Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neyse, dl etmeye başlatıp durdurduktan sonra patch klasöründeki dosyaları bir türlü görmeyip tekrar açtığını fark ettim, onun açtığının içine cp'ledim, zaten 12 gb o klasörde duruyormuş, oldu şimdi.

tam girecektim bakım çekmişler 15 dklık fksdgk. tüm şartlar bana git aylaklık etme işlerini hallet diyor, evreni dinleyeyim.
Mesaj tarihi:
f2p oldu diye bi deneyek dedik ama adamlar beni oyunu bıraktıktan sonra banlamışlar. Ulan oyunu zaten 1 oynadım. Kimseyle ne tartıştım ne gold mold sattım. Mal bu ncsoft.
Mesaj tarihi:
Açılışdan beri var sorunlar toparlayamadılar daha, hucüm etti herkes oyuna kaldıramadı server tahminimce.

PvE server'ına girin herkes oraya girdi.
Mesaj tarihi:
pve serverında
/chjoin paticik

yazıp pati kanalını kullanın, guild işleri vs. oturana kadar. Kimin oynayıp oynamayacağı belli olunca guild kurulur. Tek başınıza kasmanıza gerek. O kadar grup aktivitesi vardı oyunda onlar yapılır.

Hatta konuda çok yazan birisi şunu imzasına ekleyebilir :P

+

Daha sonra yeni bir chat tabı açıp, orada sadece paticik kanalını aktif ederseniz. Sadece paticik kanalındaki yazıları görürsünüz. İlk girdiğiniz dış kanal buysa "/1 mesaj" dan konuşursunuz.
Mesaj tarihi:
Ben dün gece oyuna girdim. Girişte hiçbi problem olmadı fakat çok lag vardı. Bir sürü posta gelmiş onları açtım. Ne olduğunu bilmediğim itemlar vs. Baktım lag var olan parayla bikaç item satın aldım. 5m için hazırlık olur.bir daha girince jabbit exile paticik kanalına girerim.
Mesaj tarihi:
homoseksüel değilseniz lütfen exile açmayın.

long live the empire.

http://i.ytimg.com/vi/x6rgMhInM9o/maxresdefault.jpg

pvp serverındayız biz:

CTRL ALT
CTRL DEL

iki kişi no brainer pvp yapıyoruz
  • Yeni Oluştur...