Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Gitmez bu adam, seçimle bile gitmez çünkü yancıları çok ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Gör abi sen Adnan Polat gibi diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Darksun said: Gitmez bu adam, seçimle bile gitmez çünkü yancıları çok ne yazıkki. dua etsin stad yok çarşı öyle bir geçirir ki boynuna ipi adamım neye uğradığını şaşırır tabi yüzsüz tüpçü gibi rahat otururmu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Darksun said: Gitmez bu adam, seçimle bile gitmez çünkü yancıları çok ne yazıkki. Gider, son dönemlerde iyice nefret edeni çoğaldı. Kendileri de fark etti ki son kongrede kulüp üyeliğini zorlaştırmaya, fiyat arttırmaya vs. çalıştılar ama engellendi. Millet Fiko'yu göndermek için efil efil kulübe üye oluyor. Kaç tane arkadaşım var ama mesela diyor 2 aydır ne sicil numarası geliyor diyorlar ne de para göndermeyenler için daha ödeme kağıdı vs... Öyle duruyor, bu seferde kulübe üye etmiyorlar diyorlar. Fiko'nun seçilmesinin iki temel sebebi vardı. İlk dönem rakipsizlik, ikinci dönemde benim gibi onu amatör ama iyi niyetli, pişecek diye destekleyenlerdi. Aday çıkmamıştı, çıkan adayda yapsın yapmasın şikeci diye damga yiyen adamdı. Bu seçimde iyi ve dürüst bir aday çıksın Fiko direkt GG, stad inşaatını göremeyecek. Altınsay ile kulübün ne büyük fırsatlar kaçırdığı her geçen gün daha net ortaya çıkıyor. O bile BJK taraftarını şuan çıldırtıyor. Lan düşün lan bugün Roma'ya giden Salih, Leverkusen'e giden Hakan BJK de olabilirdi. TD'leri de Van Gaal olabilirdi. Paralel evrenden mükemmel bir hikaye sana, bunlar söylenti veya Fanatik pohpohlaması da değil gerçekliği kanıtlanmış girişimler... Bunu duyan adam üstüne Önder Özen'e bel bağlamışken çıkıp iyice kafayı sıyırıyor. Yönetime feci tepki var. Dayanamayacaklar belli oldu. Yalçın resmen yönetimin sonunu getirdi. Hele bir de şu prensip anlaşması gerçek çıkar ve ikicni Erikkson vakası olursa vay anam vay. Erikkson Altınsay'ı istifa ettirmişti, Yalçın'a ÖÖ'yü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Ayrıca bizim birkaç grup net bir şekilde ilk maç protestoya hazırlanıyor. Ben bu sezon ilk ve son kez bilet alıp gideceğim sırf protesto için, daha da bir bok çalışmaz bu yönetime benden... Zaten kombineli sisteme geçildiğinden beri de en az kombinenin satıldığı sezon olmuş. İyice batıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Çarşı mı geçiriyor ipi ahahaha ya Çarşı mı kaldı. Tüpçü'ye geçirebildi mi ip? Adam iliğimizi kuruttu. Önder özen konusunda çok nötrüm İbrahim Altınsay da da olduğu gibi. Ben kaldıramıyorum ya ne bileyim benim karakterimle pekişmiyor pes etmek. Geldiğin ortam siyaset arenası gibi pislik dolu. herkes çıkar peşinde beşiktaş sevgin var ise mücadele edeceksin. 3-5 transfer olmadı beni anlamadılar diye ağlanmak yerine beşiktaş için lobi faaliyetini arttıracaksın yeri geldiğidne nabza göre şerbet verip dikte edeceksin ama kaçmayacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Alınan kombineler , biletler yönetime verilen paralar değil , Beşiktaşımıza verilen paralardır.. bunu hatırlatmak istedim.. Önder Özen konusuna gelince , yorum yapılacak birşey yok aslında allahın belası bir başkan ve onun pislikleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 DarKRideR said: Nike'ın GS'nin bazı formalarını 242423423 kulüpte kullandığı gibi ahaha sadece dış saha formaları nikeın elit kategorisindeki bikaç takımda kullanılıyor nası bi eziklik la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 önder özen başkana katılmamışmı nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Cons said: DarKRideR said: Nike'ın GS'nin bazı formalarını 242423423 kulüpte kullandığı gibi ahaha sadece dış saha formaları nikeın elit kategorisindeki bikaç takımda kullanılıyor nası bi eziklik la bu premium üyelik mi var? paypal geçerli mi versin bizim başgan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 onlar seksi klüp olduklarından ödemeyi öpücük ile yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Hasan Arat var işte o belki birşeyler başarabilir. Bakın bana laf edip duruyordunuz da demirören den de fikret ormandan da ilk senede tiksinip muhalefet ederim. 2sinin de ne olduğu ortaya çıktı işte. Adalı olduğunda daha mı iyi olurdu onuda bilmiyorum gerçi, seçim zamanında arkadaş ofisine uğradı, çarşıdan elemanları içeride çalışırken gördü. Onu duyunca direk soğudum zaten. Fakat fikret ormandan hala daha iyi seçenek olabilirdi diye düşünüyorum. yeni stadın yapılması riske girebilirdi tabi. Ailede de mualefet yapan bir benim gerçi =p 3 kişi üyeyiz diğer 2 si orman a oy atacaklardı gitmedik sonunda. Diğer seçime daha çok var da bu adam bence stadı ben yapayımda ihalelerden yararlanayım modunda olduğundan belki nemalancağı başka birşey kalmadığında bırakır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 dusuncelihayvan said: Çarşı mı geçiriyor ipi ahahaha ya Çarşı mı kaldı. Tüpçü'ye geçirebildi mi ip? Adam iliğimizi kuruttu. Önder özen konusunda çok nötrüm İbrahim Altınsay da da olduğu gibi. Ben kaldıramıyorum ya ne bileyim benim karakterimle pekişmiyor pes etmek. Geldiğin ortam siyaset arenası gibi pislik dolu. herkes çıkar peşinde beşiktaş sevgin var ise mücadele edeceksin. 3-5 transfer olmadı beni anlamadılar diye ağlanmak yerine beşiktaş için lobi faaliyetini arttıracaksın yeri geldiğidne nabza göre şerbet verip dikte edeceksin ama kaçmayacaksın! ya işte o konuda haklısın hacı, altınsay'a halen saygım sonsuz ama rage quit çekip kaçması cidden affedilir bir şey değildi. Serdar Bilgili hem vizyonu hem de kulübe o dönem kattıklarıyla bana kalırsa son yıllarda bir türk kulübüne gelmiş en büyük başkandı. Seba'yı bile geçerdi, günümüzde bile başkan olabilirdi ama ilk tepkide direkt "sizle mi uğraşacağım lel" diyip kaçtı. Önder Özen'in gitmesini anlayabilirim ama az çok, Eskişehir taraftarı ve beşiktaş'a sadece profesyonel olarak gelmiş. Aldığı para, görmesi gereken saygı vs. yaşadığı zorlukları karşılamıyorsa neden kalsın? Onu yönetimin tutması gerekiyordu, tutmadı. Aksine ayağını kaydırdı. Plan plan diye ağlayan yönetim, o planı yapan ve temelde başarılı olan adamı kendi başarısızlıklarını örtmek için feda etti. Transfer bitiremiyorlar, anlaşma bitiremiyorlar hoopp suçlu ÖÖ. Tam türk futbolu eidt: araya ne çok şey girmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 allah kahretsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Cons said: DarKRideR said: Nike'ın GS'nin bazı formalarını 242423423 kulüpte kullandığı gibi ahaha sadece dış saha formaları nikeın elit kategorisindeki bikaç takımda kullanılıyor nası bi eziklik la bu shaktar, çindeki guanzhago mu ne bir de güney afrikadaki takımda mı (adını bile unuttum ake) elit kategori de? Google da kendi ezikliğini sona erdir barzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 sinan engin gelsin gerek duruşu gerek fenerbahçe yancılığıyla beşiktaşa yakışan kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 elitmiş ahahahaha fransız elitleri şarapla forma tanıtımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 said: Fikret Orman: Kaptan İbrahim'in takıma dönmesini, Sezer'in de futbol oynamasını çok istiyorum. Adamın niyeti belli oldu resmen aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 DarKRideR said: Cons said: DarKRideR said: Nike'ın GS'nin bazı formalarını 242423423 kulüpte kullandığı gibi ahaha sadece dış saha formaları nikeın elit kategorisindeki bikaç takımda kullanılıyor nası bi eziklik la bu shaktar, çindeki guanzhago mu ne bir de güney afrikadaki takımda mı (adını bile unuttum ake) elit kategori de? Google da kendi ezikliğini sona erdir barzo koy bakiyim formaları fazla yazı yazma ama okumuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yani fazla yazığın için değil paso sıktığın için okumuyom yoksa okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 lan kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 mersin çakar bize ilk hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Wot içinden GS'yi görünce ayırıp barzoluk yapmayı biliyorsun. 2012-2013 sezonunda formaları konuştuğumuz konuyu ara da bul oradan forma örneklerini, aynı GS ÇOK ELİT FORMALAR GİYİYOR, ONLAR AYNI DEĞİL SADECE KALİTENİN YANSIMASI" tarzı söylemler orada da vardı, orada da formalar koyulmuştu da ağlamalarla konu kapanmıştı sfsdfsd Yani Nike da adidas gibi sadece en üst düzeydeki 4-5 kulübe orjinal formalar yapıyor. Gerisine katalog veriyor oradan kafanıza göre seçin diyor, renkler değişiyor. MANU, Juve, Barca, Inter ve beşinciyi unuttum. Santos olabilir, Güney Amerika takımıydı yanılmıyorsam. Juve ve Manu'yu da adidas'a kaptırdılar gerçi, beterin beterine de para için gidildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 maşallah 2. yarı bize her maç deplasman =p stadı bitirmeye gerek kalmayacak derbi merbi yok. Beşiktaş JK @Besiktas 2 mins 8. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe; 12. Hafta Beşiktaş - Trabzonspor; 16. Hafta Beşiktaş - Galatasaray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 önder özen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar