Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

O yolu hiç seçmedim ama bitiyordur. Niye rahatsız ettiki? Onları yapmak zorunda değilsin. Hatta oyundaki herşeyi es geçip sadece story (world, zone, regional) görevleri ile son seviyeye gelmek mümkün.
Gerçi es geçsen bile ana karakterin ile path leri geriye dönerek yapmak zorundasın (amp ve skill point veriyordu)
Sosyal ağlarda paylaş

Addon isteyenlere FORGEUI yi tavsiye ederim.

minimalist bir addon paketi gibi düşünebiliriz.. İçerisinde herşey var ve çok ufak.

Bu eklenti içindeki => "Nameplates" (karakterlerin üstündeki hp barları. sevmediğimden bunun içinden iptal edip yerine "OptiPlates" kullandım.

Addonada biraz ayar çekip bu hale getirdim. Sağ taraftaki quest logu kaldıracağım daha sonra.
http://s8.postimg.org/e6q45a8ir/wildstar_ui.jpg

level kasmaya yardımcı olması için:
Perspective ve TapThat addonlarını kullanabilirsiniz. Yanlız perspektif oyun içi addon menüsünden sağ üstdeki "güncel olmayan addonlara izin ver" seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Daha sonra perspektif içindeki gereksiz şeyleri kapatın.

not: ss de göründüğünden fazlası var. Örneğin hedefis "cast bar" ını büyütüp, benim resource barın üstüne koydum. Hedefin bufflarını büyütüp daha belirgin halde, hedefin hp barın üstüne çektim.
Kendi "debuff"larımı büyütüp, karakterin altına (resource un biraz üstüne koydum vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

authenticator'ı es kaza sildiyseniz / telefon değiştirdiyseniz GG ... ticket atıp bekliyosunuz. çok saçma, yeni telefon alınca işim gücüm yok wildstarın auth'u deaktive edicem :P

güncelleme: free account açtım. jabbit 2'ye anında girdi. iyi iş valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

Güya uyanıklık yapıp, trade den ucuza set yaptım.
Sonra gidip yeni sezon pvp eşyalarını alınca ne göreyim, statları benim aldıklarımdan daha iyi.

Boşa giden 2 plat :D

pvp işini merak eden varsa: pvp vendorundan pvp başlangıç seti gold ile alınıyor 1.5 plat civarı tutuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...