herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 s3 minim var alıcısı çıktı satayım diyorum. telefon sıfıra yakın kozmetik olarak bir sıkıntısı yok. hasarı yok. geçen yaz aldım. model degiştireyim istiyorum. 1. bu s3 miniyi ne kadardan satmalı? (alıcı fiyat istedi sen söyle dedim o da sen ne kadar istiyosun dedin öyle kaldık) 2. s4 miniyle arasındaki fark telefonu degiştirmeme deger mi. s3 oyunlarda falan çok kasıyor. sinirlerimi bozuyor. bu sorunu s4te de yaşar mıyım. kamera kalitesinde gözle görünür bir fark var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 İhtiyacın varsa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 1. 200 liraya ver gitsin 2. değmez yaşarsın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 yaşamazsın sanırım 1.5gb ram falan var s4 minide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Samsung alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 s3 mini ile s4 mini arasında performans olarak bayağı bir fark var ama inan s4 mini de bir süre sonra sana s3 mini gibi yetersiz gelecek ve sinir edecek o yüzden s4 mini de almanı önermem. Fiyat aralığın ne bilmiyorum ama ikinci el bir nexus 4 almanı öneririm en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 s5 mini cıkmıstır belki, yada cıkıcaktır onu bekle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 samsung mu? almıyoruz samsung.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 iphone alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar