aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 DAGA CIKIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Daha da elektrik parası ödemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Hatların ve otobüslerinin tamamen kaldırılması çok radikal olmuş. Bu sistemin hiç mi iyi tarafı yok yani, nasıl oluyor da Belediye bilerek lades oluyor? İstanbul'da da bir zamanlar aktarmalar ücretsizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 abv ya, lan efsane 90 hattinin agzina zicmislar resmen puuu kafasizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Stringray said: İstanbul'da metrobüs yapıldıktan sonra E5 üzeri otobüs hatlarının iptal edilmesi gibi bir şey olmuş bu. Uzun yol giden tramvay ve metrolar sıkıntılı değilse işe yarar yoksa GG. tamam bir cadde de iptal et ama koca izmir trafiğini iptal etmek nedir ben kendimi bildim bileli bu şekilde idi sanki her yerde metro var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 arkadaşlar, neden anlamak istemiyorsunuz? kürtlere tower defense yapıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 belediye harbiden bir sikayet maili belirlemeli. [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ben sevdim lan iyi olmus bence. hic bakmadim ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Jaegerjaquez said: zaten at kokuyo izban sdf burnuma geldi kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 millet çorumda fln yaşıyo sana noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 gerekçeleri neymiş acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 rant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 aplamayın küfür edip banlanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 http://www.eshot.gov.tr/haberdetay.aspx?ID=726 şimdi şöyle denmiş. İnsanlar raylı sistemlere ve vapur'a yönlendirmek isteniyor. Bana gayet makul geldi. Seferler de sıklaştırılacak gayet güzel. Buca'ya gidenler düşünsün gari. Buca İzmir'in üvey evladı ona yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 tek otobüsle a noktasından b noktasına ulaşan yaşlı ve engelli insanlar artık aynı noktalar arası a dan c ye otobüs c den d ye metro d den b ye otobüsle gidecekler genius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 olm toplu tasimadan size ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 İzmir'de ulaşım olayını hiç bilmiyorum ama aşırı tepki almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 aslında trafiği azaltmak açısından mantıklı bir hareket.izmir trafiğinin en önemli sebebi eshot'lardır, nerdeyse 50 metre ye bir durak koymuşlar, sürekli trafik kitleniyor. ama şu anki durumda izban 10dk da bir filan geliyor, akşamları 15dk ya filan çıkıyor bu süre.sefer sayılarını baya arttırmaları lazım, bunun içinde yeterli tren sayısı var mı önemli bir soru. benim için en saçma yanı da, önceden evimin önünden 4 tane otobüs geçerken, şimdi 17dk da bir kalkan tek otobüs geçecek.bu mu lan düğüm çözme.buca yı silip atmışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Trafik rahatlayacak oh bea (tu) Abuk sabuk boş otobüslerden alsancağa girdikten sonra evime ulaşmam 30 dk sürüyordu, yağmurda aynı süre 1 saate ulaşıyordu Şehrin bir ucundan öbür ucuna tek otobüsle gitmeyiverin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Madcat said: tek otobüsle a noktasından b noktasına ulaşan yaşlı ve engelli insanlar artık aynı noktalar arası a dan c ye otobüs c den d ye metro d den b ye otobüsle gidecekler genius. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kış gelsin görürsünüz o yağmurda çamurda otobüs değiştirirken ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bucanin ayri sehir olmasi lazim zaten izmirle alakasi olmayan bi yer. bucalilarin sehre erisimini kisitlamak hayirli olur. hatta vize istesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 orc_lord said: İzmir'de ulaşım olayını hiç bilmiyorum ama aşırı tepki almışlar. Biraz gelenekçi davranıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Yeni ulaşım düzeni yaşlıları, engellileri öğrencileri göz ardı etmiş. Uzun sürede ve bol aktarmalı ulaşım özel arabası olanların işine yarar belki ama bizi tamamen magdur bırakıyor. Keşke toplu ulaşımı kullananları bezdirecek bir sistem yerine, özel arabası olanları toplu ulaşıma özendirecek bir sistem bulmak için uğraşsalar. Evin önünden binip tüm ana noktalara gidiyordum şimdi metroya gidip aktarma beklicem peehhh.. Ah be 515 hiç kullanmazdım seni bucayıda hiç sevmezdim ama en çok senin iptal olmana üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 şayet istanbul'da 202 numaralı çift katlı otobüs kaldırılırsa ya da güzergahı değiştirilirse ben tüm yetkilileri bombalarım. izmirli kardeşlerimin de acısını paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar