scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 senko said: yao - tmac ile sampiyonluk yasalardi ama keske ya tmac'im bi yuzuk takamadan gitti :/ tmac - daha büyük takımlara gitmek istiyorum diye magic'i bıraktığında kaybetmişti o yüzük şansını sori.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 t-mac'ten sonra magic ne yapabildi ki? hatırlamiyom hakketen ama vasattı diye aklımda kalmış.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 t-mac'in kararı doğruydu. şansı yoktu.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 t-mac in en büyük şansı grant hill in ilk yıl oynamaması oldu, karar doğru yanlış tartışılır da yarar sağladı kendisine bu sebepten.
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sefacaNBA said: 3-3 olursa şaşırmam. hou ritim takımı. flopper hardena endeksli bir takim oldugundan zor biraz. bakma clippers sirf malligindan verdi seriyi. goldena karsi baya zor. http://www.youtube.com/watch?v=4gDcHZ1lszY
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Güzel konuşuyosun da videoyu da mantıklı koysaydın bari =) bariz faul var orda, flop falan yok
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 DarKRideR said: kral yine silkeledi valla şu cury'yi senelerdir sevemedim gitti. kral şampiyon yapsın takımını da curry ağlasın velet.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 halbuki baya iyi çocuk, efendi, bencil değil, benim bir kaç arkadaşım daha var sevmeyen, var türkler de bir antipati bu adama karşı
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 turkler efendi adam sevmez, gordugun gibi hanzo lebron seviyor, nba'de bile haksiz adam.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 hahahahahah ya şükrü,şurada beni harbiden güldüren tek adamsın yaaaa ne bilim abi? dreagloth'un dediği gibi,benim çevremde de var bu cury'ye kıl olan adam bir hayli fazla. le bron'a da artistliğinden dolayı falan az uyuz olmadım zamanında ama le bron le brondur arkadaş!
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 dreagloth said: Güzel konuşuyosun da videoyu da mantıklı koysaydın bari =) bariz faul var orda, flop falan yok videonun basligini bi okuyaydin ya... o degilde lebron vs harden iki flopperin finalini izlemekte ayri bi zevk olurdu.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Okudum başlığı, "Delayed flop much? James Harden flops hard after Jason Terry barely hits him." delay yok bence yavaş çekim olduğu için daha abartlı görünüyor, artı delay olsa bile pozisyon içinde sonradan farketmesi normal, video bash lemek için yapılmış ama, birde barely hit diyor başlık, terry sağlam geçirmiş aksine, hem de çeneye, koskaca kg ler ne hale gelmişti zamanında çeneye küçük dokunuşlarla
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ben finalde cavs destekliyorum; öyle ilk finalinde hemen şampiyon olan adamları sevmem. gsw seneye bir daha buralara gelsin, o zaman bakarız.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Büyük süpriz olur cavs alırsa, adamlarda 2,5 oyuncu var şuan sakatliklardan sonra. GSw baya rahat alır gibi
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Thibs'i kovmus sonunda yeto yonetim.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 james allah lan... Gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu olabilir mi
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 olamaz da en iyi beşe falan rahat girer sanırım. aktif basketbolda en iyisi tartışmasız artık onu iyice kabul etmekte gerekiyor.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Tabi ki MJ bence ama şurada kobe mi mj mi diye tartişiyordu bir ara löl. Bu arada benim için efsane Tim Duncan'dır abi.Adama acayip saygı duyuyorum. 0 ego , müthiş bir oyuncu Ama heralde gelmiş geçmiş en iyi 10 olsa 3 isim var şuanda aktif Tim duncan, James, Kobe,
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 o degil de steve kerr'e helal olsun, adam bomba gibi basladi koc kariyerine.
Öne çıkan mesajlar