axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Baggio said: irade ile veremiyorum Asla veremeyeceksin, kendinle barış. Gerçi insan niye şişmanlıkla barışsın o da ayrı yalan lel. İşte intihar etmeden yaşamaya çalış o çirkin halinle. Oyun moyun unutursun bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ben 140 kiloyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 140? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 a hundred and forty.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 82 gördüm max. şimdi 74 lerdeyim. 82 göreyim tekrar istiyorum ama yağ oranını düşürüp kası artırma koşulu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Stringray said: o konudaki sıkıntı çoğu kişinin eş zamanlı olarak yağ kaybedip kas kazanabileceğini sanması. öyle bir olay yok, cut yapıyorsan şişme beklemeyeceksin olanı koruyayım yeter diyeceksin. kas kazanayım diyorsan cardio kısıp iyi beslenip biraz da yağlanmayı göze alacaksın. olay cycle halinde gitmek yani eş zamanlı yapmaya kasmak değil, bunu yapmayınca yerinde sayıyorsun o da moral bozuyor. burdakilerin çoğu beginner. kas yaparken yağ yakabilirler. yağ yakma = kardiyo diye duyulmuş ama her yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 abi ağırlık kaldırın yağ yakmak istiyorsanız. 40 dakikalık ağırlık antrenmanında gene fazlasıyla yağ yakarsınız. jaq'ın önerilerinide her daim dikkate alın tabi. ve cidden kardiyo kasıda yakar yağıda yakar. dikkatli yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 moriarty nerde ya, ona sorsak anlatsa da, sonra yine kendi bildiğimizi yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ABİ AĞIRLIK KALDIRIN yeniyseniz 5 kaldırın ağır gelcek terliceksiniz vücudunuz kasılacak 10 yapın sonra güçleniceksiniz 15 20 30 böyle böyle artırın en son jaq kanka bench yapıcam gel dersiniz xd bi de skinny birşeyseniz ilk bulk kasın herşeyden önce göbek olması mühim değil yeteri kadar kas kilo aldığınızda cuta girersiniz kafanız rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Kardiyo stamina için iyi, onu da HIIT yapabilirsiniz böyle depar yürü depar yürü toplam 5dk şeklinde. Goldbären değilseniz kardiyoya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 olm iyi hoş diyorsunuz da ben ne zaman ağırlık işine girsem kilo kaybı kesiliyor bıçak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 yağ, kas, su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Kendi plan ve programımı yazmak istiyorum buraya. Size doğru yada yanlış gelebilir. Sevebilirsiniz sevmeyebilirsiniz ama benim için şu ana kadar çok iyi gitti bu durum ve daha da güzelleşiyor. Ocak 1 de rejime başladım. 3 aylık ağır yağ yakımı rejiminden sonra salona yazıldım. İlk bu yola çıktığımda kilom 120ydi. Şu an ise 104. Mart sonlarında ulaştığım bu kilo şu aralar kendini sabitledi. 103 ve 105 arası oynamaktayım. Aralıkta dar olan pantolonlar için artık kemerin dibine kadar sıkmak zorunda kalıyorum. Rejim Sabah: 4 adet yumurta beyazı, 1 adet yumurta sarısı. (nasıl pişirildiğinin bir önemi yok ama benim tercihim "hafif zeytin yapı dökülmüş sıcak tavada omlet") 70gr yulaf ezmesi (takribi olarak küçük bir kase ediyor) Ara öğün: Kahvaltıdan yaklaşık olarak 2 - 2.5 saat sonra 2 tane meyve yada bir avuç tuzsuz kuruyemiş Öğlen: 100 - 150 gr Tavuk - Et - Somon üçlüsünden birinin yer aldığı ve yanına yarım tabak kadar pilav Ara öğün: Yine aynı şekilde Akşam yemeği: Tamamen öğle yemeği ile aynı Ara öğün: Yine aynı şekilde Nelerden uzak durdum Her yemekte 1lt cola zero içerdim artık içmiyorum. Sigarayı bıraktım. Üzülerek nutellaya ve oreo'ya elveda dedim. Kızartmalardan uzak durdum. Fast food yemeyeli bayaaa oldu. Dip not: Daha önce yemediğim ve hiç sevmediğim brokoli, avokado ikilisini öğünlerime ekedim. Yeşil çay tüketimini arttırdım. Dip not2: Akla sokulması gereken şey ise kesinlikle yağdan uzak durulmalı düşüncesinin yanlış olduğunu bilmektir.Vücuda yağ girmediği zaman, var olanı koruma altına alır. O yüzden sürekli olarak yağ tüketimi yapmanız gerekmektedir. Bunun içinse zeytinyağını öneriyorum size. Ne yiyorsanız dökün üstüne. Yemeğinizi onla yapın. Canınız patates mi çekti, elma dilim alın ve fırına koyun. Üzerine zeytin yağ gezdirin mis gibi olur. Salon düzenim Pazartesi: Chest - Triceps Bench Press 4 set 8 - 12 tekrar Incline Dumbell Press 4 set 8 - 12 tekrar Macihne Flies 3 -4 set 8 - 12 tekrar Dips 4 set yapabildiğim kadar Triceps extensions(Cable, straight bar) 4 set 8 - 12 tekrar Triceps extensions(Cable, curved bar) 4 set 8 - 12 tekrar Skull crusher 3 - 4 set 8 - 12 tekrar Çarşamba: Back - Biceps Wide grip pullups 4 set yapabildiğim kadar Deadlifts 4 set 5 - 8 tekrar Lat pulldowns 3 - 4 set 8 - 10 tekrar Cable rows 3 set 8 - 12 tekrar DB curls 4 set 8 - 12 tekrar Close grip chinups 4 set 8 - 12 tekrar Hammer Curls 3 set 8 - 12 tekrar Cuma: Shoulders - Abs Military press 4 set 8 - 10 tekrar Dumbell Shoulder Press 4 set 8 - 10 tekrar Lateral raises4 set 8 - 10 tekrar Front Raises 3 set 8 - 10 tekrar Situps 4 set yapabildiğim kadar Crunches 4 set yapabildiğim kadar Planks 4 set yapabildiğim kadar Pazar: Legs - Abs Squats 4 set 8 - 10 tekrar Leg press 3 set 8 - 10 tekrar Leg curls 3 set 8 - 102 tekrar Calf raises (standing) 4 set yapabildiğim kadar Calf raises (sitting) 4 set yapabildiğim kadar Ball oblique twist 4 set yapabildiğim kadar Leg raises 3 - 4 set yapabildiğim kadar Bicycle kicks 3 - 4 set yapabildiğim kadar Salı ve Perşembe Bu günlerde salonun içinde yer alan GFX programını yapıyorum. Güzel hızlı ter atma oluyor Cumartesi günleri vücut dinlendirmesi yapıyorum. Yatıyorum yani :D Çalışma planı yoğun gibi gözüksede en yavaş çalıştığımda 1 saati geçmiyor. İç dökme Kendimi bildim bileli üşengeç ve tembel ve kilolu biri olmuştum. Benim için bunları yapmak çok zor geliyordu. Mis gibi okuldan - işten eve gelince sabahlara kadar oyun oynuyordum. Oynarken yanına cips kola çiklat gibi çeşitli aburcuburları gömüyordum. Kilolarım belli bir yerden sonra beni rahatsız etmeye başladı. Ayakkabı bağlarken yoruluyordum bildiğin. Bir anda aldım bu kararı. 5 gün burger yiyorsam ben bunu 3 e düşürürüm sonra 1 derken bırakırım demedim. Bi anda bıraktım her şeyi. Çok zor ve iğrenç bir dönemdi. Alışması zaman aldı. Kardeşlerim bir yere gittiğimizde ağız dolusu hamburgeri gömerken, ben kenarda salata yedim. Sonra bir gün "ya pardon bunun bir beden büyüğü var mı" diyerek aldığım pantolonu giydim de mutlu oldum. Bildiğin belimden düşüyordu. Henüz kaslar falan ortaya çıkmamış olsa da, göbek tamamiyle erimemiş de olsa o duyguyu yaşamak çok güzel bir şeydi. O kadar yazdım. Emeğe saygı plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 rep babacim guzel dusunmus iyi yapmissin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 axedice said: Kardiyo stamina için iyi, onu da HIIT yapabilirsiniz böyle depar yürü depar yürü toplam 5dk şeklinde. Goldbären değilseniz kardiyoya gerek yok. şu ofisteki kızın telefonunu ver de kardiyo nasıl yapılır göstereyim !!11 şaka bir yana 115 kiloda kardiyo yapmayayım da napayım cidden? öyle bi termojenik kokteyl yapsak, yanında iki menü mcdomals yemeye devam etsek yok mu böyle bir kestirme yol :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 iç dökme yazısı kadınlarkulübü tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dana22 said: a hundred and forty.. doktor bize bi reçete yazsana efedrinli falan... parası neyse yollarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dana22 said: rep babacim guzel dusunmus iyi yapmissin.. Ne mutlu yardımcı olabilirsek :) Masticore said: iç dökme yazısı kadınlarkulübü tier Billurlu versiyon ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 yok öyle kestirme bir yok. Genetik olarak mucizevi gen havuzuna sahip değilsen yok, sahipsen de zaten bir yere kadar. Yediğinizi not almakla başlamak lazım bence. Benim en çok üşendiğim şey bu. Kendi yemeğini kendin yap 2 numara. Bunuda yapınca lan yağ şeker koymayaım kilo yapmasın kafası daha rahat geliyor. Sonrasında da yoğun antrenman. Bunları yaparken besin dengesi sağlamak işin sırrı. Şurda herkes her hareketi belirli bir süre uğraştıktan sonra yapapr ama 1 ayda ama 1 günde. Kiloyuda kendisine göre ayarlar ama zor olan bunu yaparken dengeyi korumakta. Bende bir dengesizlik var vücut bişeyler anlatıyor ama anlayamadım tam. Bu hafta şekeri ve yağlıyı tamamen kesiiyorum. Bakalım nasıl olacak. Kollarım kalınlaşmadı götüm küçüldü bacaklarım kalınlaştı belim ağrımıyor artık boynum ağrımıyor ama göbeğim gitmedi. Hiit, ntc ve 2 günlük bir programım var takip ettiğim olmazsa onları biraz ağpırlaştıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 hic gerek yok ole seylere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 senko said: olm iyi hoş diyorsunuz da ben ne zaman ağırlık işine girsem kilo kaybı kesiliyor bıçak gibi. altın kural 1- çok sık tartılmayacaksın. 1 ay sonra tartıl, sürekli tartılma, yanıltır seni. aynı ağırlıktaki yağ ve kas hacmi; http://botcrawl.com/wp-content/uploads/2012/06/5-pounds-of-fat-vs-5-pounds-of-muscle-mass-comparison.jpg kilon aynı kalsa hatta artsa bile formun düzelicek, daha fit güçlü erkek olacaksın illaki. kas inşa ediyorsun çünkü. kilo kaybı durabilir, hatta kilo alabilirsin. koreli skinny hipster olma niyetin yoksa zaten olması gereken bu. kas yapacaksın. kemik yapacaksın. vucudun daha çok su tutacak. aşırı kilolu değilsen, yani 120-140 kilolar var hani öyle değilsen, hedefin kilo verme odaklı değilse tartılma bile zaten. progressi kaldırabildiğin ağırlıkla, kol çevresiyle, görüntüyle ölç erkek gibi. karı gibi tartılma. ayrıca vucudun oranı ile de alakalı durum. bacak kalınlığı, göbek, göt durumu yani. üst beden ufaksa çocuk gibi kollarınız varsa omuz göğüs yoksa diğer kısımlar normal olsa bile sırıtır zaten. sen ben omuz kol göğüs falan geliştir, vucudun oranı da değişicek ve göbek aynı bile kalsa göbek gibi olmayacak zaten. bacakların götün üst bedene göre normal hale gelecek. gerçi çalıştıkça onlar da gelişecek, fitleşicek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 abi genetik yoksa nereni ne kadar gelistirirsen gelistir ucube gibi gorunuyorsun..gohus kafesin genisse fici gohus gibi mesela. azicik kol calissan bile gereksiz atletik fit gozukuyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 goldbären said: şaka bir yana 115 kiloda kardiyo yapmayayım da napayım cidden? öyle bi termojenik kokteyl yapsak, yanında iki menü mcdomals yemeye devam etsek yok mu böyle bir kestirme yol :))))) genel bi başlangıç programı yap 3x12 şeklinde işte şu hocanın yenilere yaptırdığından. set araları en fazla 30-40 saniye falan olsun, nabzını düşürme. bitince bi kaç dakika dinlen 20 dakika hiit yap. kasın yok zaten şu programla bırak olanı korumayı kas bile yaparsın. ha bi de şu salona telefonla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dana22 said: abi genetik yoksa nereni ne kadar gelistirirsen gelistir ucube gibi gorunuyorsun..gohus kafesin genisse fici gohus gibi mesela. azicik kol calissan bile gereksiz atletik fit gozukuyorsun.. Hahaha bu yalanlarla mı kendini avutuyorsun dombili imam çık aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar