BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Winning Time: The Rise of The Lakers Dynasty (Sezon 2) (HBO & Blu TV) İkinci sezon artık hızlandırılmış tur olmuş. Tamamen Boston - Lakers rekabetine odaklanmış durumda. İlk sezondan mahkemelik olmuşlar bazı kişilerle belki o yüzden de bazı kısımları yüzeysel kalmış olabilir. Özellikle sonu ile sondaki bilgilendirmelerin tam tersi olması süper olmuş. Bir bölümde Jordan'ın adı efsane geçirilmiş. Pat Riley'in acemilik dönemleri filan güzel işlenmiş. Bu arada bu sezonla dizi de bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 No One Will Save You Posteri kadar güzel değildi film. Disney plus a çıkmış. İyi gidiyordu film başlarda ama sonunu beğenmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Tencent'in yaptigi Three Body'i izledim. 1- Cin konusurken hep "Cin dominant ulke olamaz, soft poweri yok" diyorum. Nasil olmayacagina guzel bir ornek olmus. Dizi cok iyi. sonra belli kisimlarinda araya sansur gidiyor. Dizi uzerine dans muzigi caliyorlar. Alt yazilari da kesiyorlar ki neyi sansurlediklerini anlama. 2- Bu muzik bazi yerlerde dizide kullanilan muzigin copyright sorunu yasamamasi icin de kullanilmis. ama o kisimlarda altyazi var 3- bazi kisimlarda da dudak hareketleri ile soylenilenler tutmuyor. yine sansur... ancak konu cok guzel ve dogrusu tedirgin edici. cahil bir koylu oldugum icin kitabini okumadim, ancak konsept bayagi tedirgin edici, urkutucu. (korku vs dizisi degil, sadece sci-fi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Barbie Sonunda izledik de yani çok fazla şişirilmiş geldi bana. Full mesaj basıyor, güzel detaylar filan var ama yani izlerken baydı biraz. No Hard Feelings Jennifer bu kadar düşmese iyiydi be... hafta sonu bir şeyle uğraşırken izlemelik film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 dasaaa, 25.09.2023 07:38 tarihinde dedi ki: Tencent'in yaptigi Three Body'i izledim. 1- Cin konusurken hep "Cin dominant ulke olamaz, soft poweri yok" diyorum. Nasil olmayacagina guzel bir ornek olmus. Dizi cok iyi. sonra belli kisimlarinda araya sansur gidiyor. Dizi uzerine dans muzigi caliyorlar. Alt yazilari da kesiyorlar ki neyi sansurlediklerini anlama. 2- Bu muzik bazi yerlerde dizide kullanilan muzigin copyright sorunu yasamamasi icin de kullanilmis. ama o kisimlarda altyazi var 3- bazi kisimlarda da dudak hareketleri ile soylenilenler tutmuyor. yine sansur... ancak konu cok guzel ve dogrusu tedirgin edici. cahil bir koylu oldugum icin kitabini okumadim, ancak konsept bayagi tedirgin edici, urkutucu. (korku vs dizisi degil, sadece sci-fi) buna ben bi ara yeltenmiştim orijinali buymuş diye ama izleyemedim. olmadı birinci bölümü bile zor bitirdim. beni çekmeyen, ilgimi üzerine toplayamadım bir şeyler var. çin işi olması belki çok yabancı geliyordur. remake'i filan gelecekmiş galiba belki ona bakarım. kitabına ben de bakamadım ama çok çok övülüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 siradan kriminal bir hikaye gibi basliyor. sonra scifi a donuyor. aslinda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 (düzenlendi) bunu game of thrones yaraticilari adapte ediyor, netflix ufaktan reklamini yapmisti wiki'den kitabin ozetini okumustum ne dusundugumu hatirlamiyorum ama kesin izleyeyim diye isaretlemedim eheh Eylül 25, 2023 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 progamer, 23.09.2023 20:58 tarihinde dedi ki: No One Will Save You Posteri kadar güzel değildi film. Disney plus a çıkmış. İyi gidiyordu film başlarda ama sonunu beğenmedim pek. Poster daha iyi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 dasaaa, 25.09.2023 00:38 tarihinde dedi ki: Tencent'in yaptigi Three Body'i izledim. 1- Cin konusurken hep "Cin dominant ulke olamaz, soft poweri yok" diyorum. Nasil olmayacagina guzel bir ornek olmus. Dizi cok iyi. sonra belli kisimlarinda araya sansur gidiyor. Dizi uzerine dans muzigi caliyorlar. Alt yazilari da kesiyorlar ki neyi sansurlediklerini anlama. 2- Bu muzik bazi yerlerde dizide kullanilan muzigin copyright sorunu yasamamasi icin de kullanilmis. ama o kisimlarda altyazi var 3- bazi kisimlarda da dudak hareketleri ile soylenilenler tutmuyor. yine sansur... ancak konu cok guzel ve dogrusu tedirgin edici. cahil bir koylu oldugum icin kitabini okumadim, ancak konsept bayagi tedirgin edici, urkutucu. (korku vs dizisi degil, sadece sci-fi) Bunun kitabini okudum ben, ama abartildigi kadar iyi reviewlari haketmiyor kitap. Temel premise zaten bilinen bir sey, onun haricinde normalde kuruyup su gelince canlanan yasam formlarinin kompleks medeniyetler falan kurmasi meh dedirtmisti. Cin perspektifiyle yazilmis olmasi + puan, ama cok daha iyi bilimkurgu eserleri var buna gelene kadar. Dizisini izlerim ama adfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 6/10, izlenir. film boyunca şu herif ne kadar da legolas dedim sdf. biraz değiştirmişler gerçeğini ama kilit noktaları falan atlamamışlar. yalnız son le mans yarışının gerçeğine baktım duvar reklamlarında falan hep xbox forza reklamı var, onları playstation filminde göremiyoruz tabii sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 fena değil eğlencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 one piece netflix. biriler sonunda cosplay şov değil de organik bi şekilde live action yapabilmiş. bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 razzRaziel, 28.09.2023 20:23 tarihinde dedi ki: fena değil eğlencelik Yoruluyorum ben bu kadar diversityden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 sfdsfs ne bu diversity diil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 orijinalinde TYRONE beyaz adam miymis 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 progamer, 23.09.2023 15:58 tarihinde dedi ki: No One Will Save You Posteri kadar güzel değildi film. Disney plus a çıkmış. İyi gidiyordu film başlarda ama sonunu beğenmedim pek. Olm fena değil bu ya. Sonu evet herkesin beğeneceği gibi değil ama ben sevdim. Tam mısır patlatıp pazar gecesi izlemelik film. 6.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 tiLi, 3.10.2023 02:58 tarihinde dedi ki: sfdsfs ne bu diversity diil ki Haklısın, %13 ama temsiliyeti %80 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 görünüşte tırışko kıyamet filmlerinden biri gibi duruyor ama bi 15dk deneyeyim dedim. olayın o kısmına hiç girmiyor bile, ne oldu nasıl oldu sttret demişler direkt. nese tüm yeryüzü magnumun çikolata kabuğu gibi çıtırdıyo, heryer yıkılıyo ama tek bi bina kalıyor. filmin işlediği de o binadakiler ile çevrede hayatta kalanlar arasındaki olaylar. ikinci yarısı klişe ve meh ama ilk yarısını özellikle absurd komedi olarak izlerseniz aşırı başarılı. karakterler komşular falan gerçekçi şekilde saçmalar. kalitesiz de değil, iyi yazmışlar diyalogları. ilk yarısında kahkayı bastığım sahneler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Bono kahkahayı bastı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Castlevania: Nocturne (Netflix) Castlevania Netflix'in nadir sevdiğim yapımlarından. Karakterlerin coolluğu filan çok hoşuma gitmişti. Hikaye de çok keyifliydi. Nocturne ilkinin 3 jenerasyon sonrasına odaklanıyor. 3. nesil Belmont olan Richter'in bir şekilde (spo olmasın diye böyle yazıyorum) Yeni dünyadan tekrar Avrupa'ya gelişi ile başlıyor. Biraz ergen muhabbetleri vardı ama sonu muazzam bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Iyi bu bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Magarsus - BluTV Magarsus bölgesindeki portakal tarımı üzerine bir dizi. Ben çok beğendim. Oyunculuk, konu ve teknik konular filan da çok iyi. Sonunda tüm tuşlara basmışlar ama her türlü çok baya güzel dizi. BluTV'de pek boş yapım da oluyor Sex Education - Sezon 4 Yani yaratılan dünya o kadar çok ütopik bir yere gitmiş ki artık gerçeklikten tamamen çıkmış durumda. Bu yüzden eskisi kadar eğlendirmedi. Bir şeyle uğraşırken izlenecek bir dizi kıvamına gelmiş. The Wheel of Time - Sezon 2 İlk sezondan daha iyi olduğu açık, net. Çocukların da biraz büyümesi ile ergen tripleri de artık yok. Konu da fena değil tek sorunu efektleri ve sanat yönetmenliği kötü. Yani çok yapmacık ortamlar, ona kassalar aslında çok daha iyi bir yapım olabilir. Tam artık bitti mi derken, devamının geleceğini netleşti. Only Murders In The Building - Sezon 3 Kadro muazzamlaşmış artık bu sezon. İlk meraktan başlamıştım ama çok sitcom kokunca nedense soğudum. Bayıla bayıla izlemiyorum ama kadro ve hikaye güzel. Biraz da işin doğası gereği de olsa yapmacıklık hoşuma gitmiyor olabilir. Onun dışında iyi dizi. Ahsoka - Sezon 1 Bence son iki bölüme kadar çok iyi gitti ama son iki bölüm biraz hayalkırıklığı. Ezra'nın da yapmacıklığı... Neyse ki dizinin havası iyi de hala bir umut var diyoruz SW alemi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 The Crowded Room (Mini Seri) Apple+'ın iyi kadrolu dizisi. IMDB puanı bana fazla düşük geldi ama o kadarını hak etmiyor. Evet bazı yerleri fazla gereksiz uzun vs. ama bence bu kadar düşük puan hak etmiyor. Halk içinde birine ateş edince tutuklanan arkadaşın yargılanma sürecini, gençliğine, kimliğine inerek inceliyorlar. Daha fazla şey yazarsam benim gibi sağda solda gördüğüm gibi spo manyağı olmayın. Biraz sabrederseniz güzel dizi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Special Ops: Lioness - Mini Seri (CBS) 8 bölümlük mini seri. Special ops ekibi ama kadınlardan kurularak başlamış tabi karma ekibe dönmüş. O yüzden ekipte seçilen lioness diye adlandırıyorlar. Mini seride tek hikaye üzerinden klasik orta doğu muhabbeti. Açıkçası Zoe Saldana görünce izlemeye başladım. 2 bölümde Morgan Freeman var. Fena değil, gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar