Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Üretimi BOSCH Ürünlerinin genel kalitesizliği

Civcivhead

Öne çıkan mesajlar

Narstil said:

KidLazer said:

sahip olduğun ürünlerin tr üretimi olduğuna emin misin? ben sayısız kez bosch bursa fabrikalarına girip çıktım hoş onların üretimi farklı olsa da öküz gibi kalite denetimi var. özellikle kalite kontrolü için milyon dolarlık makinaları haşır huşur alıyorlar. servisin öküzlüğünü bilmem de ben bosch makinalarının kalitesiz olduğuna pek rastlamadım açıkcası.

Bosch'un Bursa ki fabrikası Bosch Diesel ve Gasoline olarak otomotiv fabrikası ve Bosch Fren, Bosch Rexroth tesisleri var diye biliyorum
Beyaz eşya Çerkezköy de , Manisada ısıtma sistemleri tesisi olması lazım

Aynen. Zaten direkt Bosch da değil, BSH - Bosch Siemens diye geçiyor. Aynı kalite yönetimi onlarda uygulanmıyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Türk markalarda genel olarak bir kalitesizlik var.

Haydi ucuz segmentte üretilen ürünlerin kalitesizliğini anlarım da premium diye sattıkları şeylerde kalitesiz.

Miele alıyorsun yıllarca gidiyor, Siemens'te de öyle olduğunu duydum. General Electric çok iyi, 20 senelik buzdolabını kullanıyoruz GE'nin.

Bu adamlar boşuna isim yapmıyor.

Aynı şey giyimde de geçerli. Mavi premium jean'leri de boya atıyor, düğme kopuyor falan. Aynı fiyata Levi's al, yıllarca giy. Damat'tı bilmemneydi topu kötü kesim, ucuz dikiş kullanıyor kumaş kaliteli olsa bile ama bi zara gibi olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...