Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SSHD nedir, alınırmı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugünde 1tb kapasiteli hdd bozuldu. Depolama için linkteki sshd yi alayımmı bu fiyata şunu alsan daha iyi olur dermisiniz? Kasada tek bir hdd için yer var. Birde yazdıkları kadar performans veriyormu rpm düşük oyüzden soruyorum.
Mesaj tarihi:
ssd performansı tabiki beklemiyorum sadece depo olarak kullanacağım, ama kopyalarken yada yazarken birazcık performans artışına da hayır demem. normal hdd ler ile çok fark yok değmezmi diyorsunuz? gerçi 4tb normal hdd lerde nerdeyse aynı fiyat. ne alayım?
Mesaj tarihi:
vaako51 said:

ssd performansı tabiki beklemiyorum sadece depo olarak kullanacağım, ama kopyalarken yada yazarken birazcık performans artışına da hayır demem. normal hdd ler ile çok fark yok değmezmi diyorsunuz? gerçi 4tb normal hdd lerde nerdeyse aynı fiyat. ne alayım?

abi ana kartınla problem çıkartır, aşırı ısınır. memnun olanı duymadım daha. HDDVD gibi bişi bu. tutmadı tutmayacak
Mesaj tarihi:
toggie said:

adam gibi bir ssd al, mesela samsung evo 250gb. artan para ile de ihtiyacına gore bir hdd bakabilirsin.

abi ssd var kullanıyorum zaten sadece depolama için bişey lazım.

@E tamam abi almayayım dediğin gibiyse.
Mesaj tarihi:
depolama olarak kullanıcaksan sshd'i ne yapıcaksın abi. al bi blue disk işte. hatta ben olsam green disk alırım ama sen performansı da yüksek olsun istemişsin.

sshd'i ben ps3'e taktım. eskisine göre loadingler iki kat hızlandı, frame dropları bitirdi falan. çok memnunum ama pc performansına yorum yapamayacağım.
Mesaj tarihi:
Western Digital WD40EZRX Caviar Green 4TB 64MB Sata3 6Gb/s
al geç
depo olarak kullanacaksan ne performansı sanki sürekli verio okuyacaksın oradan
  • Yeni Oluştur...