Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

forzadakiler zaten paralel evrende yasıyorlar onların kafa bir ayrı calısıyor.

cicibeybe said:

ÖÖ gittiyse direk umut sıfırlandı
Resmen güzelim beşiktaşın dibe inişini izledim şu 10 senede ya
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler

burdaki adamda aynısını uzun uzun yazarak demiş
https://eksisozluk.com/entry/44223141
Sosyal ağlarda paylaş

Sözde Milan'ın sportif direktörüyle görüşüyorlarmış. Gerçi daha 1.5 ay önceden Ahmet Nur Çebi'nin görüştüğü ve anlaşmaya yakın olduğu vs. söyleniyordu. Hatta o zaman da millet gönderilecek vs. diyordu Önder Özen içinde TV de çıkmaya başlayınca kesilmişti. Hadi bir şekilde oldu diyelim, getirmeyi başardılar ne olacak?

İşleri zorlaştırıyor, yönetim istediğini yapamıyor diye yolladıkları adamın 20 gömlek üstünü getirip ne yapacaklar ki? Yönetimdeki zihniyetin değişmesi şart... O elemanın yanında aynısını yap, tazminatını da alır kulübü de yok eder gider. Zaten gelmez, dünyanın işindeki en iyilerinden biri olarak gösteriliyor. İşine karışılmasını istemez, onsuz oyuncu alamazsın vs. vs.

Kimdir derseniz; http://www.acmilan.com/en/news/show/150607 . Bir nevi Milan'ı Milan yapan adam

Yani bilmiyorum, esasen Braido ile anlaşıldıysa ve ÖÖ'yü istifaya zorlamak için kumpas yapıldıysa bilemem de...

Gelmez zaten bu adamda işte bilmiyorum. Dünyada işinin en iyilerinden bir tanesi buraya mı sekecek bir şekilde asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

paraya bakar abi saçmalamayın adam 28 yılını vermiş.

buraya gelir tatil yapar. Boğaz'da bi tane yalı. sağlam bir maaş. Kariyer planı yok buradan sonra başka bir durağı da yok.

kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok. Takılır öyle performansının da %50sini beşiktaş'a verir tamam işte.

Fikret Başgan dünyanın en iyisini getirdi olur. Adamda 1-2 sene takılır istanbul görmüş olur sonra basar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...