Densiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 O yolu hiç seçmedim ama bitiyordur. Niye rahatsız ettiki? Onları yapmak zorunda değilsin. Hatta oyundaki herşeyi es geçip sadece story (world, zone, regional) görevleri ile son seviyeye gelmek mümkün. Gerçi es geçsen bile ana karakterin ile path leri geriye dönerek yapmak zorundasın (amp ve skill point veriyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 oyun pat etti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ben bir bölgede ki tüm quest'leri olayları tamamen bitirmeden çıkmıyor o bölgeden bu şekilde oynuyorum hep. bunları da yaptıkca yenisini verince error verdim kaldım orda :P neyse geçeyim diğer yere bakarım sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 sonsuza kadar oynarsın o zaman wildstarı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 hızlı level kasmak isteyen herkes en az 1 level üstü görev yapsın, gear vars 2 level, hem gear hem skill diyorsanız 3 level üstünüz quest yapın. çok dramatik artıyor kasma hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Addon isteyenlere FORGEUI yi tavsiye ederim. minimalist bir addon paketi gibi düşünebiliriz.. İçerisinde herşey var ve çok ufak. Bu eklenti içindeki => "Nameplates" (karakterlerin üstündeki hp barları. sevmediğimden bunun içinden iptal edip yerine "OptiPlates" kullandım. Addonada biraz ayar çekip bu hale getirdim. Sağ taraftaki quest logu kaldıracağım daha sonra. http://s8.postimg.org/e6q45a8ir/wildstar_ui.jpg level kasmaya yardımcı olması için: Perspective ve TapThat addonlarını kullanabilirsiniz. Yanlız perspektif oyun içi addon menüsünden sağ üstdeki "güncel olmayan addonlara izin ver" seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Daha sonra perspektif içindeki gereksiz şeyleri kapatın. not: ss de göründüğünden fazlası var. Örneğin hedefis "cast bar" ını büyütüp, benim resource barın üstüne koydum. Hedefin bufflarını büyütüp daha belirgin halde, hedefin hp barın üstüne çektim. Kendi "debuff"larımı büyütüp, karakterin altına (resource un biraz üstüne koydum vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bunu yuklemistim ben error veriyordu en son. 2 gun once. iyi bari update ediyor demek ki yapan arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 authenticator'ı es kaza sildiyseniz / telefon değiştirdiyseniz GG ... ticket atıp bekliyosunuz. çok saçma, yeni telefon alınca işim gücüm yok wildstarın auth'u deaktive edicem :P güncelleme: free account açtım. jabbit 2'ye anında girdi. iyi iş valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 olmasi gereken o deilmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 pve serverında oynayanlar dominion da mı exile da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 dominion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Miraul said: olmasi gereken o deilmi :) ne biliyim battle.net auth hiç tatava yapmadan çalıştı yeni telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Abi oyuna ne olmuş böle? Bir girdim runeler silinmiş bazı itemler silinmiş.Neyseki birkaç itemim duruyo yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Güya uyanıklık yapıp, trade den ucuza set yaptım. Sonra gidip yeni sezon pvp eşyalarını alınca ne göreyim, statları benim aldıklarımdan daha iyi. Boşa giden 2 plat :D pvp işini merak eden varsa: pvp vendorundan pvp başlangıç seti gold ile alınıyor 1.5 plat civarı tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bi 1,5 plat daha boşa gitmiş o zaman :D prestige kolay kazanılıyor baya, neredeyse 1 günde fulledim ben 2-3 tane kaldı infuse ile legendary olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 boşver ya.. 1 gün eşyasız amelelik yapamam yani. Şimdi ilvl 70 mavileri alıyoruz, daha sonra onları başka birşeyle her parçayı tek tek çeviriyoruz dimi? para kısmıda dert değil ya.. daily yaparken 2 plata yakın düşüyor hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 evet, 5000 prestige lik infuse itemi ile parçaları tek tek 2 aşamayla mor ve turuncu seviyeye çıkartabiliyorsun pvp bitince gelen çantalardan da düşebiliyor upgrade infuse itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Questle level atlamaya çalışmak sıktı beni. PVP ile level geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Pvp de kasması daha hızlı ama pve content den geri kalıp daha sonra dönüp onları yapman gerekebilir. (world story ve path için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tüm serverlar uçmuş heralde? edik: öyleymiş https://twitter.com/WildStarOps edik 2 : açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Orası kolay. Medic açtım DPS konusunda çok iyi değil yavaş ilerliyorum. Bu arada beni de alabilirsen guilde nick Ballistic Gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Miraul Zainter ede bi invite plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 in que:311 estimate wait time:less than a minute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 1551 de less than a minute diyor bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 1000 kişi ortalama 20 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar