toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Hakettiği minimum demek istedin sanırım. Yoksa beleş verseler alma mı diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 toggie said: Bioshock 1-2 oynamadım, Infinite alsam mı 7,5$ da az değil hani :p 1 ve 2 oyna, infinite tirt ya da tirttan ziyade, 1 ve 2 den cok farkli bi oyun. 1-2 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 toggie said: Hakettiği minimum demek istedin sanırım. Yoksa beleş verseler alma mı diyosun? Abi oynanış aşırı lineer, haritalar yaratıcılıktan uzak, skyhook tam bir kandırmaca. O kadar hype aldı oyun, herkes çok beğendik ettik dedi ama tarafsız gözle bakılınca o kadar abartıyı haketmiyor. Şimdi burda da çıkar kesin bi linç timi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Öyle abi, oyun olarak iyi değil. Yoksa 1920lerde geçen, jingoismle eugenicsle bezeli, steampunk distopya hikayenin elizabeth derinliğinde female protagonistin üzerinden anlatılması >>>>>> James cameron şu yukardaki filmi çekse insanlar filmi seyrederek mastürbasyon yaparlar, film kafadan kült olur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sabonis said: valiant hearts bir yerlerde dağıtıldı mı lan? steamgifts'te dün tonlarca dağıtılıyordu. rus steam'inde bug olmuş 0.25$'a almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 neutrino said: toggie said: Hakettiği minimum demek istedin sanırım. Yoksa beleş verseler alma mı diyosun? Abi oynanış aşırı lineer, haritalar yaratıcılıktan uzak, skyhook tam bir kandırmaca. O kadar hype aldı oyun, herkes çok beğendik ettik dedi ama tarafsız gözle bakılınca o kadar abartıyı haketmiyor. Şimdi burda da çıkar kesin bi linç timi sdf itiraf ediyorum ben bitiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 toggie said: Bioshock 1-2 oynamadım, Infinite alsam mı 7,5$ da az değil hani :p BioShock Triple Pack al, tek oyuna 7.5 vereceğine 3 oyun başına 3.3$ verirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 steampunk keyword lu tag li sikko her yapima para vere vere siz bu hale getirdiniz bioshock u 3. oyunda. bunlaaaaaaarrr ayni seyi bes para etmez indie oyunlara da para yagdira yagdira yaptiniz. steam'i aciyosun 10 oyundan 8 i cop. bi de taunt atayim. Bastion'a son bilmem kac yilin en iyi oyunu falan diyenler var. soundtrack'i disinda telefona indirilcek oyun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 pc de master race oyun mu oynuyoruz, gameboy'a disc mi aliyoruz lan tamam sakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 konuş konuş ben bu yüzden oyun alamadım koca salede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 community choiceda hangisi daha az kötü diye kararsız kalıp oy vermediğim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 arcane said: http://i.imgur.com/tBSlOMe.jpg büyüksün gaben Olm eksi yedi dolar mi yaziyo orda ahdkfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Oski said: bi de taunt atayim. Bastion'a son bilmem kac yilin en iyi oyunu falan diyenler var. soundtrack'i disinda telefona indirilcek oyun degil. bastion en iyi falan gibi bi iddiam yok ama baya güzel oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bi de early access e veristireyim o zaman. su an early access cikip da sonu hayirli biten oyun hatirlamiyorum. parseli toplayip kaciyor herifler. steam bu kadar oyuncu dostuysa refund veya yari refund hakkimiz olsa bari. adam resmen bize mortgage liyor oyunu, ama karsiligini ifa etmeyince, biz bisey yapamiyoruz. source code escrow falan yapsalar bari, valve el koysa oyun cikmazsa kendi devam ettirse falan. gerci onlar da Dota Compendium falan derken oyun firmasi huviyetinden cikti. al starbound'u aldik 15 euro ya. aralik ayindan beri alpha'da mi beta'da mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 BioShock fiyatına gel, geçen sene 100tl mi ne almıştım, şimdi bu fiyatı görünce insanın içi acıyor:) gerçi ödediğim paraya değmişti, hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisidir. oynamayan varsa kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 greenlight'ı kaldıracak işte zaten valve. steam indie, early access çöplüğüne döndü. divinity original sin dışında early access, kickstater'dan hayır gelen bir tane oyun yok şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hmm kaldı 22 dolar, 28de reserved var zaten, istediğim oyunlar hep %50de. 2-3 tanesi %75 olsa şunların araya 1-2 oyun daha sıkıştırabilirim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Torchlight salede hype yaptı tekrar oynmaya başladım emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 4 tane terraria aldim 3 arkadaslara gidecek 1 tane verebilirim yada degisiriz buradan birisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Esh said: arcane said: http://i.imgur.com/tBSlOMe.jpg büyüksün gaben Olm eksi yedi dolar mi yaziyo orda ahdkfls evet sdfsd. kaldırdılar hemen tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 3 ona 5 buna derken gitmis yine paralar. 80 dolar harcamisim ki 4 gun daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Alcest said: cs go alsam mı oynamayalı 10 sene oldu 4 gün kalmış indirimlerin bitmesine görür mü %75 acaba valla abi bende tatilden geldim direk cs go abandım asdasd 14 liracık al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Xenus said: age of wonders 3'ü oynayan var mı eski oyunlar gibi iyi mi? indirim bitmeden alayım diyorum. alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://www.gamestop.com/gs/images/870x305/870x305_steamtrade.jpg beyler şunu kaçırmayak ya nerden bulcaz wallet kodları... Playstore da kapamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ikaruga uhuh bari flash'e falan gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar