Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 editledim, bingildakın mesaj kutusuda doluymuş ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 o değil de panda'yı ne zaman default paketin içine koyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 wod release + 2 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Şu anki item levelın, WoD gelince ilk 2-3 levelı milletten %20 daha hızlı kasmak dışında bir şeye yaramayacak. WoD dahil komple account almak da 55 Euro falan şu anda. Sıfır account alıp, senin rogue olacak kilitlediğin char yerine istediği class'ı 90'a boostlayabilir insanlar. Böyle achievement, title, eski rare mountlar vs. olan bir account da olmadığından, güvenlik riski olan ve sağda solda başkasının adı, maili falan yazacak accountu almak isteyen çıkmıyor. Günümüz gerçekleri malesef, günde 5 kere uplama artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Bu hype da satamadiysan birdaha satilmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 yok abi beni sil listeden ben çok daha düşük bir şey diyeceksin zannettim 20-30 lira gibi bi şey, benim için karakter item fln bir değeri yok çünkü, boş hesap olarak alacaktım bugün raf invite atsam 14 günü var, 1 ay subs ettiğinde 1 ay subs alıyorum zaten artı gelen bonuslar vs. değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 o 14 günde bırakır zaten, wildstar'dan sonra oynamasına hiç şans vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Baggio said: Şu anki item levelın, WoD gelince ilk 2-3 levelı milletten %20 daha hızlı kasmak dışında bir şeye yaramayacak. WoD dahil komple account almak da 55 Euro falan şu anda. Sıfır account alıp, senin rogue olacak kilitlediğin char yerine istediği class'ı 90'a boostlayabilir insanlar. Böyle achievement, title, eski rare mountlar vs. olan bir account da olmadığından, güvenlik riski olan ve sağda solda başkasının adı, maili falan yazacak accountu almak isteyen çıkmıyor. Günümüz gerçekleri malesef, günde 5 kere uplama artık :p curve var mountu var asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 5 kavanoz bal son teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ya yok mu alan kodumun accountunu? nefret ettim yatmasından kenarda payment yapıp oynamayasım var. alın şunu lan valla herşeyiyle vericem ahah. istediğiniz fiyatıda verin yeter canıma yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 yarısı içilmiş tek dal malbuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 selam düşünen olursa atsın 3-5 bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 wod var 100 sp var 93 rog var alın şunu explerden ucuza vericem abi ya kaldı elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar