roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Ben bu konuyu sormuştum, sanırım Fujitsu'nun böyle biyolojik kimliklendirme sunumunda mı neydi. Eleman dedi ki, (özetle) 1) Birinin parmak izini almak değil, parmak izini alıp onu anlamlı karşılaştırılabilir iz olarak kaydetmek suç. (Mesela ehliyet alırken parmak izinizi veriyorsunuz, adam çıktısını veriyor) 2) Bu sistemler parmak izini bir data olarak kaydediyor. O datayı cihaz içerisinde çıkaramıyorsun, çıkarsan bile anlam ifade etmiyor. Sadece cihaz içerisinde 'bu adam bu adam mı' yapabiliyorsun. 3) Dolayısıyla bu tarz sistemlerin kullanılmasında yasal sıkıntı yok. Bizzat avuç içi damar şeysinde SGK projesinde çalışmış adamdı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 BonePART said: Var mı patide bu konu üstüne çalışan? 4 ünite alıcaz para eşe dosta gitsin. almanyadan istersen gönderebiliriz cok güzel biz kullaniyoruz. adamlarla partneriz indirim falan yaparlar. ayrica alman kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 MD5 gibi geri dönülemez bir şifreleme kullanmıyorsa, kaydedilen her şey elbet okunabilir. O kadar katı bir şifreleme metoduna indirgersen de parmağını 0.1 derece bile yamuk bassan eşleşmeyecektir gibi geliyor ama bir çaresi vardır heralde bir şekilde. Mesela mahkeme kararında geçen ifadelerden biri "toplanan verilerin ileride başka bir şekilde kullanılmayacağına dair bir güvencenin bulunmaması" imiş. Ben nereden bileyim hangi kalite sistem kullanılıyor, işime girip para kazanabilmem içinse basıp girmem lazım. Maddi bağımlılıktan ve yaptırım gücünden dolayı böyle muallak konularda İş Hukuku her zaman işçi lehine işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Avuc ici damar seysinin kanunu var bu arada diye biliyorum. Kanun cikarttilar yani SGK icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Baktim simdi, once hastaneler sanirim yonetmelik gibi bir seyle parmak izi almaya calismislar, alamamislar, sonra kanun degisikligi cikmis onlar icin ozel. Oyle kolay degil yani, cryptology islemiyor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 parmak ızı olmıyan naapcak, benım sağ elde 2 tanesi yok verin bi punch card olsun bıtsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben çalışırken böyle giriş çıkış yapıyoduk. işverene de gıcık oluyordum, şimdi hala kullanıyorlarsa şikayet edeyim mi? edersem haksız çıkarlar mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Cuce said: parmak ızı olmıyan naapcak, benım sağ elde 2 tanesi yok verin bi punch card olsun bıtsın işte Abi Amerikan Fort Nox a gşrmiyosun. 10 parmağı birden istemiyo birini kaydediyosun olanı kaydet sende. Kartlarda problem şu Ahmet Mehmetin kartını okutuyo. O sebebple parmak izi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Abi bu arada istenen bilgi dışında herşeyi vermişsiniz. Tam bir paticik klasiği lan. Eheahurauh çatır çatır piyasada satılıyo ürün. Genede ben bigwiglere hatrlatırım. Tomas bana komas nasıl olsa bende maaşlı çalışlanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Şurada dediklerim hala geçerli http://forum.paticik.com/read.php?13,7024256,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Bu kartlı sistemde birde kamera koyarsın ve ara ara kontrol edersin olay biter. Ahmet Mehmet in yerine kart basabiliyorsa, bunu engelleseniz bile içeride kaytarmadığını nasıl denetleyeceksiniz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar