Nako Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Fransuxa said: içimden parça koptu ya sonunda. öyle bi güzellik nası ölebilir ya 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://www.comingsoon.net/nextraimages/cap-uk-poster.jpg 7.4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 knox said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b4/Miseryposter.jpg cok cok iyi psikolojik gerilim turu seven direk izlesin. Var mı bu tarz film tavsiyesi olan. Film 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 arada izlemek güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ben hala izlemedim lan. sonuçta imdb top 250 da #1. über mainstream. landfjadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Dworgian said: Biyik. senin gibi hayatta tek işi internette gördüğü her fikre karşı çıkmakmış gibi görünen (mış gibi görünen diyorum kalkıp "beni tanıomusun ki" argümanını yapıştırma diye) birine izlettirmem zaten. parantez çok haklı ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 paradoksalkedi said: ben hala izlemedim lan. sonuçta imdb top 250 da #1. über mainstream. landfjadf sdfs benim de öyle çok film var kendime kıllık yapıp izlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 hah yettim. şovşenk overratedlıkta top 1 net. diğeri zaten pulp fiction sdfs pulp demişken. geçen bir arkadaşın arkadaşı geldi. kız pulp fiction imdb'de o sırayı haketmiyor boktan film dedi. DEDİM EVLENELİM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 palp fikşını çok eskiden izlemiştim hiçbişe hatırlamıyorum desem yalan olmaz o yüzden bişe diyemiyeceğim ancak şovşenk de imdb'deki gibi 9.3'lük bir film değil bence. bana göre 7.5-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 size göre iyi filmleri söylesenize veya bunların niye kötü filmler olduğunu açıklar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 birbirini buldu bunlar, evlensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ben kötü film demedim. imdb'de yazan puana öküz gibi saplanmak sizin takıntınız o konuda birşey yapamayız. sadece 9.3'lük bir film değildi dedim ki bu benim görüşümdür. bana göre 9 ve üstü film mesela oldboy'dur(amerikan yapımı değil tabiki). imdb 8.4 ayrıca imdb puanlarına neden bu kadar takılıyosunuz anlamıyorum herkesin verdiği puanların ortalamasından öte değil belli bir kriteri ya da seviyeyi de yansıtmıyor. puan la sadece herkese göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 imdb puanini sen soyledin, bizim haberimi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 yok be zaten banane beğenirsin beğenmezsin kriterlerinizi merak ettim sadece imdb puanına baktığımızı kim söyledi cidden asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 adsfs aynı tartışmayı yapmanın gereği yok. ben hani imdb gibi öyle ya da böyle ciddiye alınan bir platformun top 1 filmi olmadığını söylüyorum. şimdi imdb'nin kuruluş döneminden dolayı şovşenk'in ve bir çok filmin yukarlarda olması normal. oylamaları sıfırlayıp yeniden açsalar hanginiz şovşenk'e 9-10 verir. zamanında basmışlar işte 10 10. forest gump schindler's list se7en usual suspects ve daha bir sürü çok daha iyi 90'lar filmi var. hatta bu filmler all time iyiler bırak 90'ları. bi de leon var sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 işte siz ciddiye alıyorsunuz imdb puanını kaçıncı sırada olduğunu asdasd oylama diye birşey var illa sıranacak film seven kişiler evet gelmiş geçmş en iyi film demiyor her zaman ben zaten puan bile veremem filmlere ama overrated diyorsunuz gibi o da saçma. şimdi baktım imdbye bana göre de inception ın 13. sırada olması saçmalık film mi yok bu arada yazma özürlü olduğumu farkettim. susuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 hugo ne guzelmis oyle keske 3d'sini kacirmasaydim sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ona ben de üzülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ya şimdi imdb puanını direkt çöpe atmak olmaz. yani çoğumuz bakıyoruz bi ne vermişler diye sdfs ben candy filminden sonra imdb puanını pek sallamıyorum ama. çok beğenmiştim 5 puandı imdb'de. heath ledger öldü film 7 puana çıkt ısdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ben sinemada 3d izledim üzülüncek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 siteden inciciler yüzünden film kaldırılan bir platform imdb o yüzden ben ciddiye almıyorum. overrate denmesi de normal bence ilk kez izleyenler oha ne güzel filmmiş diyip 10u yapıştırır genelde. çok fazla film izleyen ise eleştirir. o yüzden buradaki bazı arkadaşlara göre klasikleşmiş filmleri eleştirmemiz bi skten anlamadığımız anlamına geliyor. varsın oyle bilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 asdasd abi kötü, overrated demek film eleştirmek değil düzgün eleştiri yaz okuyalım, bilgilenelim, kültürlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 girin altındaki yorumları, eleştirileri okuyun veya sinema yazarlarının eleştirilerini okuyun, guardian'da falan çok iyi eleştiriler var. nota göre filmlerin değerini biçen varsa sinemadan anlamıyor demektir. ayrıca popüler ve ağlak filmlerin notları yüksektir, niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 locke minimalist güzel monolog-dialog arabada geciyor bütün film. 7/10 ye zorlayasım var düşürmek istemedim daha fazla. http://gigscreen.com/wp-content/uploads/2014/03/Locke-2014.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 The Secret Life of Walter Mitty Eğlenceli çerezlik film izleyin. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar