aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Pilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bu sene de 90+6 da fener balı damlamassa plan tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 plan sadece yerli oyuncu almak değil ki. 5+0+3 olacak dendi. yani kadroda 8 yabancı olacak. 11de 5 tane olacak. buna göre cop yabancılardan kurtulup, kadrona kaliteli yabancı bulmak zorundasın demek. fenerde malum 12-13 tane yabancı vardı bir ara, gs de benzer durumda bir ton yabancısı var kurutulması gereken. bunların hepsi maliyet, ya 2m-3m sözleşmesi neyse verip yollayacaksın, ya da kiralayacak takım arayacaksın. bu konuda en rahat Beşiktaş olduğu için kural öyle konuldu öyle kalsın denildi. pedro-sivok-atiba lig için yeterli kalitede yabancılar, takviyeler yapılacak, gönderilecek adam yok falan diye. plan sadece yerliler üzerine değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 applev0dka said: bizim yerli kalitemizi, Tolga,Oguzhan,Olcay,Töre,Cenk tosun,Ersan oluşturuyor. Ahahafsshdhsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Gayet iyi hepsi, oğuzhan ile töre'ye iyi bi dayak atılması lazım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 DarKRideR said: Sivok'u çok severim ama bu oyun düzeninde iş yapmaz. 3. stoperi bırak yedek olarak bu sistemde ona güveneceğimize Escude'yi tutsak daha iyiydi. Tahminen bu sezon bizi yakacağı maçlar olur. Satıp, yerine en azından kaliteli bir adam almak gerekiyordu. Yıllardır her sistemde oynadı da bu sistemde neden iş yapmıyo anlamadım ben :) Çatır çatır oynar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 BJK yıllardır dinamik ve geriden oyun kurmaya yönelik bir sistemde oynamıyordu. Schuster ile denendi ama adamın burnundan getirince erkenden vazgeçildi. Ersan ve Pedro hem topla mesafe kat eden, hem geriden çok iyi pas yapıp oyun kurabilen hem de kesici özellikleri üst düzey olan adamlar. Gerçi ersan Pedroya göre bir kaç yıl daha altta kesicilikte ama topa daha iyi hükmediyor. Sivok bana kalırsa halen bu ligin en iyi kesicisi ama geri kalan özellikleri çok zayıf, hele takım ileride basıyorsa ağır kaldığı pozisyonlarda can yaktığı da oluyor. O yüzden yani ben oynatmazdım ama iyi paraya satamıyorsam da bir şekilde takımda yer açmaya, rotasyona da almaya kasarım. Onun tecrübesine ve Stoper özelliklerine sahip adam az bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 abi sivok çok rahat çapa rolünde ön libero da oynar. Kimse bunu düşünmemiş, hayret. Tabi böyle bir sistemde oynaması orta saha da pas alışverişini ve teknik anlamda kapasiteyi de düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Tek yönlü bi oyuncu o doğru. Ama geriden oyun kurma bence taktik değil ortasahada oyunu yönelendiricek, sorumluluk alıcak, lider bi oyuncu olmamasından kaynaklanıyor. Söylendiği gibi bi 10 numara alınırsa yine Sivok tercih edilebilir, kesici olarak daha iyi, hava toplarında Franco'yu öttürür. edik: ön liberoda Sivok takımın pas kapasitesini bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 applev0dka said: bizim yerli kalitemizi, Tolga,Oguzhan,Olcay,Töre,Cenk tosun,Ersan oluşturuyor. veli var veli onu da eklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 aktiftablet said: Tek yönlü bi oyuncu o doğru. Ama geriden oyun kurma bence taktik değil ortasahada oyunu yönelendiricek, sorumluluk alıcak, lider bi oyuncu olmamasından kaynaklanıyor. Söylendiği gibi bi 10 numara alınırsa yine Sivok tercih edilebilir, kesici olarak daha iyi, hava toplarında Franco'yu öttürür. edik: ön liberoda Sivok takımın pas kapasitesini bitirir. Yani abi sonuçta stoper olup ön libero da kesici oynayabilenler var. Önündeki orta sahalara bakıyor o iş biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Sivok, Udinese de çoğunlukla ön liberoydu zaten. Buraya Zapo-Stoper, Sivok-Ön libero olarak alındılar. Daha doğrusu Sivok çok yönlü vs. Çapa olarak yine kalabilir takımda ama bana kalırsa DMC rotasyonu da Veli - Serdar - Atiba şeklinde olmalı, Atiba da konuda üstün olmasa da gayet yeterli bir oyun kurucu. formda bir oğuzhan olsa mesela orta sahada geriden top çıkarma sorunu da kalmaz. Veli de çoğunlukla düşünmeden oynuyor ama ortalamanın üstünde bir pasör kendisi, ligin en az pas hatası yapan oyuncularından biridir. Uzun oynayınca sıçıyor gerçi asdf Şu Linnes'i alsak, bir de adam gibi bir box to box gelse esasen takımın sorunlarının %50'si çözülecek. Geri kalan %50'si de Oğuzhan'ı yedeğe atıp akıllanmasına yol açacak potansiyelli bir 10 numara, hücumcu orta saha olmalı. bakalım. Ben Ruiz gelsin istiyorum nedense her şekilde kullanma imkanı olmasından ötürü. Gerçi Lanzini de ona çok uygun profilde adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ruiz atletik olarak kuvvetli değil ama teknik olarak muhteşem bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ruizi bende istiyorum.Farklı mevkilerde oynayabilen adam lazım hemde tam eksik mevkilere .Gelirse nasıl oynar onu bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bence besiktasin yuksek turk kalitesini serdar kurtulus olusturuyor. holosko da turk olursa dadindan yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 abi holmen benim yıllardır beşiktaş'ta istediğim adamdı mesela. İBB'den fenerbahçe aldı, oynatmadı, şimdi İBB'ye geri satıyormuş duyduğum kadarıyla. o kadar üzüyor ki beni bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 o zaman biz alabilseydik bayağı harika olurdu. Altınsay'ın iç piyasadan en çok istediği adamlardan biriydi. Fener de resmen çöpe dönüştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 said: NorwayFoot @NorwayFoot 3m @poyrazdinc Besiktas offered 1M£, but Molde wants 4M£ Linnes :( deniyordu zaten 1m'e almak imkansız diye, bari şu adama cimrilik yapmasınlar. http://kuzeyligleri.blogspot.com.tr/2014/04/martin-linnes.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 DarKRideR said: o zaman biz alabilseydik bayağı harika olurdu. Altınsay'ın iç piyasadan en çok istediği adamlardan biriydi. Fener de resmen çöpe dönüştü... zaten sırf bjk istiyor diye almadı mı adamlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bugüngü maçı d-smart dışında izleme şansımız olan yer var mı ? Yabancı kanal filan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 AZiz yildirim sagolsun. Sirf rakipleri almasin diye salak salak adam alip pic etme rekorunu elinde tutuyor. Turk futbolu bu herif yuzunden gelisemiyor arkadas Bi de ayhana 6m dolar veren besiktas yuzunden bliksem said: abi holmen benim yıllardır beşiktaş'ta istediğim adamdı mesela. İBB'den fenerbahçe aldı, oynatmadı, şimdi İBB'ye geri satıyormuş duyduğum kadarıyla. o kadar üzüyor ki beni bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 aktiftablet said: Gayet iyi hepsi, oğuzhan ile töre'ye iyi bi dayak atılması lazım o kadar. hee dayak atın da oğuzhan bi 6 ay sakatlansın asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 said: Arjantin'in köklü kulplerinden River Plate, Beşiktaş'ın Manuel Lanzini, Galatasaray'ın ise Eder Alvarez Balanta transferleri hakkında konuştu. River Plate başkan yardımcısı Matías Patanian, Beşiktaş'tan Lanzini için çok ciddi bir teklif aldıklarını ve değerlendirmeye tabi tuttuklarını vurgulayarak " bu işi resmiyete dökmeye çalışıyoruz" sözleri etti. Galatasaray'dan ise Kolombiya'li defans oyuncusu Eder Alvarez Balanta için kendilerine ulaşan bir teklif olmadığının altını çizen başkan yardımcısı Patanian " Şu an için tek gerçek Beşiktaş'ın Lanzini için yaptığı teklif diğeri basının yazdığı haberler, dedikodudan başka bir şey değil" açıklaması yaptı. Kulüp sekreteri Enzo Francescoli'da Manuel Lanzini transferinde Beşiktaş ile son aşamaya geldiklerine işaret ederek son sözü başkanın söyleyeceğini ifade etti. Oğuzhan ve Veli de akşam oynayabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yine mi ligtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 dsmart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar