Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Silphatos said: Selamisahin said: Amalur action-rpg seviyorsanız güzel zaman geçirtiyor. Çok bi' şey beklemiyorsan gayet eğlendiriyor. R. A. Salvatore oyunun baş yazarı ama öyle Forgotten Realms gibi şeyler beklememek de iyidir. Todd McFarlane oyunun baş karakter ve çevre tasarımcısı ama öyle Spawn'dır, Spider Man'dir beklememek de çok iyidir. Ken Rolston oyunun baş tasarımcısı ama öyle Morrowind'dir, Oblivion'dur beklememek de daha iyidir. oyunu direkt almamak da daha iyidir, ben zaman kaybı safi mallık diye mmo bile oynamıyorum artık bi de sp mmo mu oynayacam asdf 1500 saat CS oynuyorsun onun yerine asdf amalur'un hikayesi fena değil bu arada torrentlemiştim yarıda bırakmıştım, dlc'leri bitirip beğenmiştim. bu indirimde aldım, main'i şimdi bitiririm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 cs gereksiz değil xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 BİR YAŞAM BİÇİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 cs:go worst period game period ever period Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 kes lan nup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 cse yetebilip de laf atan görmedim şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu akşam güzel bişi çıksın la bari ayıptır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 mavi napmış öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Saeros said: cs:go worst period game period ever period ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bu ne ya new vegas gelip duruyor. Oyun da çıkmadı zaten. Lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Daily dealsda niye indirimsiz murdered soul suspect var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 meh çıktı bugünkü deallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 şimdi düzelttiler %'leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Age of Wonders akar mı ya ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Age of Wonders'a elim gidiyor ama..bilemedim ya..baya'da yeni oyun, almali mi yoksa almamali mi..%66 olsa kapmistim, icimde ki cimri cikti gene. edit:Sonbahara saglam indirim yer gerci, ama yeni Civ'de o tarihlerde cikacakti sanirim..of tam yaz sicaginda oynamalik oyun..alacam sanirim.. 10 dk'ye itirazi olan olmazsa daliyorum Age of Wonders'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 age of wonders 3 zaten %50 indirimdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Blackwell Bundle ı alıcam zaten tam 2 dolarım var dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yoo ilk defa indirime girdi ve %50 görmedi hiç %25'ti ben alıcam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Ha birde, Splinter Cell'i Co-op oynayan oldumu? Bitirim ikili tadinda skype'dan oynanir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bastion community's choice'de oy alırsa 3.75, kek. Geçen sene summer salede %85 mi 90 mı ne indirip 1,5 dolara sattılardı, humble bundle falan bir kenara bırak. Neler oluyor gabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 said: 1st place team 30 team members who scored points will win 3 games 2nd place team 20 team members who scored points will win 2 games 3rd place team 10 team members who scored points will win 1 game steam adventure yarışı değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Kartlar 20 sente falan inmiş ya pöf. Resmen telefondan girip verdiğin oya değmiyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Xenus said: said: 1st place team 30 team members who scored points will win 3 games 2nd place team 20 team members who scored points will win 2 games 3rd place team 10 team members who scored points will win 1 game steam adventure yarışı değişmiş Her takım birer kez kazanınca değiştirdi çakallar sdfs millet daha çok kart alsın daha çok alışveriş yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 7.karttan fazladan var 3-9 arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 >reddit hangi takimin ne zaman kazanacagi belliydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar