Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

darpa. advanced clarity metodu bitirdi arkadaşlar hayırlı uğurlu ossun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

http://www.darpa.mil/NewsEvents/Releases/2014/06/19.aspx

bu dakikadan sonra bir de wifi ya da başka türlü beyine ulaşmayı becersinler. oturduğumuz yerden alayımızı programlayabilecek hale gelecek adamlar.

Mesaj tarihi:
cüce, sdfgsdfsd
ben farkındayım. ben sadece bunun varabileceği yer üzerinden konuşmak için buraya çektim mevzuyu. önce monitoring sonra controlling.
Mesaj tarihi:
okuyup anladığım kadarıylan:
hamile kadınların karnındaki çocukları anlık görebiliyorlar, beyni de buna benzer bir yöntemle nerelerin aktif olduğunu görebiliceklermiş sanırım.
Mesaj tarihi:
kökü military olan bir kurum ne yapsa korkacaksın...

niye o hamile kadının cocuğunu izlemek istemişler şimdii... düşünün hadi bakim...
Mesaj tarihi:
ole demeyin yaw internet de arpa dan ciktiydi sonucta ..askerler kullanicak diye zilyon dolares dokerler 3 5 muhim sahsiyete suikastte kullanirlar sonra faydali birseye donusur mesela cep telefonu internet implantlari vs kullanilabilir..zaten su anda genelde biliyoruz merkezleri vs sadece insanlar uzerinde deney yapamiyoruz
Mesaj tarihi:
kadın cinsel organına benziyor bazı yerleri. bir garip oldum ben. beynini ... derlerdi de demek ki bambaşkaymış.
Mesaj tarihi:
o değilde,

birileride bilinci açıp kapamanın yolunu bulmuş:

When the team zapped the area with high frequency electrical impulses, the woman lost consciousness. She stopped reading and stared blankly into space, she didn't respond to auditory or visual commands and her breathing slowed. As soon as the stimulation stopped, she immediately regained consciousness with no memory of the event. The same thing happened every time the area was stimulated during two days of experiments.

http://www.newscientist.com/article/mg22329762.700#.U7bQMfmSzed
  • Yeni Oluştur...