Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biz ve kura balı, izleyin bizi. Genelde grubumuzda uefa kupasını alan takım oluyor. Ve ya gruptan çıkarçıkmaz bizi eleyen takım. Porto , atletico madrid felan bizi eleyip gitti kupayı aldı. (1 takım daha vardı sanki).
Mesaj tarihi:
yazlıkta haberini aldım dün ama takip edememiştim.

https://pbs.twimg.com/media/BwIahTSIUAEkKu7.jpg

babası tarafından zorla evlendirilen genç kızın nikah masasındaki hali resmen a.q

böyle hayatın ızdırabına koyayım. Kadroda hem hiç istemiyordum ama gönderince de evlat acısı gibi koydu. FM de bile gönderirken üzülüyordum...
Mesaj tarihi:
barbu said:

baroniyi alıyormuşsunuz. yılın transfer bombası.

transfer sezonu başından beri her iki haftada bir aynı muhabbet dönüyor. Hatta birini yine sen yapmamış mıydın hacı asdfads
Mesaj tarihi:
said:
Tolga Zengin'in sağ ön üst adalesinde yırtık;Demba Ba'nın sol iç yan bağda zorlanma,kemikte ödem,kapsülde yırtık tespit edildi.

Dönerken uçak düştü, Mersin de otobüs falan şarampole mi yuvarlandı?

Ersan ve Necip'te de ufak sakatlıklar varmış.
Mesaj tarihi:
bence bizim sağlık birimi süper, normal takımların tespit edemedikleri sakatlıkları bile tespit ediyorlar. etmeseler kendiliğinden geçecek belki de.

olasılıklar bunu gösteriyor.
Mesaj tarihi:
"Demba Ba ile yaptıkları bir anlaşma olmadığını ifade eden Orman, "Demba Ba ile çok büyük bir beklenti oluşturuldu kamuoyunda. Biz anlaşma sağlamadık. Demba Ba’nın kronik sakatlık problemleri var. 29 yaşındaki bir oyuncu ve alıp satabileceğiniz bir isim değil. İlgilendiğimiz bir oyuncu, ama olmazsa olmazımız değil. Onun dışında farklı tercihlerimiz de var" dedi." said:

Mesaj tarihi:
Jose Sosa > Beşiktaş

detaylar birazdan deniyor. bakalım.

ismi geçen adamların arasındaki en parlak olmayanı belki ama en istikrarlısı. Hunt için ağlaşıyorduk bir ara, o seviyede bir adam. İnşallah bitmiştir de şu 10 numara derdinden de kurtuluruz. Tam bizlik adam Sosa, ucuza iyi hamle olur.
Mesaj tarihi:
Resmi görüşme var. Demba Ba da istiyormuş, o dönemlerden iyi arkadaşlarmış. Kulüp ile anlaşılırsa oyuncu da tamam demişti. Ama işte bizimkiler mezarcılık yapacağından gelmesi zaten en başından zordu. Ba bile yetmez asdf

Bonservisi elinde olsa işte neyse de hayat
  • Yeni Oluştur...