Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alanya çevresinde çadır kurmak ?

Sir.Enis

Öne çıkan mesajlar

Hayır ya normal basit deniz kum fln.. Antalyadayım şuan arkadaşın evinde. Burda akşam yürüyüşe çıktığında kaleiçi fln çok ölü, lara taraflarına sahile gidiyoruz ama zevk vermedi pek. Alanyada daha bi enerji vardır diye düşünüyorum. Bilmiyorum bakacam çaresine sıkıldım burda çok
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

seks arıyosan alanyaya git derdi bir büyüğüm, ama ben hep olimposa kaşa falan gittim. alanya bana hep bi çölü çağrıştırdı. denizi kumlu sevmediğimdendir belki de. bence batıya gidin, yaylalara çıkın ya da. bu sıcakta napıcan alanyada

aslında ben shambalaya gitmek istiyorum ama çok uzak git gide bütçeminde içine ediyorum zaten... aslında olimposta mantıklıda soğudum biraz ordan sürekli olimpos turları tüm angutlar orada.
ama olimpos dahada cazip fikir aslında hava git gide daha da ısınmaya başladı.
ne diyorsunuz şimdi olimpos daha mı mantıklı cidden ? kararımı değiştiriyorum galiba arkadaşlada konuşmam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

shambala dediğin kabaktaki pansiyon mu? kabakta yeterince ararsan gidince, sadece çadır için geceliği 10 liraya, çadır + yemek için geceliği 30 liraya falan yerler bulursun muhakkak. fakirliğe güven sdf

ayrıca önce olimposa git beğenmezsen kabağa geçersin otostopla falan temiz yüzlüysen. yol da beleş olur hem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...