dogii Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bir adet guest pass ihtiyacım var veren olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 kullanılmadığını düşündüğüm keyleri öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogii Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 mardox said: kullanılmadığını düşündüğüm keyleri öm attım. İkisi de kullanılmış maaalesef :) Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 kısa ve özüm.6 gündür günde 20 saat calısıyorum lütfen tembelliğimi mazur görün. 1- wowu bütün contentlerde oynamış biri oyunun hangi contentine benzetiyor bu oyunu ? 2- 10 üzerinden pvp ve pve yi derecelendirebilirmisiniz ? 3- aylık ücreti ne kadar ? 4-oyunu oynamak icin 2. el bir laptop alıcam.param yok.yani kısaca minimum kac liralık bir laptop alsam kasmadan oynarım.minimum video settings falan işte.smooth olsun görüntüler mario mod olsada olur. 5-trolleyen trollesin canınız saolsun. 6-uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Biraz iyi bir donanim istiyor mesela lenovo y510p de yazin sicaginda soguucuyla medium oynaniyor. High da oynanir da kasma ihtimali Ben wow oynarken gectim, bigun mobla dovusurken wowda dash yapmaya calisirken buldum kendimi :) telegraf sistemi cok keyifli. pve kismini levelim dusuk bilemem ama telegraf sistemi pvpyi bayagi eglenceli yapmis. Sinirli skill set daha iyi pvpde ne yapcagini secmen gerekiyor gw1gibi. Craftlarin bile talent sistemi var bence cok detayli dusunulmus bir oyun. Tek handikapi galiba hardcore tarzi ama wowda thc nin zor oldugu zamanlarda bile casual guildler progress yapiyordu zamanla bu da oturur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Patilerin topluca bulunduğu guild yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Genellikle ravenda cesitli guildler, hazakta coexist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Beyler login olamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Yok senin account a girememe sorunu yaşamadım hiç, denemedim çünkü. Dolayısıyla aynı sorun değil asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/547/Wildstar-7-Day-Free-Pass-Giveaway.html 3kya yakın key var 7 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ncsoft loging error diyor bu sürekli ya dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ben bıraktım oyun patlayabilir artık. ne oldu patladı mı bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 40 tlye mis gibi 32 lvllı 2k platlı hesap satıyorum artık alın da kurtulayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 2K plat mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 creed piyasası nasıl ya 42$ veresim gelmedi resub için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 neutrino said: 2K plat mı.. 2 olcak o fazladan k çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 CREED 6 plat. 2-3 günde toparlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Merhabalar. Hazakta Exile tarafında Tank warrior oynuyorum. Healer arkadaş ile akşamları 7den itibare silver dungeon deniyoruz. Her zaman guildden yeterli arkadaş çıkmıyor. Her akşam düzenli girecek, önceden takitkleri öğrenecek, iyi DPS arkadaşlar arıyorum. İlgilenen bana özel mesaj atsın grubumuzu kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?27,7687875 Buraya bi bakın, pazarlıkta var artık o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Lan 3 gün girmedim 2,5 gb neyin updatei geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 su oyuna shaman gibi melee ve healer koysalar çok iyi olurmuş, warrior ile medic arasında gitgelden level kasamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 level alma olayını bu kadar zor yapmayalarmış iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Banada level olayi cok rahat gelmisti. Ozellikle stalker la. Bir gun oyuna girmesen baya bi rested birikiyor zaten. Dekorlarla birlikte. Casual takilmama ragmen cabuk level almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 fazladan deneme keyi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Kimse konuşmaz oldu lan, hype bitti sdfg Hadi gelin kabul edelim, birazcık patladı sanki. Benim için patlama sebebi şu; güzel yönleri olan, sistemi iyi oturmuş bi mmo olmuş ama nexus konusu bi türlü sarmadı beni. wow'da sanki bildiğim bi dünyada gezer gibiydim w3 sayesinde. hatta undercity'de taht odasında arthas'ın ihanetinin seslerinin yankılandığını farkettiğimde ağzım açık kalmıştı. wildstar'da bu yok. dominion-exile zorlama olmuş, gezegeni kimin ele geçireceği falan hiç umrumda değil, hikayeye adapte olamadım. questleri bile okumadan "next next git mob kes gel" tek düzeliğinde yapmaya başladım bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar