jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 neymar sakatlandığına ne sevinmiştir
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 abi brezilya'ya çok iyi oldu burda Usa'da adamlar kendilerini futbolun kralı falan zannediyolar g.t'leri çok kalkık takılıyolar türkiye falan niye gelemiyo diye iyi kafaya alıyolardı bizi bunlara 10 numara oldu,şimdi en azından sizin gibi olmamamk için gelmiyoruz diyebilicez
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Remus said: Brezilyada sokaklar karışmış diyorlar :)karışmıştır kupayı alsalardı belki bi süre karışmazdı ama aksi sonucta karışacagını tahmin etmek için dahi olmaya gerek yoktu fotolar geliyor dogru mu bilmiyorum, sokakları falan yakmışlar ayrıca kupa sürerken bile protestoların oldugunu duyuyorduk ama medyaya yansıtmıyorlardı sahaya seyirci girince bile kamera saçmasapan yeri gösteren bi yayıncılık varken ona da şaşırmıyoruz tabi ki
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 beter olsunlar birsürü insanı öldürdüler kupa yapcaz ülkede diye
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 @Fistan Olum adamlar maç başlayana kadar protesto ediyorlarmış derken 7 oldu...
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 OAEFANLDFSAFOHLJHBSALJBCSAN LJNBC ÖMNSAX XZS
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 diyorum beyler 8 temmuz diye 8 yapıcaklar :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 olm ben böyle bi rezillik görmedim lan ZUHAUHAHUAHU
unity Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aha 7-0 fenerli arkadaslarin maziye donusu. iyi bilirler ;(
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Gs sırasını savdı, sıra bizde beyler sdsfs
Öne çıkan mesajlar