Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

10/10

hakkında uzun uzadıya şöyle bir yazı yazdım spoiler'sız. neden 10/10 olduğunu görmek isteyen buna göz atsın.

özet olarak, anlatılan hikayenin gerçek değil de kurgu olduğunu anlayabilecek kapasiteye sahipseniz, son yılların en iyi bilim kurgu filmiyle karşı karşıya olduğunuzu da anlarsınız bence.
Mesaj tarihi:
Interstellar IMAX hakediyo mu? Gorselleri falan nasil ? Trailer'da bisey olmadigindan emin olamadim dumduz 2D mi yoksa IMAX mi gitsek diye.
Mesaj tarihi:
Gorunmuyo olm trailer'de bi cacik. Adam evinden cikip uzaya gidiyo. Geri kalaninda mekik icinde mi geciyo uzayliya mi gidiyo belli degil.

Son trailer'lari izlemedim gerci de emin olamadim iste.
Mesaj tarihi:
di said:

Gorunmuyo olm trailer'de bi cacik. Adam evinden cikip uzaya gidiyo. Geri kalaninda mekik icinde mi geciyo uzayliya mi gidiyo belli degil.

Son trailer'lari izlemedim gerci de emin olamadim iste.

SPOYLIR!!!1!11!! BAN PLS!!!
Mesaj tarihi:
fırsatınız varsa mutlaka ama mutlaka IMAX izleyin zaten salonlardaki ses kalitesi falan da çok değişiyor yani.

nolan zaten 3d çekmiyor hiçbir şekilde. dümdüz izlemek de çok koymaz ama dediğim gibi fırsatı olan imax izlesin.
Mesaj tarihi:
http://2.bp.blogspot.com/-HJsOyCb2Gco/U2gc8QywW9I/AAAAAAAAVIQ/TpqytG0M1l4/s1600/Coherence-Movie-Poster-James-Ward-Byrkit.jpg

patide yapılan hype a göre daha çok şey b ekliyordum
meh geldi biraz
Mesaj tarihi:
Revenge said:

İlkinin havası yok, vasat klasik bir aksiyon filmi olmuş..bir de klasik tartışmayı açayım, ülkemizi çok kötü göstermişler!!1
6/10

abi bu tartışmayı bi sene önce bond ile yaptığımızda "çirkinleşmeyelim" diyip kaçmıştın

bence bütün taken 2 eminönünde geçiyor ama bütün ülkeyi ortalarsan da eminönü gibi bir yer çıkıyor.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

Revenge said:

İlkinin havası yok, vasat klasik bir aksiyon filmi olmuş..bir de klasik tartışmayı açayım, ülkemizi çok kötü göstermişler!!1
6/10

abi bu tartışmayı bi sene önce bond ile yaptığımızda "çirkinleşmeyelim" diyip kaçmıştın

bence bütün taken 2 eminönünde geçiyor ama bütün ülkeyi ortalarsan da eminönü gibi bir yer çıkıyor.

Haha tamam ülkeyi ortalarsan belki eminönünden de aşağı bir yer çıkar ama o kadar holivud filmi çektiler hepsi aynı konsept..ülke ortalaması istiyorsan ne bilim yozgatı falan baz alabiliriz,kaldı ki film istanbulda geçiyor güyya ama bildiğin pakistan havası var, istanbulda yaşayanlar söylesin ben ankaralıyım, istanbul bu kadar rezil bir yer mi?
Mesaj tarihi:
adamlar pariste osloda falan yaşıyor tabi ki istanbul adamlara köy gibi gelecek.

http://www.youtube.com/watch?v=-YnznEiF1iA

şunu izledikten sonra hala adamlara hak vermiyorsan "cennet vatanım türkiyem" sendromuna yakalanmışsın demektir sdfsdf
  • Yeni Oluştur...