moncici Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 onuncu yıl marşı fantezimi yapmaya gün be gün yaklaşıyorum bu konjonktürde. allahım nihaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bu ne bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 oha lan ayağında topuklu ayakkabılarla yaptığı hareketlere bak. türbanı çıkarsan serdar ortaçın dansçısı olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Terbiye ederim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 benhakimimmasumbey said: video unlisted. sen mi çektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bu konuda ufak çaplı faşizm varmış diye duydum geldim. faşismin azı çoğu olmaz. yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ahaha eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Saeros said: Liebe said: niye gereksiz, türbanın doğasında erkeği cezbetmemek yok mu zaten saçı bile gözükmesin ki erkeğin canı çekmesin. abla göt meme kalça bel ne varsa yardırıyor. dipnot: uzun uzadıya yazamadım işte anlayın demek istediğimi. demek istediğini anlamak zor değil; farklı bi düşünce değil çünkü, düz mantık şu yaptığın türbanlı ayrımıyla ve sunduğun neden sonuç ilişkisiyle türbanlı kadınlar dansetmesin, evlerinde sus pus otursunlar düşüncesini farkında olmadan destekliyorsun yok o zaman türbanını çıkarsın diyorsan o da kolay değil işte, "şort giymişti ben de siktim" tarzı savunmaların mahkemelerde geçerlilik taşıdığı bir ülkede türbanın sağladığı kolaylıkları tahayyül etmek zor değil. bi de aile baskısı maskısı var tabi. hatta videoyu izlerken "ne dayak yemiştir sonra babasından" diye düşündüm şahsen. evet bazı türbanlılar çok gıcık insanlar ama bazıları da değil. bi zahmet şöyle ufak ayrımlardan kurtulun da kimsenin eline koz vermeyelim artık sen bi plaja git de dayı broşür versin. evinde oturması lazım zaten bunların, allah öyle istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dinin özgürlükle yaşadığı çelişkiyi 20 küsur yaşını geçtiği halde hala anlamayan varsa evinden çıkmasın zaten. İsterse türbanlı, isterse mini etekli. Mini etekli çıksın lan, şaka yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Saeros said: Liebe said: niye gereksiz, türbanın doğasında erkeği cezbetmemek yok mu zaten saçı bile gözükmesin ki erkeğin canı çekmesin. abla göt meme kalça bel ne varsa yardırıyor. dipnot: uzun uzadıya yazamadım işte anlayın demek istediğimi. demek istediğini anlamak zor değil; farklı bi düşünce değil çünkü, düz mantık şu yaptığın türbanlı ayrımıyla ve sunduğun neden sonuç ilişkisiyle türbanlı kadınlar dansetmesin, evlerinde sus pus otursunlar düşüncesini farkında olmadan destekliyorsun yok o zaman türbanını çıkarsın diyorsan o da kolay değil işte, "şort giymişti ben de siktim" tarzı savunmaların mahkemelerde geçerlilik taşıdığı bir ülkede türbanın sağladığı kolaylıkları tahayyül etmek zor değil. bi de aile baskısı maskısı var tabi. hatta videoyu izlerken "ne dayak yemiştir sonra babasından" diye düşündüm şahsen. evet bazı türbanlılar çok gıcık insanlar ama bazıları da değil. bi zahmet şöyle ufak ayrımlardan kurtulun da kimsenin eline koz vermeyelim artık yalnız bahsettiğin şey gibi olsa bu kızın durumu, annesi babası orda ağzına namluyu gömüp beynini duvara yapıştırmıştı bu kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 nerden biliyon kızın amcaoğlumusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 saerosun bahsettiği gibi bir ailesi olsa dedim. eğer yapmıyorlarsa bi gariplik var zaten bırak başını da açsın öyleyse çünkü kendini allah yolunda günahlardan korunmak başkalarının günaha girmesine mani olmak için örten birinin götünü memelerini böyle kalabalık bir ortamda hüpür hüpür oynatması bu başını kapatması davasına uygun bir hareket olmuyor. dolayısıyla mantığım dönüp dolaşıp ilk mesajımda yazdıklarıma gidiyor. ama tabiki pendikte yaşayan biri olarak bu kızdan milyon kat beterlerini her gün defalarca kez görüyorum. sahillerde ön sevişmeyi çoktan geçmiş artık sevişmeye doğru giden türbanlı kız ve sevgilisi kombosu dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 türbanın doğasında libidomu allaha havale ettim gibi bişey yok. sktrboktan din adamlarından duyup duyup fikirler ediniyosunuz meselenin özünü kaçırıyosunuz. türbanla ilgili olan ayette yolculukta muhamedin karısı ayşenin boynundaki takıları kayboluyo sonra ayşe de kezbanlık yapıp kafiledeki adamlardan birini suçluyo bakıyodu bu boynuma zaten diye sonra da ayet iniyo ziynetini göstermeseydin sen de lan zaten tekinsiz yerlerden geçiyosun insan bir ihityatlı olur diye. ayetin hiç bi yerinde libidonuzu kendinize saklayın veya saçınızdan tahrik olan dallamalara karşı seksi seksi durmayın demiyor. zaten başına alt tarafı bi bez parçası bağlamış bi kadının alev alev yanmayabileceğini nası düşünüyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 din adamlarından değil de senden mi öğrenelim gerçek müslümanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Benim başörtülü bacımın videosuna kritik yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Videoda abes bir şey yok. Bunu internete yayan insanın yaptığı abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Saeros said: Liebe said: niye gereksiz, türbanın doğasında erkeği cezbetmemek yok mu zaten saçı bile gözükmesin ki erkeğin canı çekmesin. abla göt meme kalça bel ne varsa yardırıyor. dipnot: uzun uzadıya yazamadım işte anlayın demek istediğimi. demek istediğini anlamak zor değil; farklı bi düşünce değil çünkü, düz mantık şu yaptığın türbanlı ayrımıyla ve sunduğun neden sonuç ilişkisiyle türbanlı kadınlar dansetmesin, evlerinde sus pus otursunlar düşüncesini farkında olmadan destekliyorsun yok o zaman türbanını çıkarsın diyorsan o da kolay değil işte, "şort giymişti ben de siktim" tarzı savunmaların mahkemelerde geçerlilik taşıdığı bir ülkede türbanın sağladığı kolaylıkları tahayyül etmek zor değil. bi de aile baskısı maskısı var tabi. hatta videoyu izlerken "ne dayak yemiştir sonra babasından" diye düşündüm şahsen. evet bazı türbanlılar çok gıcık insanlar ama bazıları da değil. bi zahmet şöyle ufak ayrımlardan kurtulun da kimsenin eline koz vermeyelim artık türbanı veya örtünmeyi, bir manası olmayan bir kıyafet olarak alırsak dediğin doğru ama, yüzde yüz oranla bütün türbanlılara sorsan, örtünmenin faziletlerinden sana sayfalarca bahseder ve devamı gelir. hal böyle iken birileride çıkıp bu ne perhiz ne lahana turşusu diyor. özetlemek gerekirse, bu dans eden kıza da sonran, sana itiraz etiğin argümanları sıralayacak, diğer taraftan bu çağ dışı ve her tarafından mantıksızlık fışkıran kılık kıyafeti giymek zorunda bırakılan insanları, "özgürlük" diye bu duruma hapsetmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Feamerin dediği gibi. Abla kendiyle çelişmiş, ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ben dedim onu be feamer benden araklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 erkeğine kur mu yapmış ne bu şimdi izlemedim özet team iş başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 fede said: türbanın doğasında libidomu allaha havale ettim gibi bişey yok. sktrboktan din adamlarından duyup duyup fikirler ediniyosunuz meselenin özünü kaçırıyosunuz. türbanla ilgili olan ayette yolculukta muhamedin karısı ayşenin boynundaki takıları kayboluyo sonra ayşe de kezbanlık yapıp kafiledeki adamlardan birini suçluyo bakıyodu bu boynuma zaten diye sonra da ayet iniyo ziynetini göstermeseydin sen de lan zaten tekinsiz yerlerden geçiyosun insan bir ihityatlı olur diye. ayetin hiç bi yerinde libidonuzu kendinize saklayın veya saçınızdan tahrik olan dallamalara karşı seksi seksi durmayın demiyor. zaten başına alt tarafı bi bez parçası bağlamış bi kadının alev alev yanmayabileceğini nası düşünüyosunuz lan işin pis tarafı bu zaten, sende biliyorsun ki bu kılıkla ortada gezen ve insanları bu kılıkla ortada gezmelerini salık verenlerin argümanları farklı, islam öncesi iran saraylarına kadar uzanan bir kıyafet bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Arkadaki beyaz gömlekli abinin oturuş tarzı ve bakışına bitek ben mi takıldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 dine olan soğukluğum hiçbir şekilde dans edemememdenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 abi evet haklısınız, türbanlı bir kadının böyle paldır küldür dansetmesi bence de çok mantıklı değil tamam ama banane, sanane, dansetsin işte o kadar bariz bişeyi anlatmaya çalışıyorum ki anlatamıyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar