Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hoşlanınca ceza ama tecavüzde problem yok töbe töbe ülkeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Sığır söylemiştir uygunsuz bir şeyler, vardır dahası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Büyük ihtimalle. Ama yine de taciz e bu kadar ceza verip, tecavüzde 14 yaşında kız için "görüşmeseydi adamla kendi istemiştir" diyebilen ve beraat ya da ufacık ceza ile ödüllendiren bir sisteme sahibiz süper süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Belki Erzurumlunun "seni seviyorum" uyla izmirlinin "seni seviyorum" u arasinda fark vardir abi. Anlayamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 µh said: "Ben kendisini defalarca uyarmama rağmen, bana sürekli “Senden hoşlanıyorum” diyerek rahatsız ediyordu. Sürekli bu taciz içerikli sözleri tekrarlaması üzerine ben de polise giderek şikâyetçi oldum" said: Güzel olmuş tebrik ettim hakimi, kıza da bravo. Hayır cevabının ne anlama geldiğini anlamak için önünde uzun bir zaman olacak kekonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Yok lan cikinca vuracak kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Yok lan, cikinca vuracak kizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ulan tuna kiremitçi insan sevdiği için savaşmalı diyince iyi, erzurumlu abi ısrar edince mi kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 aga ben karılara neler diyorum ya benim hiç iş güvenliği yok beni şikayet etseler asarlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 k*rtçe sölediyse olay değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Xelalim olur musun yaxşi xewal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 uyy sæni yærim Yærim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 fede said: ulan tuna kiremitçi insan sevdiği için savaşmalı diyince iyi, erzurumlu abi ısrar edince mi kötü oldu "sen savaşma, o savaşsın." yanı adam hem hoşlanacağı biri olacak, hemde savaşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Sacmalamissiniz. Kadin rahatsiz oldugunu soyledikten sonra 'selam' bile demeye devam etsen is yerinde tacize girer. Ceza da cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 erzurumdan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Fistan said: haberi yazan gazeteci akıllı sanıyor heralde kendini inanmadım ben senden hoslaniyorum'dan fazlası vardır kesinlikle ne farkeder. fiziksel bişi yoksa, uzaklastırma veririsn adama olur biter. hapse atmak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ya varsa ? habere inanmadım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bu kadar ufak hapis cezaları paraya çevrilmiyor mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 µh said: bu kadar ufak hapis cezaları paraya çevrilmiyor mu zaten 2 yıldan fazla hapis cezası çevirilemez para cezasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 çevrilen var çevrilmeyen var değişiyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 cezaevine girecekse cidden kol gibiymiş ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 GONDARCENGIZ said: erzurumdan sonrasını okumadım alsydfkahfksdljahgldahkjhdli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Fistan said: çevrilen var çevrilmeyen var değişiyor o 2 yıldan fazlaysa çevrilemez abi anca 65 yaşın üzerinde olacan ya da 18 yaşın altında onda da 3 yıl maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 pontipati said: Özel bir iş yerinde görev çalışan A.E. (23) işyerinde çalışan M.A. (32) tarafından “Senden hoşlanıyorum” diyerek taciz etti. Mağdur A.E.’nin şikâyeti üzerine M.A. hakkında Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Amerika'da sürekli olan olaylar bunlar, Türkiye'ye de sıçramış. Feministler tipini beğenmediği erkekler kendilerine açıldığında hemen tecavüz suçlamasına giriyor. zınısım adnıkraf ninekilheT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 aquila said: ulan demek ki kazara sevse, idam edilicek adam. iyi ki sadece hoslanmis. Güzel tespit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar