aente Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ok, ya sabır çekerek bekleyeyim o zaman, thx.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bu arada dns varsa, dns'i kapatarak ve dnsflush yaparak da bir daha dene. dns'de saçmalatabiliyor launcherları.
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ben dün akşam %50ye kadar indirdim, indirdiği 4.3 gb gözüküyordu.
aente Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Neyse, dl etmeye başlatıp durdurduktan sonra patch klasöründeki dosyaları bir türlü görmeyip tekrar açtığını fark ettim, onun açtığının içine cp'ledim, zaten 12 gb o klasörde duruyormuş, oldu şimdi. tam girecektim bakım çekmişler 15 dklık fksdgk. tüm şartlar bana git aylaklık etme işlerini hallet diyor, evreni dinleyeyim.
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Oyuna girilmiyor, karakter seçme ekranına geri dönüyor yükledikden sonra..
serhater Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 f2p oldu diye bi deneyek dedik ama adamlar beni oyunu bıraktıktan sonra banlamışlar. Ulan oyunu zaten 1 oynadım. Kimseyle ne tartıştım ne gold mold sattım. Mal bu ncsoft.
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bugünde lag'la boğuşuyoruz, bir an önce düzelse ağız tatıyla oynasak. Hoşuma gitti oyun baya bir oynarım gibi gözükyor.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bende Jabbit'te bir deneyeyim dedim ama server feci durumdaydi. muhtemelen 2-3 gün bu şekilde gider.
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 biraz uğraştım oynamak için ama yok çok lag, akşam rahatlar belki çıktım şimdilik.
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Karakter oluşturuyorum start diyince kum saati çıkıp kalıyo öyle, serverlar mı gidik acep?
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Benim karakterler silinmiş genel wipe mı geldi oyuna? Birde pati halkı pve de mi pvp demi?
nyks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Aynen karakter yaratıp kum saatine bakıyorum. Kitlendi sandım kapattım tekrar aynı işlemleri yapmak zorunda kaldım.
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Açılışdan beri var sorunlar toparlayamadılar daha, hucüm etti herkes oyuna kaldıramadı server tahminimce. PvE server'ına girin herkes oraya girdi.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 pve serverında /chjoin paticik yazıp pati kanalını kullanın, guild işleri vs. oturana kadar. Kimin oynayıp oynamayacağı belli olunca guild kurulur. Tek başınıza kasmanıza gerek. O kadar grup aktivitesi vardı oyunda onlar yapılır. Hatta konuda çok yazan birisi şunu imzasına ekleyebilir :P + Daha sonra yeni bir chat tabı açıp, orada sadece paticik kanalını aktif ederseniz. Sadece paticik kanalındaki yazıları görürsünüz. İlk girdiğiniz dış kanal buysa "/1 mesaj" dan konuşursunuz.
nyks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ben bu gece kum saatini geçemedim. Serverlar problemlidir diye umuyorum.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ben dün gece oyuna girdim. Girişte hiçbi problem olmadı fakat çok lag vardı. Bir sürü posta gelmiş onları açtım. Ne olduğunu bilmediğim itemlar vs. Baktım lag var olan parayla bikaç item satın aldım. 5m için hazırlık olur.bir daha girince jabbit exile paticik kanalına girerim.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Exile ne ya. Long live the Emperor!
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 homoseksüel değilseniz lütfen exile açmayın. long live the empire. http://i.ytimg.com/vi/x6rgMhInM9o/maxresdefault.jpg pvp serverındayız biz: CTRL ALT CTRL DEL iki kişi no brainer pvp yapıyoruz
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Her gelen CTRL ... şekinde nick mi alacak :D ne durumda serverlar şimdi bi updatelemek lazım.
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 başlarken exile açın demişti biri çıksın ortaya.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 sabah lag yoktu ama dün akşam lagdan oynanmıyordu. queue kalkınca serverlar pörtlemiş. dominion diyoruz abi çıktığından beri, exile diyenler kim?!
Öne çıkan mesajlar