Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 roket fake açıp kendine mi kur yaptırıyorsun lan yoksa ?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yani bu kadar basarisizlik akillara bunu getiriyor kusura bakma
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hahaha patlatın bir mirror image teknosa capsinden
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: Abi demek ki üye olmadan önce de takip ediyormuş, neden hayallerimi yıkıyorsunuz. Ne güzel bir hanımefendi ile tanışacaktım :/ güzel hanımefendiyle tanışacaksan dışarı çıkman lazım fistanların mekana git orada iyi eppek var
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 fistanlar istanbulda bi mekan açsınlar diye bekliyorum zaten. izmir ve eskişehir'e gidince mutlaka gidip iki bira içer, hanımefendilere kur yaparım
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Fistan said: antalya sırada :)-D açtın mı sonunda? biz denk gelemedik iyi mi :S
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yok izmir acamadıkta bitti sayılır az kaldı sdf
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 kapısında yatıyorum izmir'in sdf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Vingthor said: Red said: orta 1 de efsane bir hatun vardı. vay anasını diyerek bakardık üst dönemdeydi. yıllar sonra facebuk'da gördüm. bildiğin patates olmuş. öyle böyle değil yani AYI OLMUŞ AYI. sevinmiştim skldfs lisede bi hatun vardı. geberirdim erirdim böyle. geçenlerde narperada gördüm. diceydi. akıl almaz olmuş. beynim eridi. penisim boğazıma kaçıp ağzımdan geri çıktı. bana niye olmuyo hiç öyle şeyler ya Şu haberi okuyunca sen geldin aklıma yılancı, sana sokan bundan mıydı? Gerçi senin haberin vardır bu gelişmeden. http://www.haberturk.com/gundem/haber/959704-40-yil-sonra-antalyada-ortaya-cikti
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: Abi demek ki üye olmadan önce de takip ediyormuş, neden hayallerimi yıkıyorsunuz. Ne güzel bir hanımefendi ile tanışacaktım :/ Kız buldum sanırken şişman kıllı bir nerd seni eterle bayıltacak, hayatını kurtarmaya çalışıyoruz şurda lan.
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: fistanlar istanbulda bi mekan açsınlar diye bekliyorum zaten. izmir ve eskişehir'e gidince mutlaka gidip iki bira içer, hanımefendilere kur yaparım şunu okuyunca hayalimde kafasının yerinde roketin kafası olan bi güvercin canlandı. guburuk.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "Tatar Ramazan" said: Vingthor said: Red said: orta 1 de efsane bir hatun vardı. vay anasını diyerek bakardık üst dönemdeydi. yıllar sonra facebuk'da gördüm. bildiğin patates olmuş. öyle böyle değil yani AYI OLMUŞ AYI. sevinmiştim skldfs lisede bi hatun vardı. geberirdim erirdim böyle. geçenlerde narperada gördüm. diceydi. akıl almaz olmuş. beynim eridi. penisim boğazıma kaçıp ağzımdan geri çıktı. bana niye olmuyo hiç öyle şeyler ya Şu haberi okuyunca sen geldin aklıma yılancı, sana sokan bundan mıydı? Gerçi senin haberin vardır bu gelişmeden. http://www.haberturk.com/gundem/haber/959704-40-yil-sonra-antalyada-ortaya-cikti yok beni montivipera xanthina soktu. o prof benim hocam bu arada (:
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hanginiz yazdı lan bunu dsfsd yilandan korkmam yalandan korktugum kadar desem yalan olur.yalani yilana tercih ederim.cok pis isiracak gibi bir tipi var allahin yarattigi bu mahlukatin.ama bir sekilde asil de duruyor.tarlalarda farelerin falan kökünü kaziyor bunlar.ayrica ogullari rüsvet falan da yemiyor.memlekete faydali hayvan.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 30 yaşı da patates yaptınız ya. ulan leş karılarla işiniz ne . 30 un iyisi 18 den iyidir
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Jaegerjaquez said: bende ilkokuldan eski crush'ı gördüm geçen facete, hatun hala 10 numara ama uzakta diye hamle yapmadım hiç sonra ekliyim bari dedim kapamış hesabı hehe ya kızın yanına gidip ben taş oldum asıl diyecektin, naptın sen abi :(
E Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ben şeyi merak ettim şu an, mesela makata kaçar mı yılan. uyudun diyelim ormanda huoop girdi anüsten. dolanıyor. bağırsak kurdun falan varsa temizliyor huooop, nothing to do here diyor çıkıyor geri. ya da diyelim tam çıkarken farkettiniz. totonuzu sıkıp hıaaaa diye kafasını kopartabilir misiniz yılanın. fatality böyle kanlı manlı...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 O kadar genişlettirmişsen sızabilir tabii, tamamen senin geçmişine bağlı, yoksa imkansız.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 insanların kendi götünden haberi yok ya kimlerle forumluyoruz yazık
E Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 niye lan. çok küçük yılanlar var. yeterince küçükse bir heteroseksüel erkeğin götünden çıkabilir bence. arasa sormak lazım yılanları o biliyor.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 oldun said: vivavale said: Lisede vardi tas, unide biraz takilmistik tasti sonra elimde tutamadim hatunu giderken yine tasti, gecenlerde gordum hala tasti ogretmen olmus urfanin en ucra kosesinde gorev yapiyor, ayni okuldan ogretmen sevgilide yapmis ve hala tas. Hayatimdaki en buyuk fail bu hatun ve hala tas :/ahahahha fb linki göremedik hala
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 benim aşık olduğum kız hafif topluydu hala öyle hala aşığım.
Öne çıkan mesajlar