Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 enemy baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 safak guzel dedıyse ızlıyım ben de artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Kanuni said: abi bildigine gore sen baya uykusuzsun desene :) öyle bir dönem geçiriyorsun ama sonradan hissizleşmeye başlıyorsun böyle şeylere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 uykusuna deva oldum öm'de rahat uyuduğumu söyleyince azcık utandı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Daesu said: enemy baya iyi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 KidLazer said: uykusuna deva oldum öm'de rahat uyuduğumu söyleyince azcık utandı ^^ utanmadım. yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 jacabo said: safak guzel dedıyse ızlıyım ben de artık ruh haline göre abi.yabancı oldugumuz bi konu(lar) degil filmde işlenen ama cok metafor metafor alın size imgesel diye yüklenmiş yönetmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ooo imgesel ise alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 jacabo said: ooo imgesel ise alırım bir dal Enemy filmini seversen The Jacket filmini de izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 7/10 tatlı bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Alien İlk filmi izlememiştim..79 için harika bir film..uzaya göndermek için bu kadar aptal insan seçilmez ama :) 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kız arkadaşım izlememişti. baştan oturduk seyrettik. sonunda hüngür hüngür ağladı mk sdfs bidaha da thriller izlemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ne oynamis cotillard heaaaaa dark knight rises'daki olum sahnesine laf atanlara gelsin sdfskjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 TV'de 2 bolum halinde Houdini verdiler. Baya guzeldi, hostu. Rahat bi 8/10 calisir benden. http://2.bp.blogspot.com/-B8S9bXSDlRI/U_KirP2TgfI/AAAAAAAAZBg/Lsm-KSpHKj4/s1600/4e12c6ee-271e-11e4-af68-005056b70bb8%2Bcopy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 KidLazer said: jacabo said: ooo imgesel ise alırım bir dal Enemy filmini seversen The Jacket filmini de izle derim. abi gayet sukela filmmiş az önce bitirdim, az daha toparlamam lazım kacırdıklarımda vardır bir sürü, tekrar izlemek lazım. okumakta gerekebilir. 7,5 rahat veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 şunları izlemediysen de mutlaka izle derim. +coherence +the man from earth +enemy +primer hıyarlık ettiğimin 2.kanıtıdır. yeni izledim bu filmi. ne güzel işler yapmış adamlar ya holivuddan şu saçma sapan aksiyon filmlerini çıkarsak geriye güzel şeyler kalacak. filmde çok ince ayarlar ve mesajlar var. izlenesi bi film. ulan çok beğendim ya sdf biraz daha girersem bu taym trevıldı parallel yunivörstü gerçeklikten uzaklaşıcam sdf ??? S.Darko filmi de varmış ama imdb notu 3.7 izleyen varsa görüşleri nelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 KidLazer said: şunları izlemediysen de mutlaka izle derim. +coherence +the man from earth +enemy +primer bu tarih profesörlerinde birşey var anasını satıyım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 coherence i izlemedim aralarından attım listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Tori said: KidLazer said: şunları izlemediysen de mutlaka izle derim. +coherence +the man from earth +enemy +primer bu tarih profesörlerinde birşey var anasını satıyım :p hacı anlamadım ne demek istediğini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 the man from earthde, enemyde falan hep bir tarih profesörü ana karakter ya onun için demiştim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 jacabo said: KidLazer said: jacabo said: ooo imgesel ise alırım bir dal Enemy filmini seversen The Jacket filmini de izle derim. abi gayet sukela filmmiş az önce bitirdim, az daha toparlamam lazım kacırdıklarımda vardır bir sürü, tekrar izlemek lazım. okumakta gerekebilir. 7,5 rahat veririm. promoted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 http://ecx.images-amazon.com/images/I/91kvcvRzyaL._SL1500_.jpg daha bitmedi mola verdim. ne olduğunu bilmeden indirdim romantik komediymiş. daha romantik kısmı başlamadı. 70 ler amerikan kültürü bilmiş şirin kız çocuğu ve espriler var. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 vay be hayat ne güzel lan aşk kalp tomurcuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 meh 4/10 tek güzel yanı müzikleri + mutsuz sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hayretler içindeyim ilk defa tom kruzun filmini beğendim. güzel aksiyon konu da güzel izlenir. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar