Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi bu animede nerden nereye geldi. space odyssey kafası sci-fi'dan slice of life oldu. böyle bi şakalar, komiklikler, harem toplamaca, hatun gezdirmece baştaki 15snlik blame sekansı, aradaki still'ler aşırı iyiydi ya. animesi gelsin bundan sonra hemen
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Q3Yc3HhSl1Q
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 10 best girl geri döndüğüne göre(ya da ondan geriye ne kaldıysa işte:p) artık anime rayına otursun bi zahmet.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ahah. Yok rayına oturmaktan kastım combat filan, haremshit bitsin ilk sezondaki temposuna dönsün istiyorum. Hoshijiro pek fotosentez yapacak modda sayılmaz zaten. Reverse tentacle rape filan olur anca ^^
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Hoshi donduyse olaylarin daha fazla hareme baglamasi da muhtemel. Epeydir izlemiyordum basliyim tekrardan
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 muse'un böyle bir şarkısı yok muydu? cahilim biraz aradaki bağ konusunda aydınlatın lütfen..
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Kaede said: Hoshi donduyse olaylarin daha fazla hareme baglamasi da muhtemel. Epeydir izlemiyordum basliyim tekrardan Ne zamandan beri izlemiyorsun ona göre spoiler olabilir ama; Döndü dediğim Gauna formunun orijinal hali ya, Benisuzume ^^ Hareme bağlamasın yani bi zahmet. Büyük ihtimalle dramaya abanıcaklar, hep benim yüzümden oldu, travma filan. Ama yine de son bölümden sonra rayına oturucak gibi gözüküyor.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mangadan spoiler bile sayilmaz da mangasini okumuyordum bir suredir, twist mwist var diyordu insanlar ama maalesef bu sekil gidiyor denebilir elesso said: muse'un böyle bir şarkısı yok muydu? cahilim biraz aradaki bağ konusunda aydınlatın lütfen.. ikisinde de lazer var
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 elesso said: muse'un böyle bir şarkısı yok muydu? cahilim biraz aradaki bağ konusunda aydınlatın lütfen.. onceki sayfaya koydum qanqa videoyu
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Ha tamam ben komple geri dondu sandim
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 harem olmasın diyenlere kötü haberim var. hareme yeni üyeler katılacak ve harem gitgide daha bizarre olacak MANGADAN SPOILER http://img.bato.to/comics/2015/02/12/s/read54dc2de50ef43/img000031.png
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 DECONSTRUCTION OF THE HAREM GENRE BIOWARE ANIME OF THE YEAR 11/10
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ahaahhahahahah çok iyi ya close enough diyip seçimini yapıcak demek ki ^^
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 abi resimdeki tsumugi zaten haremde ki o :P esas kaptan da katılıyormuş galiba daha sonra dsdfg
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Tsumugi harem yarışında en önde zaten. Izana veya o yeşil saçlı salak kız çok boş. Tsumugi de close enough faktöründen yırtıyor gerçi, best girl hala Hoshijiro. Kaptan değil de geçen bölümlerde squad leader hatun Tanikazeye yazar gibi olmuştu daha doğrusu... Yazar gibi oldu ne kelime, sarhoşken direkt fotosentez teklif etti. Tanikaze sızıp kaldığı için farkında bile değil tabi ^^ Bu bölüm çok güzeldi ama. Combat kısmını çok sağlam yapmışlar. Son sahnesi de tam düşündüğüm gibi olmasa da beklenilen kısım erken geldi. 11 fotosentez zamanı desek mi, yoksa reverse tentacle rape mi geliyor :p http://i.imgur.com/J7WYNJT.jpg
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 o sahnenin webmleri platinum boner tam ya
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 sezon 2 evet geçen sezonki urobutcher'lıklar bu sezon her an gelecek dedim ama olmadı ilk bölümdeki hariç, biriktirip üçüncü sezonda mı katliam yapacaklar acaba. gene fena değildi ama ilk sezon daha iyiydi. yalnız kunato pislik herif olmaktan tam çıkacakken başka pislik herif enfekte etti resmen lol.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ikinci sezonu bulamadım ilk sezonu izledim. attack on titan'dan iyi bence. ilk izlediğim mecha bu arada. hiç sevmem normalde ama bu bi derece realistik setup falan hoşuma gitti.
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 son 2 bölümü hariç ikinci sezonu baya pırt realistik olmasından ziyade cinematographysi aşırı imbaydı bunun http://animecinematography.blogspot.com/2014/05/knights-of-sidonia-episode-8.html
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 "haydi kapatıyoruz emmi" demiş mangaka
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ilk sezonu gayet guzeldi de, sezon 2 ye dayanamamistim bunda. Hala bitirsem mi kararsizim.
Öne çıkan mesajlar