Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 50tl'lik harcamana kadar geçerli kampanya işte. ondan sonrasını vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kamyoncular gelsiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 cave nası oyun 3 dolara düşmüş alsammıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 50 lira olana kadar yarısını geri veriyo, totalde 25 tl yani. 50 tl üstüne çıkınca babayı alırsın diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dark souls 2 -33% ay sonuna kadar. dailyden -50 fln yermi acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 mavi gruba atti bizi, hadi hayirlisi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ay sonuna kadar bekle stok problemi yok sonuçta. düşmese bile son gün alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kartlar pahalandı hakkaten. ilk kartı 20cent'e okutmuştum şimdi 41 olmuş. beklesemiydim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 oha direkt satıyorum ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Şu kamyoncu oyununu alıcam, Going East 'de gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kartlar pahalilanmis, direk sattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 going east'de yeni şehirler var. berlin'den istanbul'a gidemiyosam tırla ben ne yapim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dun kasadaki paralarla dont starve aldım eğer çılgın duserse prison architect ve bastionun yenisinide alabilirim belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 1 puan katkıda bulundum ben de maviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 BonePART said: eğer çılgın duserse prison architect ve bastionun yenisinide alabilirim belkim Geçen HumbleBundle Daily'de 9,99$ düşmüştü. Sonra Steam 14,99$'a düşürdü ama sonra geri çıktı. %80 indirime sokarsa alırım bende, takipteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 alpha oyuna vermem 10 dolar 5 dolar ok ama 10 vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ne 3 votedan ne de 10$ harcamadan kart gelmedi bana niyekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 son dakikada olaya katılan adam sorusu; nası katkı yapıyoruz bu renklere :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Kaede said: ne 3 votedan ne de 10$ harcamadan kart gelmedi bana niyekine Şu olay bendede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yekeyeke said: son dakikada olaya katılan adam sorusu; nası katkı yapıyoruz bu renklere :)? badge madge oyun satın alma falan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kartların fiyatı daha değerlenebilir. çünkü her gün kazanan takımdan 30 puan ve üstü yapan herkesin wishlist'indeki 3 oyun bedava verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 TAKIMIM KART PARASINDAN ÖNEMLİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Seru said: kartların fiyatı daha değerlenebilir. çünkü her gün kazanan takımdan 30 puan ve üstü yapan herkesin wishlist'indeki 3 oyun bedava verilecek. 30 puan ve üstü yapan herkesin değilde kazanan takımdan katkıda bulunmuş 30 kişinin değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 30 point-scoring members from the winning team will win the top 3 games available for purchase from their Wishlist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Seru said: kartların fiyatı daha değerlenebilir. çünkü her gün kazanan takımdan 30 puan ve üstü yapan herkesin wishlist'indeki 3 oyun bedava verilecek. yok, kazanan takıma katkı sağlayan 30 kişinin wishlist'indeki 3 oyun bedava verilicek. herkese değil "Each day the team with the most points wins. 30 members of that team who contributed points that day will win 3 games off their Wishlist." edit: o zaman 30 puan yapan, random 30 kişiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar