Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bir kaç güne alanyada çadır kurmak istiyorum. Var mı daha önce oralarda kuran ? Ne taraf uygun olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kıbleye baksın kapısı yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Sende gelirsen söz kıbleye doğru kurucam.sabah akşam 5 vakit kılarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 gece 1-2 mekana git veya gündüz plaja, kurarsın direk sen o potansiyel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bir sürü alan var camping için kiralanan, google dostun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yaratıcı ol biraz dostum komik olucaksan. google hepimizin dostu ama paticik sahasında google'da bulamayacağın insanlar var.tabi çürük yumurtalarda çıkmıyor değil arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Alanya kamp olayı için uygun değil. Çadırda kalıp akşam diskoya bara gidicem diyorsan o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Hayır ya normal basit deniz kum fln.. Antalyadayım şuan arkadaşın evinde. Burda akşam yürüyüşe çıktığında kaleiçi fln çok ölü, lara taraflarına sahile gidiyoruz ama zevk vermedi pek. Alanyada daha bi enerji vardır diye düşünüyorum. Bilmiyorum bakacam çaresine sıkıldım burda çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 seks arıyosan alanyaya git derdi bir büyüğüm, ama ben hep olimposa kaşa falan gittim. alanya bana hep bi çölü çağrıştırdı. denizi kumlu sevmediğimdendir belki de. bence batıya gidin, yaylalara çıkın ya da. bu sıcakta napıcan alanyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-x502j6xB-PA/UAZnsqxPkFI/AAAAAAAABOM/dqYGQ38P1iM/s640/abaza+team.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://imgim.com/17533284571128552274993d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Drall said: seks arıyosan alanyaya git derdi bir büyüğüm, ama ben hep olimposa kaşa falan gittim. alanya bana hep bi çölü çağrıştırdı. denizi kumlu sevmediğimdendir belki de. bence batıya gidin, yaylalara çıkın ya da. bu sıcakta napıcan alanyada aslında ben shambalaya gitmek istiyorum ama çok uzak git gide bütçeminde içine ediyorum zaten... aslında olimposta mantıklıda soğudum biraz ordan sürekli olimpos turları tüm angutlar orada. ama olimpos dahada cazip fikir aslında hava git gide daha da ısınmaya başladı. ne diyorsunuz şimdi olimpos daha mı mantıklı cidden ? kararımı değiştiriyorum galiba arkadaşlada konuşmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 shambala dediğin kabaktaki pansiyon mu? kabakta yeterince ararsan gidince, sadece çadır için geceliği 10 liraya, çadır + yemek için geceliği 30 liraya falan yerler bulursun muhakkak. fakirliğe güven sdf ayrıca önce olimposa git beğenmezsen kabağa geçersin otostopla falan temiz yüzlüysen. yol da beleş olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 parasız yerde bulursunuz kimsenin karışmadığı çadır kurmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar