Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"senden hoşlanıyorum" dediği için 2.5 yıl hapis alan eleman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Büyük ihtimalle. Ama yine de taciz e bu kadar ceza verip, tecavüzde 14 yaşında kız için "görüşmeseydi adamla kendi istemiştir" diyebilen ve beraat ya da ufacık ceza ile ödüllendiren bir sisteme sahibiz süper süper
Mesaj tarihi:
µh said:

"Ben kendisini defalarca uyarmama rağmen, bana sürekli “Senden hoşlanıyorum” diyerek rahatsız ediyordu. Sürekli bu taciz içerikli sözleri tekrarlaması üzerine ben de polise giderek şikâyetçi oldum" said:

Güzel olmuş tebrik ettim hakimi, kıza da bravo. Hayır cevabının ne anlama geldiğini anlamak için önünde uzun bir zaman olacak kekonun.
Mesaj tarihi:
fede said:

ulan tuna kiremitçi insan sevdiği için savaşmalı diyince iyi, erzurumlu abi ısrar edince mi kötü oldu

"sen savaşma, o savaşsın." yanı adam hem hoşlanacağı biri olacak, hemde savaşacak
Mesaj tarihi:
Fistan said:

haberi yazan gazeteci akıllı sanıyor heralde kendini
inanmadım ben
senden hoslaniyorum'dan fazlası vardır kesinlikle

ne farkeder.
fiziksel bişi yoksa, uzaklastırma veririsn adama olur biter. hapse atmak nedir.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

Özel bir iş yerinde görev çalışan A.E. (23) işyerinde çalışan M.A. (32) tarafından “Senden hoşlanıyorum” diyerek taciz etti. Mağdur A.E.’nin şikâyeti üzerine M.A. hakkında Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Amerika'da sürekli olan olaylar bunlar, Türkiye'ye de sıçramış. Feministler tipini beğenmediği erkekler kendilerine açıldığında hemen tecavüz suçlamasına giriyor. zınısım adnıkraf ninekilheT
  • Yeni Oluştur...