aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Portekiz milli takımı bi kanserden kurtuldu böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 BJK altyapıya aldığı 18lik Nijeryalıyı pro yapacakmış sağbekmiş çocuk, Türkte yapcaklarmış senesi dolunca, milli takıma da alsalar iyi olur şimdi hızlıdır da bu. Aslında 1-2 sene kendini gösterse iyi oynayıp, Terim alır direk Türk olur en basiti, 5 sene de beklemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 otelin başına geç ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 "Tatar Ramazan" said: BJK altyapıya aldığı 18lik Nijeryalıyı pro yapacakmış sağbekmiş çocuk, Türkte yapcaklarmış senesi dolunca, milli takıma da alsalar iyi olur şimdi hızlıdır da bu. Aslında 1-2 sene kendini gösterse iyi oynayıp, Terim alır direk Türk olur en basiti, 5 sene de beklemez. haberler geliyordu önder özen'den sonra vazgeçildi, alınmayacak vs. diye de hiç net bilgi alamıyordum. Şunun kaynağı nedir Tatar? Hani inşallah senin dediğin gibidir. Bu kadar potansiyelli adamı bulmuşuz, sırf ÖÖ istiyor diye harcarsa yönetim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 "Tatar Ramazan" said: BJK altyapıya aldığı 18lik Nijeryalıyı pro yapacakmış sağbekmiş çocuk, Türkte yapcaklarmış senesi dolunca, milli takıma da alsalar iyi olur şimdi hızlıdır da bu. Aslında 1-2 sene kendini gösterse iyi oynayıp, Terim alır direk Türk olur en basiti, 5 sene de beklemez. son haberler alındığında çocuktan vazgeçildiği, çocuğun da bir Alman takımıyla anlaşmaya karar verdiği yazıyordu. NERDE OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 hentbolda şampiyonlar ligine kalıyoruz ilk defa türkiye tarihinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 benim yedeğim olan şimdi beşiktaşta oynuyo. beşiktaşta 7 numara olan ozanla da türkiye kupası yarı finalde karşılaşmıştık son senemde. çok iyiydi o zaman da ama bi şey yapamamıştı o gün çok iyiydim o turnuva. bizi son saniyede 1 sayıyla yenip finale kalıp kazanıp dünya kupasına gitmişlerdi. içimde yara hala. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 milli takımda falan da beraber kaynattığımız can çelebi de şimdi hırvatistana transfer olmuş. vay ak. keşke bırakmasaydım. böyle zamanlarda kafamı taşlara vuruyorum harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 said: "MUHHAMMED'E GEÇEN SEZON ŞANS VERDİK" Altyapıdan oyuncu çıkarmak istediğini dile getiren Bilic, "Alt yapımız iyi çalışacak. Biz oradan oyuncu çıkartmak istiyoruz. Muhammed'e geçen sezon şans verdik. Sezon ortası kilitlenmişti. Gaziantep Büyükşehir Belediye'ye gitti. Ve “git bir sene sonra dön” dedim. Ondan çok daha iyileri yok. Ancak bunu aşması gerekiyor. Musa Muhammed, Nijerya'dan. Çok kısa bir süre sonra 18 yaşına girecek ve bunu yaptığında bizimle çalışacak, daha sonrasında karar vereceğiz en iyisi için. Genç oyuncu oynarsa değer kazanabilir. Eğer oynamazsa yaşlı bir oyuncu olurlar. Ancak oynamak zorundalar" dedi. ohh be tamam, yalan habermiş çocuğu istemediğimiz asdfasd edit: Bu arada programdaki önemli demeçlerinden bazılarını derlemişler. http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/116515/Bilic_isyan_etti___Biz_de_Turk_takimiyiz__.html Bayağı güzel konuşmuş, çok doğru noktalara değinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 moriarty said: milli takımda falan da beraber kaynattığımız can çelebi de şimdi hırvatistana transfer olmuş. vay ak. keşke bırakmasaydım. böyle zamanlarda kafamı taşlara vuruyorum harbiden.hentbol kari oyunu bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 sosa sakatlanmış yine yırtık =) bu kadro sayısı yetmez bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 gerçek Beşiktaşlı sosa dsdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Arkadaş Bilic'in de mi problem var, Jurgevic'te mi yoksa Doğa da mı bilmiyorum ama teknik ekibin bir yerinde bir sıkıntı var. Bu kadar bu tip sakatlık hiç normal değil. Hadi Oğuzhan kendine bakmıyor, Gökhan meyhaneci falan 4 yıldır sakatlanmayan Demba BA ve Simeone'nin ağır idmanlarından ayakta kalıp buraya gelmiş Sosa nasıl sakatlanıyor lan? Gerçi tahminim Demba da Sosa da takıma geç katıldığı için vücutları Bilic'in antremanlarını kaldırmıyor. Yani Demba en azından bu tip bir şey söylemişti, takıma geç katılmam sıkıntı oldu fizik olarak vs. demişti. Sosa içinde öyle diyeceğim de yok yani, neresinden tutsan sıkıntı. O zaman ona göre antreman yaptırtmak vs. gerekiyor... Bir yerde bir hata var. Bu hiç normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 sanki biliçten önce yoktu sakatlık problemi beşiktaşta. var başka bi sıkıntı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 biliç dedi abi zemin sıkıntı tesiste, yazın değişti ama daha hazır değil diye, ana sahada sezon sonundan beri antreman yapmamıslar cimler büyüyor diye, belki cumartesi ilk kez yaparız diyordu, 2. saha da günde 2 antremanı kaldıramıyor anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 onu ne zman dediya tesisler iyi dedigi demecler hatırlıyorum ben kaldıki sakatlıkların cok azı zeminden de dedi.Bazen oyuncular az antreman yapıyorlar die sakatlarnıyor deniliyor bazen cok sık antreman yapıyor diye deniliyor.Bana artık hiç biri inandırıcı gelmiyor.Saglam curse yemişiz işte ondan oluyor en saglam teori bence suanda kim atmıssa bence arsenala atmıs ondan sekip bize gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 dün akşam dedi, sezon sonundan beri ana sahada idman yapmıyoruz diye. diğer saha da günde 2 idman kaldırmıyor sanırım. cumartesi kullanmayı düşünüyoruz ama zemin iyi görünmüyor, düzelmesi zaman alacak dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 hollandan çim getirin paranız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 sadece getirmekle olmuyor ya,yenilendi işte sahanın çimleri ama hemen tutmuyor. futbolun en ıvır zıvırlı gıcık işi çim olayı, çevre şartları falan cok etkili, istanbul salak bir yaz geçirdi zaten. sonbaharda toparlar bence çimler, tabi o zamana kadar takımda adam kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 valla 442 bile oynasa 5 ortasaha oyuncusunun 4 ü sakat dün serdarı ortasahada oynatırmısın demişlerdi direk No dedi.O mac bu mac olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Şu son dönemde yağan yağmurlar bile zeminlerin anasını ağlatmaya yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 sakat oyunculari besiktasa kakaliyorlar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sosa sakatlanmış 2ci derece yırtık arkadaş nasıl bir iş bu ya tam beşiktaşlı oldu şimdi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Siz de o uğursuz doktor Ertuğrulkaranlık oldukça işiniz zor. Sapasağlam adama 2 güne ölür bu vurun bunu diyor, sakat olana da okey veriyor oynatıyor sdfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yakında ben oynayacam ortasahada ama idmana filan çıkmadan direk maça çıkmam lazım yoksa sakatlanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar