Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 senin ülken zaten çok kötü lan neresi güzel adsfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 10/10 hakkında uzun uzadıya şöyle bir yazı yazdım spoiler'sız. neden 10/10 olduğunu görmek isteyen buna göz atsın. özet olarak, anlatılan hikayenin gerçek değil de kurgu olduğunu anlayabilecek kapasiteye sahipseniz, son yılların en iyi bilim kurgu filmiyle karşı karşıya olduğunuzu da anlarsınız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 geldi mi bu ya 7 kasım değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 yep 7 kasım basın gösterimi vardı sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 uzun zamandır bekliyorum bu filmi gelse burdaki sinemaya da izlesek sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Interstellar IMAX hakediyo mu? Gorselleri falan nasil ? Trailer'da bisey olmadigindan emin olamadim dumduz 2D mi yoksa IMAX mi gitsek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ulan filmin 80%i gorsellik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Gorunmuyo olm trailer'de bi cacik. Adam evinden cikip uzaya gidiyo. Geri kalaninda mekik icinde mi geciyo uzayliya mi gidiyo belli degil. Son trailer'lari izlemedim gerci de emin olamadim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 di said: Gorunmuyo olm trailer'de bi cacik. Adam evinden cikip uzaya gidiyo. Geri kalaninda mekik icinde mi geciyo uzayliya mi gidiyo belli degil. Son trailer'lari izlemedim gerci de emin olamadim iste. SPOYLIR!!!1!11!! BAN PLS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Hemen banliyorum canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 tişikkirlir sipirmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 fırsatınız varsa mutlaka ama mutlaka IMAX izleyin zaten salonlardaki ses kalitesi falan da çok değişiyor yani. nolan zaten 3d çekmiyor hiçbir şekilde. dümdüz izlemek de çok koymaz ama dediğim gibi fırsatı olan imax izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-HJsOyCb2Gco/U2gc8QywW9I/AAAAAAAAVIQ/TpqytG0M1l4/s1600/Coherence-Movie-Poster-James-Ward-Byrkit.jpg patide yapılan hype a göre daha çok şey b ekliyordum meh geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Revenge said: İlkinin havası yok, vasat klasik bir aksiyon filmi olmuş..bir de klasik tartışmayı açayım, ülkemizi çok kötü göstermişler!!1 6/10 abi bu tartışmayı bi sene önce bond ile yaptığımızda "çirkinleşmeyelim" diyip kaçmıştın bence bütün taken 2 eminönünde geçiyor ama bütün ülkeyi ortalarsan da eminönü gibi bir yer çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 interstellar çok güzel olsun istiyorum ya dünyanın en çok parasını nolan kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 http://www.bbcamerica.com/battlestar-galactica/files/2011/10/battlestar-galactica-hero.jpg yine yeniden başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 mascio said: şöyle bir yazı bu ne karagarga'nın çakması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 goldbären said: Revenge said: İlkinin havası yok, vasat klasik bir aksiyon filmi olmuş..bir de klasik tartışmayı açayım, ülkemizi çok kötü göstermişler!!1 6/10 abi bu tartışmayı bi sene önce bond ile yaptığımızda "çirkinleşmeyelim" diyip kaçmıştın bence bütün taken 2 eminönünde geçiyor ama bütün ülkeyi ortalarsan da eminönü gibi bir yer çıkıyor. Haha tamam ülkeyi ortalarsan belki eminönünden de aşağı bir yer çıkar ama o kadar holivud filmi çektiler hepsi aynı konsept..ülke ortalaması istiyorsan ne bilim yozgatı falan baz alabiliriz,kaldı ki film istanbulda geçiyor güyya ama bildiğin pakistan havası var, istanbulda yaşayanlar söylesin ben ankaralıyım, istanbul bu kadar rezil bir yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 gene arabayla pazar alanınamı girmişler filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Tabii ki..tüplü siyah beyaz tvler, murat polis arabaları..2014 teyiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 adamlar pariste osloda falan yaşıyor tabi ki istanbul adamlara köy gibi gelecek. http://www.youtube.com/watch?v=-YnznEiF1iA şunu izledikten sonra hala adamlara hak vermiyorsan "cennet vatanım türkiyem" sendromuna yakalanmışsın demektir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Seru said: mascio said: şöyle bir yazı bu ne karagarga'nın çakması mı? evet karagarga çakması. o neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 türkçedeki bilimum küfürlerin işe yarayacağı aklıma gelmezdi. az bile ettim sanırım. 7/10 amk nazileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://cdn.soundtrackmania.com/wp-content/uploads/2014/08/sincity-damekill.jpg 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar