ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 az kaliteli deterjan kullan bulaşık makinası koku yapmaz. çamaşır makinasının kapağını açarsan da inan bana kurumaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 buharıyla beklet sabaha kadar bulaşık makinasını hem sne çekil aradan robert boschu bağlaın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 aa kovuldum ya lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Narstil said: KidLazer said: sahip olduğun ürünlerin tr üretimi olduğuna emin misin? ben sayısız kez bosch bursa fabrikalarına girip çıktım hoş onların üretimi farklı olsa da öküz gibi kalite denetimi var. özellikle kalite kontrolü için milyon dolarlık makinaları haşır huşur alıyorlar. servisin öküzlüğünü bilmem de ben bosch makinalarının kalitesiz olduğuna pek rastlamadım açıkcası. Bosch'un Bursa ki fabrikası Bosch Diesel ve Gasoline olarak otomotiv fabrikası ve Bosch Fren, Bosch Rexroth tesisleri var diye biliyorum Beyaz eşya Çerkezköy de , Manisada ısıtma sistemleri tesisi olması lazım Aynen. Zaten direkt Bosch da değil, BSH - Bosch Siemens diye geçiyor. Aynı kalite yönetimi onlarda uygulanmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 forgiver said: evde yoksan açan da yoksa kapağını bulaşık makinası koku yapmasın çamaşır makinasındakiler daha çabuk kurusun Bulaşık ve çamaşırı kurutmalı al kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kurutmasız alcam bulaşık makinasını çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Detayını bilmediğim için uzun yazdım. Kurutmasız bulaşık makinesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rigby Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Hacılar Miele markayı nerden alıyorsunuz? Herkes mi yurtdışında yaşıyor? Bir kaç kişinin yaşadığını biliyordum ama... Araştırdığım kadarıyla Türkiye'de satılmıyor ve Türkiye'ye de satılmıyor. Nasıl alıyorsunuz Miele'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 http://www.miele.com.tr/tr/ev_aletleri/home.htm nasil arastirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 hadi tamam birinden duydun da sallıyorsun diye farzedelim peki yahu hiç mi dışarıya çıkmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 http://shop.miele.com.tr/FO,456,20,wkr-570-wps-pwtd-xl-camasir-makinesi-camasir-makineleri.jpg şu tipe 6bin istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Media markette vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Çamaşır makinesinin ne tipi olacak Miele iyidir, anne-babamın evinde var 10 yıldır kullanıyorlar süper. Petek kazan olayını ilk yapan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 fenn said: Detayını bilmediğim için uzun yazdım. Kurutmasız bulaşık makinesi var mı? yok. kurutmasiz modlari var. kim niye kullaniyor onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Türk markalarda genel olarak bir kalitesizlik var. Haydi ucuz segmentte üretilen ürünlerin kalitesizliğini anlarım da premium diye sattıkları şeylerde kalitesiz. Miele alıyorsun yıllarca gidiyor, Siemens'te de öyle olduğunu duydum. General Electric çok iyi, 20 senelik buzdolabını kullanıyoruz GE'nin. Bu adamlar boşuna isim yapmıyor. Aynı şey giyimde de geçerli. Mavi premium jean'leri de boya atıyor, düğme kopuyor falan. Aynı fiyata Levi's al, yıllarca giy. Damat'tı bilmemneydi topu kötü kesim, ucuz dikiş kullanıyor kumaş kaliteli olsa bile ama bi zara gibi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 he valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 miele programları çok uzun aq çözemedim. Çamaşırların allahı kayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 bunlari okuduktan sonra supheye dustum. bulasik makinasi alman camasir ve buzdolabi tr uretimi. neyse artik kullanmaya baslayinca sonuclardan haberdar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar