program yazabilecek var mi not: omuzlar pek saglam degil daha once birkac defa ödem olustu zorlamadan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar