fenn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Bosch buzdolabının raflarını yapıştıra yapıştıra bi hal oldum kartondan yapmışlar sanki. Bosch dedik isim yapmış dedik aldık. Bi arkadaşa anlattım ve beni kazımadı gitti bosch aldı o da isyanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ee zamaninda verdiler gazi ferdinant abiyle ferdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Civcivhead said: 4. arızayı yaptı da, para iadesi talep edebiliyorduk kanunen değil mi? yoksa illa değişim mi olacaktı? bulamadım güncel kanunu da. Para iadesi oluyor, tabi servisin bıraktığı kağıtlar lazım kanıt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Ayni parcadan 3 kere sorun yasarsan 1 yil icinde mi ne , oyle giriyor para iade garantisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 aynı arıza 1 yıl içinde 3 veya toplamda 5 kere yaşanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Abi o değişmiş sanırım aynı ya da farklı senede 4 arıza yapmışlar. Onun harici toplam arıza sayısı var mı bilmiyorum. Dediğim gibi bulamıyorum güncel kanunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 pehey! nereden nereye... karna topiclerinden, çeyizlere geçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 birde hoover diye bir marka var orjinal italyan, özellikle buzdolabı ve çamaşır makinesinde çok iddialılar , çamaşır makinesini aldık biz gayet memnunuz, içine bilgisayar sokmuş adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 KidLazer said: sahip olduğun ürünlerin tr üretimi olduğuna emin misin? ben sayısız kez bosch bursa fabrikalarına girip çıktım hoş onların üretimi farklı olsa da öküz gibi kalite denetimi var. özellikle kalite kontrolü için milyon dolarlık makinaları haşır huşur alıyorlar. servisin öküzlüğünü bilmem de ben bosch makinalarının kalitesiz olduğuna pek rastlamadım açıkcası. Bosch'un Bursa ki fabrikası Bosch Diesel ve Gasoline olarak otomotiv fabrikası ve Bosch Fren, Bosch Rexroth tesisleri var diye biliyorum Beyaz eşya Çerkezköy de , Manisada ısıtma sistemleri tesisi olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ev aletlerini ya da beyaz eşyalarını bilmiyorum ama el aletlerinin bir de çin'de üretilenleri var. asıl kalitesizliği onlarda tatmanız lazım, bildiğiniz efsane eheh; ama bosch için bilinen birşey bu, tam olarak kazık atmak sayılmaz. alırken söylüyor zaten hırdavatçılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Narstil said: KidLazer said: sahip olduğun ürünlerin tr üretimi olduğuna emin misin? ben sayısız kez bosch bursa fabrikalarına girip çıktım hoş onların üretimi farklı olsa da öküz gibi kalite denetimi var. özellikle kalite kontrolü için milyon dolarlık makinaları haşır huşur alıyorlar. servisin öküzlüğünü bilmem de ben bosch makinalarının kalitesiz olduğuna pek rastlamadım açıkcası. Bosch'un Bursa ki fabrikası Bosch Diesel ve Gasoline olarak otomotiv fabrikası ve Bosch Fren, Bosch Rexroth tesisleri var diye biliyorum Beyaz eşya Çerkezköy de , Manisada ısıtma sistemleri tesisi olması lazım dediğin doğru mesajımda da üretimin farklı olduğunu belirtmiştim. demek istediğim bosch'un her alanında öküz gibi denetim var. hele bazı laboratuvarlarına resmen işi olmayan giremiyor standart ısı değerinde bile en ufak taviz vermiyolar o yüzden şaşırdım kalitesiz denmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Vulcan_Lionheart said: birde hoover diye bir marka var orjinal italyan, özellikle buzdolabı ve çamaşır makinesinde çok iddialılar , çamaşır makinesini aldık biz gayet memnunuz, içine bilgisayar sokmuş adamlar :) hoover de hollanda markasi degil miydi ben ufakken.. simdi susleri de almis italyan olmus candy grup catisi altinda ocaklari turkiyede uretiyorlarmis. candy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 dana22 said: ee zamaninda verdiler gazi ferdinant abiyle ferdi Bende şunun gazıyla aldım. Güvenimi kaybetti buzdolabı konusunda %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 pascalnouman said: "elektronik alet şans işi valla" http://img-2.onedio.com/img/719/bound/2r0/53ac84038634c611133c0e7a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Alman cikolatasi daha tatli ve turk cikolatalarini cikolatan saymiyorum bile. Gecenlerde alayim dedim 7-10 tl arasi fiyati var. Bizim turk cikolatalari 1-3 arasi. Almanlar turk piyasasinda tutunmak icin fiyati dusururken kalitede dusecegi icin alman cikolatasi a bok atamayiz. Beyaz esyada boyle almanlara camur atmayalim. Nefesimiz acliktan kokarken gidip alman mali olsun diye bosch turk uretimi makineleri alip bozuluyor demek sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Gerci bosch turk uretimide olsa kaliteden taviz vermez dedik ama oyle degilmis Buzdolabi bosch Camasir kurutmali aecelik Bulasik arcelik Firin luksel borekci Tv lg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Arçelik boş dan daha iyi şu anda ne farkı var boşun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bütün beyaz eşyayı boştan aldık korkutmayın adamı. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Alman üretimi mi türk mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ne farkeder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Onu totemic in makinelerinde göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 diğer konuyu bulamadım da işi bitince kapağını kendi açan çamaşır makinası ve bulaşık makinası yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 niye kapağını açsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 evde yoksan açan da yoksa kapağını bulaşık makinası koku yapmasın çamaşır makinasındakiler daha çabuk kurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar