dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 onu da değiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 panda bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Seyrettikçe çıldırıyorum. Kyrie Irving iyi güzelde abi yedek olarak delladova mıdır nedir o ne demek ya yok muydu adam akıllı biri. Ciddi ciddi seneye clevland bu kadar ilerleyemez diye düşünüyorum kevin love kyrie lebron ücüde sağlıklı olsa bile bunların bi daha final görmesi için gereken şey phil jackson falan , anca o zaman üçlü hücum falan kasıp bişiler yaparlar. Bu sene şansı yakalamışken kyrie irving sağlıklı olsaydı çok çok rahat olmasada alırlardı şampiyonluğu , en azından curry böyle babasının çiftliği gibi at koşturmazdı sahada adam resmen mvp benim diye çıktı sahaya. Çok sinirlendim bütün maçların özetini izleyince , gelip bir rant yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 olmamış otur sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Allahını seversen , neresine katılmadın söylediklerimin? Lebron cavs'e bi kupa getirsin istemişim ona mı? Kyrie sakatlanmasa çok rahat değil ama kupayı alırlardı gibi duruyor kısmına mı? Kyrie yok diye tırt bir pg karşısında curry estirdi , kyrie olsa bu kadar rahat estiremezdi kısmına mı? Hemen hemen her kısmı herkes tarafından kabul edilebilecek bir durum? En kötü , seneye lebron , kyrie , love kalkıp 82 maç sağlıklı + playoff sağlıklı geçirirse çok rahat şampiyon olur diye düşünüyosan illa ki phil jackson falan gerekmez adam akıllı oynasınlar yeter diyorsan onu bilemem , o konuda haklı olabilirsin ama %100 onlar olur diyemem , sağlam rakipler var batıda her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Curry pek iyi değildi ki final serisinde estirmiş olsun. Tecrübesizlik yıktı GSW'yi ki takımın en tecrübeli, en oturmuş ismi de zaten finallerin MVP'si oldu. GSW yatsın kalksın şampiyonluk için Igoudala'ya dua etsin, heykel falan diksinler. Playofflarda tek başına takım taşıdı resmen, diğer yancıların elleri ayakları birbirine dolanırken hep sırtına alan o oldu. Tek fark işte GSW de Igoudala'nın yancıları Curry-Klay-Lee-Bogut gibi üst sınıf oyuncularken ve tecrübesizde olsa imansız gibi ceza kesen adamlar olması; LeBron yanında JR'ı çıkartsan 5-6 tane ayakçının olmasıydı. Hani Kyrie olsa şampiyon olurlardı yine diyemem ya da Love çünkü onlarda tecrübesizlikten patlarlardı ama kilit anlarda top Thompson'ın eline gelip, tuğlaya dönüşeceğine Love'un elinde en azından ciddi sayı tehdidi olurdu. Oyun kitlendiğinde hücumda Kyrie ile drive edip ekstra sayılar vs. bulurlardı. Cavs çok iyi yolda, bu yapıyı korudukları sürece her şekilde seneye de final oynarlar. Tabii Chicago'nun yeni çehresi ligi nasıl etkileyecek belli değil. Kaç senedir diyorum, herkes diyor gerçi Tibodu yerine adam gibi iyi bir koç olsaydı Chicago zaten son 3-4 yılda iki finali çok rahat yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Tabii o da Derrick Rose sağlıklı olursa diye ümit ederek. Onun dışında cleveland cavaliers david blatt değilde phil jackson olsa dediğim gibi ve eğer bi de sağlıklı olurlarsa 65+ bile yapabilirler. He david blatt ile şampiyon olamazlar demiyorum , ama olma ihtimallerini düşürüyor diyorum sadece. Bu aralar seneyede en iyi ihtimali olan olarak gördüğüm (ki daha yaz dönemi geçmedi) cleveland ve her zaman nolacağı belli olmayan eğer sağlıklı olurlarsa tecrübeyi konuşturabilecek olan san antonio , bu saatten sonra zor o tempo o yaşta gibi duruyor ama geçen senede imkansız geliyodu bana kazanmasını bildiler yine öyle bişi yaparlarsa anlamadığım şekilde kazanabilirler. Bu ikisi dışında taş çatlasın gsw tecrübelenir biraz daha oynar yine alabilir ya da chicago sakatlıkların önüne geçer alabilir. 5. bir takım çıkmaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 kevin love opsiyonunu kullanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 timberwolve cedi osmani draftladi, clevelanda trademis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Beklenenden 20 sıra yukarıdan draftlandı. Harika oldu. Gerçi tabii draftlanmasının temel sebebi takas muhabbetinin önceden yapılmış olması. Timberwolves ne olur ne olmaz diye ilk hakkını direkt çekti takası yitirmemek için. Güzel oldu. Cavs'ta şimdi JR'ın yedeği olacak tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 çok geç yazıyorum ama üzüldüm goldenın şampiyonluğuna. şu stefın köri ne uyuz pis herif ya. şu dişliğini arada ağzında çıkartıp oynatıyor ya; galiba ben ondan dolayı kılım bu oğlan çocuğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 oha adam ligin en sempatik oyuncusu. onun yerine lebron dallamasının mı şampiyon olmasını isterdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 evet. valla isterdim. lebron bari komple sporcu. artist martist ama o olmasın da ben mi olayım? stefın daha dünkü bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 mokoko said: oha adam ligin en sempatik oyuncusu. onun yerine lebron dallamasının mı şampiyon olmasını isterdin :D valla 3 senedir koptum nba'den (d-smart sagolsun). Tek tük mac izliyorum. Lebron dallamalık ne yaptı lan ? Gayet düzgün bir adamdı lebron. Ne maç demeçlerinde ukalalık,saygısızlık nede maçta çirkeflik yapardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 http://www.yazihaneden.com/2015/06/potacast-202-28-06-15/ sezonsonu potacasti yapmışlar, demarcus cousinsla ilgili o 1.10larda başlayan muhabbet mükemmel ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 okafor'un philly formasını yere fırlatışı http://www.youtube.com/watch?v=LGg4wOXvKDU pek mutlu değil heralde asdfsadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 free agentları takip etmek için https://www.reddit.com/r/nba/comments/3bn6gu/2015_nba_free_agent_tracker/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Love cavs 5 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 aldridge ---> spurs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 en iyisini yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 dedeler hazır lakers dallas okc hepsi yokları oynarken bir yüzük daha kasalım demişler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 %51 Cavs'a gidecek deniyor gerçi ama David West'in de Spurs ile imzalama ihtimali varmış. Olursa %75 falan şampiyon olurlar artık sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Spurs bir dede daha kaldırır mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Lebron nereye gidecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 starbucksa uğrayıp eve gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar