neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2026 BiTcH_oFBaT, 16.02.2026 08:19 tarihinde dedi ki: Hamnet (2025) Çok iyi. Keşke sinemada izleseydim.. OVERRATED 1
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 1, 2026 Mesaj tarihi: Mart 1, 2026 bluff (2026) bu kez geçmişi peşini bırakmayan karakterimiz eski bir korsan. gına geldi artık bu patternden. mekana tuzaklar kurup 1vs20 atmak ve yeşil perde önünde final dövüşü. sonuna kadar izlediğim için kendime kızdım. 1/10 veriyorum. hem filme hem kendime. 1
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 aşırı kaliteli hastane serisi. acilde geçen bir günü saat saat gösteriyor. her hafta bölümünü iple çeker oldum baya sarıyor. The Pitt 8.9 IMDB https://www.imdb.com/title/tt31938062/
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2026 Mesaj tarihi: Mart 8, 2026 tetris gibi bir filmde bile abd/yahudi propagandasının allahını koymuslar iğrenc bi film. tetris bile epstein baglantılı cıktı
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2026 Mesaj tarihi: Mart 9, 2026 28 Years Later: The Bone Temple (2026) İyice içini boşalttılar serinin... Sonundaki sahne şovu süperdi Filmin tek güzelliği sonu... Şimdi heyecanlı hale geldi İlk ve Son - 3. Sezon Timuçin Esen'i çok sevmediğim için çok sarmadı beni. Bu sefer tam olmamış, bazı şeyler çok zorlama. Öncekiler daha iyiydi. Bergüzar Korel oyuncu olduğunu hatırlamış. Hijack - Sezon 2 Bu sefer uçak değil, trendeyiz. Bu sezon bayıktı Industry - Sezon 4 Çok güzel diziydi fakat uzadıkça zorlamaya başlamış. Sanki konu sıkıştı, zorla itiyorlar gibi. City of God: The Fight Rages On City of God filminin 20 yıl sonrasını anlatıyor. Değişik kafalar ama güzeldi. Bu arada filmi tam hatırlamıyorum diye endişelenmeyin dizi boyunca flashbackler yapıldı.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2026 Mesaj tarihi: Mart 9, 2026 (düzenlendi) Bring Her Back (2025) müthiş korku filmi The Innocents (2021) izlemesi zor korku filmi. etkileyici, anime gibi sahneleri lame ama çocuk fantezisi gibi düşünülebilir. Triangle (2009) 10 yıl sonra tekrar izledim. gece filmi düşünmekten uyuyamadım Mart 9, 2026 tiLi tarafından düzenlendi
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Merak ediyordum bayadır filmi. Türkiye'de sinemaya da gelmemişti. Seyredebildim sonunda ama beğenmedim sdf. Sam Rockwell çok iyi, 1-2 güldüren sahne var ama sanki 3-4 tane black mirror bölümünü alıp zorla birleştirip tek film haline getirmişler gibi senaryosu. Daha iyi bir şey beklemiştim.
progamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Predator'un senaryosunu alıp Yautja'yı Metal Gear robotuyla değiştirmişler. Reacher var diye açtım ama tam meh netflix aksiyon filmi çıktı. Efektler filan da çok kötü.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2026 Mesaj tarihi: Mart 12, 2026 Güzel diziydi son bölümde aşırı sıçmışlar ama hanımla izlemelik dizi 9 bölüm 3 günde tükettik. Zengin bir aile olan Irvine çiftinin 5 yaşındaki çocuğunun kaybolması ve sonrasında herkesin yalanlarının ortaya saçılmasını konu alıyor. masumiyet museum izledim bi de mehh işte dönemi güzel yapmışlar da sadece 1 cadde ile geçiştirmişler nişantaşını. Son 2 bölüme bakamadım. bunu da ara ara izledim arkada dönsün diye. Saçmaaa sapan bir şey adam tefeci ama bu işlerden kurtulmak istiyor. Sonra bir aile restoranın borcu var diye oraya çöküyorlar o sırada da aşk meşk işleri. bi de buna başladım güzel başladı dizi. izleyecek filmim ise kalmadı tükettim iyileri yenileri bekliyorum
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2026 Mesaj tarihi: Mart 13, 2026 (düzenlendi) Under Salt Marsh (Sky Atlantic) 6 Bölümlük mini seri. Galler'in bir sahil kasabasında geçiyor. Polisiye. Biraz ağır gidiyor ama fena değil. Mart 13, 2026 BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Drops of God - 2. Sezon Birinci sezon çok iyiydi. Gereksiz bir uzatma olmuş. Olay bir son vermek ama bu şekilde mi verilmeliydi bilemedim. Manga nasıl ona da bakmak lazım ama birinci sezondan sonra vasat geldi. Tabi yine izlenir de ilk sezon çıtayı baya yükseltmişti İnsanın canı fena şarap çekiyor izlerken adkjn
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 the consultant (2023) Alıntı Follows a relationship between employee and boss, asking how far we will go to get ahead, and to survive. 8 bölümlük (30dk) mini dizi. çok iyi değil ama izlenir. imdb: 6.5/10
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2026 Mesaj tarihi: Mart 17, 2026 (düzenlendi) her bölüm 30 dk toplam 8 bölüm güzel bir dizi. Oyuncu olmak isteyen ve gücünün farkında olmayan bir süper kahraman hikayesi. Kadrosu güzel bol bol hollywood göndermesi var. 7/10 Çok beğendim. Dönem 50'ler kamera açıları ve müzikler 80'ler hissiyatı. 8/10 Yönetmenin tempolu filmlerini de çok severim. Uncut games kadar kafa şişirmese de temposu hiç dinmeyen bir film. Yalnız badem bıyık Yurtta büyüdüm yalanı masa tenisi tam fetöcü Mart 17, 2026 bLackcha0s tarafından düzenlendi
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 20, 2026 Mesaj tarihi: Mart 20, 2026 the little things (2021) se7en havasında başlayıp başka bir şeye evrilen suç, gerilim türünde bir film. durum polisiyesi diye bir tür olsaydı bu filmi o kategoriye yazardım sanırım. görsel açıdan ve klişelerden uzak oluşu bakımından beğendim. gece tv'de denk gelip, ertesi gün dershane olmasına rağmen sonuna kadar izlemelik. kafanı yastığa koyduğunda hala filmin etkisindesin. tabi o zamanlar reels kaydırmıyoruz.
fenris Mesaj tarihi: Mart 20, 2026 Mesaj tarihi: Mart 20, 2026 bLackcha0s, 17.03.2026 12:02 tarihinde dedi ki: her bölüm 30 dk toplam 8 bölüm güzel bir dizi. Oyuncu olmak isteyen ve gücünün farkında olmayan bir süper kahraman hikayesi. Kadrosu güzel bol bol hollywood göndermesi var. 7/10 Güzel de tam açılacakken bitti.
progamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2026 Mesaj tarihi: Mart 20, 2026 Project Hail Mary Amaze! Amaze! Amaze! Martian gibi buda güzel bir uyarlama olmuş. Kitabına göre bazı olayları, flashbackleri, bilimi kısaltmışlar tabii ama Grace ve Rocky'nin karakterlerini ve ilişkilerini çok iyi bir şekilde uyarlamayı başarmışlar. Beğendim ben baya bir.
Öne çıkan mesajlar