Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

Selamisahin said:

Amalur action-rpg seviyorsanız güzel zaman geçirtiyor. Çok bi' şey beklemiyorsan gayet eğlendiriyor.

R. A. Salvatore oyunun baş yazarı ama öyle Forgotten Realms gibi şeyler beklememek de iyidir.

Todd McFarlane oyunun baş karakter ve çevre tasarımcısı ama öyle Spawn'dır, Spider Man'dir beklememek de çok iyidir.

Ken Rolston oyunun baş tasarımcısı ama öyle Morrowind'dir, Oblivion'dur beklememek de daha iyidir.

oyunu direkt almamak da daha iyidir, ben zaman kaybı safi mallık diye mmo bile oynamıyorum artık bi de sp mmo mu oynayacam asdf

1500 saat CS oynuyorsun onun yerine asdf

amalur'un hikayesi fena değil bu arada torrentlemiştim yarıda bırakmıştım, dlc'leri bitirip beğenmiştim. bu indirimde aldım, main'i şimdi bitiririm artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Age of Wonders'a elim gidiyor ama..bilemedim ya..baya'da yeni oyun, almali mi yoksa almamali mi..%66 olsa kapmistim, icimde ki cimri cikti gene.

edit:Sonbahara saglam indirim yer gerci, ama yeni Civ'de o tarihlerde cikacakti sanirim..of tam yaz sicaginda oynamalik oyun..alacam sanirim..

10 dk'ye itirazi olan olmazsa daliyorum Age of Wonders'a.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

said:
1st place team 30 team members who scored points will win 3 games
2nd place team 20 team members who scored points will win 2 games
3rd place team 10 team members who scored points will win 1 game

steam adventure yarışı değişmiş

Her takım birer kez kazanınca değiştirdi çakallar sdfs millet daha çok kart alsın daha çok alışveriş yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...