mawiman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 arkadaşlar Casper nirvana laptop PC var fakat açma dümesine bastığımda PC nin tüm ışıkları yanıyor ve mouse çıkıyor ama ekran karanlık hiç birşey yok sadece mouse imleci var. PC açılırken windows yükleniyor pencereside çıkmıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 laptopun arkasındaki casper logosunu sil yüksek ihtimal çalışır. kazı böyle. fişten çek bataryasını çıkar 10 sn bekle tekrar tak, öyle dene. uyku moduna almış açamıyor gibi anladım ben şahsen, yoksa açılır açılmaz neden siyah arkaplan + cursor gelsin. normal bios ekranını gösterip açılıyorsa sonra bunu yapıyorsa, f10'a bas açılırken, oradan sistem geri yüklemeyi seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Casper şaptop alırken hipnoz altında falandın sanırım, geçmiş olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ha şaptop muymuş? ben laptop sandımi şaptopsa daha kötü :/ format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 casper dan sonrasını okumadım nolmuş nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Şaptopun içinden sevimsiz hayalet çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bu arada hybernate mode değil mi o ben öyle biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Sorun casper olması. Borcunuz 50 tl, iban için öm atarsan sevinirim. Casper laptop alan bir insanın, tanımadığı adama rastgele 50 lira gönderme ihtimali yüksektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 benim bir arkadaşımda casper vardı, ören'de yazlıkta laptop'ı televizyona bağlayıp pes 2011 oynarken bilgisayar alev alıp yandı. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar