Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2014-2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

yao - tmac ile sampiyonluk yasalardi ama keske ya
tmac'im bi yuzuk takamadan gitti :/

tmac - daha büyük takımlara gitmek istiyorum diye magic'i bıraktığında kaybetmişti o yüzük şansını sori.
Mesaj tarihi:
sefacaNBA said:

3-3 olursa şaşırmam. hou ritim takımı.

flopper hardena endeksli bir takim oldugundan zor biraz. bakma clippers sirf malligindan verdi seriyi. goldena karsi baya zor.

http://www.youtube.com/watch?v=4gDcHZ1lszY
Mesaj tarihi:
hahahahahah
ya şükrü,şurada beni harbiden güldüren tek adamsın yaaaa
ne bilim abi? dreagloth'un dediği gibi,benim çevremde de var bu cury'ye kıl olan adam bir hayli fazla.
le bron'a da artistliğinden dolayı falan az uyuz olmadım zamanında ama le bron le brondur arkadaş!
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Güzel konuşuyosun da videoyu da mantıklı koysaydın bari =) bariz faul var orda, flop falan yok

videonun basligini bi okuyaydin ya...

o degilde lebron vs harden iki flopperin finalini izlemekte ayri bi zevk olurdu.
Mesaj tarihi:
Okudum başlığı, "Delayed flop much? James Harden flops hard after Jason Terry barely hits him."

delay yok bence yavaş çekim olduğu için daha abartlı görünüyor, artı delay olsa bile pozisyon içinde sonradan farketmesi normal, video bash lemek için yapılmış ama, birde barely hit diyor başlık, terry sağlam geçirmiş aksine, hem de çeneye, koskaca kg ler ne hale gelmişti zamanında çeneye küçük dokunuşlarla
Mesaj tarihi:
Tabi ki MJ bence ama şurada kobe mi mj mi diye tartişiyordu bir ara löl.

Bu arada benim için efsane Tim Duncan'dır abi.Adama acayip saygı duyuyorum. 0 ego , müthiş bir oyuncu

Ama heralde gelmiş geçmiş en iyi 10 olsa 3 isim var şuanda aktif

Tim duncan, James, Kobe,
  • Yeni Oluştur...