vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Bugünde 1tb kapasiteli hdd bozuldu. Depolama için linkteki sshd yi alayımmı bu fiyata şunu alsan daha iyi olur dermisiniz? Kasada tek bir hdd için yer var. Birde yazdıkları kadar performans veriyormu rpm düşük oyüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben asla almazdım. bir ssd değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ucuna bir de makineli taksalarmış ssd performansı istiyorsan alma tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Doğan görünümlü Şahin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ssd performansı tabiki beklemiyorum sadece depo olarak kullanacağım, ama kopyalarken yada yazarken birazcık performans artışına da hayır demem. normal hdd ler ile çok fark yok değmezmi diyorsunuz? gerçi 4tb normal hdd lerde nerdeyse aynı fiyat. ne alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 adam gibi bir ssd al, mesela samsung evo 250gb. artan para ile de ihtiyacına gore bir hdd bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 vaako51 said: ssd performansı tabiki beklemiyorum sadece depo olarak kullanacağım, ama kopyalarken yada yazarken birazcık performans artışına da hayır demem. normal hdd ler ile çok fark yok değmezmi diyorsunuz? gerçi 4tb normal hdd lerde nerdeyse aynı fiyat. ne alayım? abi ana kartınla problem çıkartır, aşırı ısınır. memnun olanı duymadım daha. HDDVD gibi bişi bu. tutmadı tutmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 toggie said: adam gibi bir ssd al, mesela samsung evo 250gb. artan para ile de ihtiyacına gore bir hdd bakabilirsin. abi ssd var kullanıyorum zaten sadece depolama için bişey lazım. @E tamam abi almayayım dediğin gibiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 depolama olarak kullanıcaksan sshd'i ne yapıcaksın abi. al bi blue disk işte. hatta ben olsam green disk alırım ama sen performansı da yüksek olsun istemişsin. sshd'i ben ps3'e taktım. eskisine göre loadingler iki kat hızlandı, frame dropları bitirdi falan. çok memnunum ama pc performansına yorum yapamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Depolama dedigin 5400rpmde yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesela ben 2 tane 4luk ultra yavas disk aldim. Pek mutesekkirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Esh said: Depolama dedigin 5400rpmde yapilir. link pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 1-2 TB için 2001 disk hızına dönmek, internalda SSD dışında birşey kullanmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 storage icin ideal olanlari yankee soylemis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Yavas donen disk : az sorun Depolama : az sorun Depolama : yavas donen disk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Western Digital WD40EZRX Caviar Green 4TB 64MB Sata3 6Gb/s al geç depo olarak kullanacaksan ne performansı sanki sürekli verio okuyacaksın oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Yerli amatör klasörü caviar greende de iyi calisiyo merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar