Trias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 filme puan vermedim zaten. ortam, uzaygemileri vs 8/10 Kanuni said: Trias said: konu 2/10 oyunculuk 2/10 ortam, uzaygemileri vs 8/10 Fazla vermissin puani. Cok kotu cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Biliyorum iki bile fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ben de koyayim madem, daha bi hafta cok vermissin diyen cikmaz. ehuh http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/custom/Blog_Images/avengers-age-of-ultron.jpg 8.5-9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ağzına tekme atarım çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 di said: Ben de koyayim madem, daha bi hafta cok vermissin diyen cikmaz. ehuh http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/custom/Blog_Images/avengers-age-of-ultron.jpg 8.5-9/10 Gene böyle aksiyon sahnelerinde Görüntüden bişey anlaşılmıyo mu yoksa güzel mi yapmışlar çok merak ediyorum hardcore aksiyon olunca benim kafa duruyo sinemada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Var oyle bir iki sahne ama geneli oyle degil. Guzel gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Sürpriz sonlu güzeldi,nasıl fazla tutmamış anlamadım 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 izlenir 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 I don't like sad endings. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 hatuna gıcık kaparım ama filmi beğendim. hatun da iyi oynamış. müzikler çok iyi. yol filmlerini sevenler kaçırmasın 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Marvel karakterlerine veya Transformers gibi yapımlara genel olarak önyargılıyım çünkü senaryodan çok görsellik sunuyorlar. bu filmi de geç izlememe rağmen açıkcası beğenmedim (vurmayın). hep amerikayı kurtaralım vatansever olalım .. hollywood'un gerçekten bundan sıyrılması lazım artık. çocuk filmi demek doğru olur heralde bu film için. saçma sapan şeyler var ki benim gibi detaya takılanın canını sıkar :) ama işte patlamış mısırını al izle :P http://ecx.images-amazon.com/images/I/515wjJQt2nL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Tony Stark'ın derdi kendini kurtarmak Amerikayı ne zaman kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 bahsetmiş olduğum şey neredeyse her hollywood filminde vurgulanan buram buram vatanseverlik duygusu yoksa karakter fena değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Adam cekiyor adam parayi veriyor adam oynuyor adam yaziyor ademimi isleyecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Trias said: hatuna gıcık kaparım ama filmi beğendim. hatun da iyi oynamış. müzikler çok iyi. yol filmlerini sevenler kaçırmasın 7.5/10 Flashbackler çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 bu yüzden bıraktım izlemeyi bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://www.filmtavsiyem.net/wp-content/uploads/2015/04/pek.jpg e bu film hiç komedi değil 10 / 6.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/73/Goemon-new-poster.jpg cgi bayağı kötü, aksiyonlar video oyununa bağlayınca meh dedirtebiliyor ve oyunculuk klasik aşırı dramatize japon oyunculuğu ama filmin gerisi akıyor. hafif anime/manga kafasına girebilen ve/veya sengoku seven herkes izlemeli meraklısına 8/10 gerisine 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Hatunu başka türlü anlatamazlardı, ayarındaydı bence. yildirimokur said: Trias said: hatuna gıcık kaparım ama filmi beğendim. hatun da iyi oynamış. müzikler çok iyi. yol filmlerini sevenler kaçırmasın 7.5/10 Flashbackler çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 çok iyi film olmuş ya. uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. kadro çok başarılı oyunculuklar çok başarılı nasıl atlamış da izlememişim bunu 6 yıl geçmiş üstünden :) bu arada Popcorn ne kadar güzel şeymiş :P https://vindecasa.files.wordpress.com/2011/08/the-invention-of-lying-dvd-cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Olm bak izlerim, gülmezsem döverim haa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 yok yok izle çok iyi :) bir müddet sonra az biraz romantiğe bağlıyor ama o da lazım yani filmin gidişatına uygun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 en baştan ne olduğunu anladığım için epey vasat geçti. atesbenicagiriyo said: Sürpriz sonlu güzeldi,nasıl fazla tutmamış anlamadım 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 eh işte zaman geçirmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 9/10 Bence harika bir filmdi, ilkinden daha fazla beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar