Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

kısa ve özüm.6 gündür günde 20 saat calısıyorum lütfen tembelliğimi mazur görün.

1- wowu bütün contentlerde oynamış biri oyunun hangi contentine benzetiyor bu oyunu ?

2- 10 üzerinden pvp ve pve yi derecelendirebilirmisiniz ?

3- aylık ücreti ne kadar ?

4-oyunu oynamak icin 2. el bir laptop alıcam.param yok.yani kısaca minimum kac liralık bir laptop alsam kasmadan oynarım.minimum video settings falan işte.smooth olsun görüntüler mario mod olsada olur.

5-trolleyen trollesin canınız saolsun.

6-uykum var.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz iyi bir donanim istiyor mesela lenovo y510p de yazin sicaginda soguucuyla medium oynaniyor. High da oynanir da kasma ihtimali
Ben wow oynarken gectim, bigun mobla dovusurken wowda dash yapmaya calisirken buldum kendimi :) telegraf sistemi cok keyifli. pve kismini levelim dusuk bilemem ama telegraf sistemi pvpyi bayagi eglenceli yapmis. Sinirli skill set daha iyi pvpde ne yapcagini secmen gerekiyor gw1gibi.
Craftlarin bile talent sistemi var bence cok detayli dusunulmus bir oyun. Tek handikapi galiba hardcore tarzi ama wowda thc nin zor oldugu zamanlarda bile casual guildler progress yapiyordu zamanla bu da oturur muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar. Hazakta Exile tarafında Tank warrior oynuyorum. Healer arkadaş ile akşamları 7den itibare silver dungeon deniyoruz. Her zaman guildden yeterli arkadaş çıkmıyor. Her akşam düzenli girecek, önceden takitkleri öğrenecek, iyi DPS arkadaşlar arıyorum. İlgilenen bana özel mesaj atsın grubumuzu kuralım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse konuşmaz oldu lan, hype bitti sdfg

Hadi gelin kabul edelim, birazcık patladı sanki.

Benim için patlama sebebi şu; güzel yönleri olan, sistemi iyi oturmuş bi mmo olmuş ama nexus konusu bi türlü sarmadı beni. wow'da sanki bildiğim bi dünyada gezer gibiydim w3 sayesinde. hatta undercity'de taht odasında arthas'ın ihanetinin seslerinin yankılandığını farkettiğimde ağzım açık kalmıştı. wildstar'da bu yok. dominion-exile zorlama olmuş, gezegeni kimin ele geçireceği falan hiç umrumda değil, hikayeye adapte olamadım. questleri bile okumadan "next next git mob kes gel" tek düzeliğinde yapmaya başladım bi süre sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...