nası yapiyosunuz
[
quote="roket adam"]
Yaşamının büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren bir insan olarak ben de çok mutsuzdum bir aralar. Hala da mutsuz zamanlar geçiyorum ama bu ataklar son iki yılda çok azaldı. Çok sevdiğim bir kız arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, yine kardeşim gibi sevdiğim bi herif te durup dururken böbrek nakil listesine kaydoldu en üst sıradan. Her hafta görüşıyorum o adamla. Haftada 4-5 gün diyalize giriyor, böbrek nakli çıksın diye bekliyor sürekli. Her hafta kardeşim dediğim adamı bir daha göremeyecekmiş gibi muhabbet ediyorum ama ona da sezdirmemeye çalışıyorum.
Böyle şeyleri görene kadar ben de çok mutsuzdum. Sonra bi çıkar yol aramaya başladım işte. Oyunun sonunda geberip gidiyorsunuz. Sonu çok çok yakın bir anda olabiliyor. Birkaç milivoltluk elektriksel bi atışmaya bağlı boktan hayatın. Birazdan ölmeyeceğimizin garantisi yok. gerçekten düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ve fark ettiğimden beri gecemi gündüzümü deli gibi yaşayarak geçiriyorum, fark ettiiğimden beri aldığım her nefese şükrediyorum amk.
M.utlu olmak kolay değil ama birkaç güzel trick var, gerçekten çok basit şeyler, ve insanlar bunları söylediğinde hadi lan oradan entel deyip geçiyordum, ama çok haklılarmış:
1) hayat düzeni. işe girin abi. en boktan iş bile evde oturmaktan iyi. benim gibi evde oturdukça düşünen ve okuyan bi adamsanız gerçekten bunu bırakın, yapmayın. zaten min 20+ senedir yapıyorsunuz bunu. yeterince entelektüel zımbırtı biriktirdiniz, yeter. kariyer kasın. kafayı meşgul edin bi şekilde. kendi kafanız ve hayatınız dışında bir şeyleri düşünecek druma gelin. kastırın.
2) spor. mutlaka spora gidin. akşama doğru olsun. hayvanlar gibi abanın. eve gidince yüzünüzü yıkayacak haliniz kalmasın. performansınızı raporlayın (bugün u kadar koşabidim, yarın k kadar koşarım gibi) gelişimi izleyin.
3) iyi yemek. hamburgeri, otu boku çıkarın demiyorum, ama azaltın abi. Burger King Steakhouse çıktığında haftada 2 gün yiyen bi adamdım, şu an ağzıma süremiyorum. Bu bokun içinde ne kimyasal varsa bağımlılık yapıyor (bkz. msg), güzel bir şey gibi geliyor, güzel değil. Gidin iskender yiyin, adana yiyin, beyti yiyin, ama hamburger yemeyin. Keza pide gibi ekmek ağırlıklı şeyler de öyle. Abanmayın yapaya. Doğal gömün.
4) Düzenli uyku. Kur telefonuna sleep tracker'lardan birini, her gün ne kadar uyuyorsun, kaçta kalkıyorsun takip et. sleep note'ları ayarla, bira içtiğinde uyku kaliten artıyor mu, spor yaptığında mı artıyor otur tespit et. sonuçlara bayaa şaşıracaksın.
Aha bu dördünü yaptığında ne olursa olsun kendini iyi hissetmeye başlıyorsun. Bu duygusal falan değil kimyasal bir şey. Seve seve olacak yani, sen kasları çalıştırdıkça o endorfin artacak. Laktik asit biriktikçe uykun gelecek 10'da uyuyacaksın. İyi uyuyunca ertesi günü iyi hissedeceksin, işe kastırdıkça ilerleyecek, ilerledikçe egonu tatmin edeceksin. Sonra o egonu nereye, kime satarsan sat, kitap mı yazarsın, hatunlara mı yürürsün sana kalmış.
Böyle yapıyorum. Umarım bozulmaz. Ve abi unutmayın, İNANILMAZ derecede şımarıksınız. Şükretmek için şii mültecilere falan bakmanıza gerek yok. Fanusunuzdan bi çıkın sokağa inin. Minibüse binin bi gezin istanbul'da. Sırça köşkünüzden çıkın. İnsanların dertleri o kadar GERÇEK ki psikolojiniz alt üst olabiliyor iki hikayeyle.
Bayadır wot atmıyordum. typolar için sori. byyle.
ya sen ne tatlı bi adammışsın.
Ağzımdan aldın lafı roket çok tatlı ama pek cevap vermiyor. Roketi bulan cennetlik :) ya hayatım benimde kötüydü. Ama geçenlerde aşık oldum geçti :) bence aşık olmak çok iyi bişey. İşine de yansıyor. Ben bankacıyım müşterilerim bile bu değişikliği anladı :) şükretmek dedi roket valla helal olsun çok güzel düşünceleri var.
Teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için. Çok giremiyorum bu ara. Ondan atlamış olabilirim bazı mesajları. Girdik mi de trollüyorum zaten, ciddiyet kotamı işyerinde kullanıyorum geceye sadece geyik, makara, lcw ve beyinsizlik kalıyor.
Anladığım kadarıyla inançlı bir insansın ama bu okadar kolay olmuyor kabul etme durumu bide arada İngilizce konuşuyorsun yabancılık var mı Kenan
İnançlı mı bilmiyorum ama inanan bi insanım, kabul etme durumu kolay değil ama mecburi, iki yabancı dil biliyorum, yabancılık yok ;)
Neyse burdan yazıyım :) oh Türk'te çıktın sevgilimden ayrılırsam seninle görüşelim tartışalım şu konuları :) ben 84 lüyüm umarım senin yaşta uygundur düşüncelerin güzel tipin nasıl merak ettim
Bizim paticik albüm diye bi bölüm var. Oraya girip fotolarımızı atıyoruz, diğer türlü herkes fake zannediyor çünkü. Şimdi seni de fake sanıyorlar o yüzden.
http://forum.paticik.com/read.php?62,7481642,7502243#msg-7502243 Buradan.
Yoksa bana şunu mu demek istedin bir fotolarını koy beğenirsem görüşürüz mü ? Nedemek istedin roket daha adını bile bilmiyorum. Bugün sevgilimle de tartıştık sen yapma :(
- Genel Yönetici
yıl 2012, çocukluk arkadaşım ekrem ile birlikte, onu milli yapmak için beykoz da bir mekana doğru yürüyoruz. sokağa 20 metre kala, sokağın girişindeki kadınlardan doğru yere geldiğimizi anladım. 15 numaralı apartmana doğru ilerledik, kapıdaki kadınlardan biriyle anlaştım ve ekrem yukarı çıkarken ona şans diledim. bu arada biraz alkol almak istedim ve yakındaki bir bara gittim. bir bira söyledim, evden çıkmadan önce cebime doldurduğum fıstıkları yiyerek barda çalan hafif müzikle dans eden kızları izlemeye başladım. içmeye devam ederken, kızlardan sarışın ve iri göğüslü olan ile göz göze geldim. bir an için telaşlandım ve kafamı önüme çevirdim, karaköy vapuru önünden 10 liraya aldığım casio saatime baktım. 45 dakikadır barda oturduğumu farkedip ayağa kalktım ve üstümü düzeltmeye başladım. fanilamı içime sokmaya çalışırken yanıma hızla gelen bir bayan ayağıma bastı, dudağıma ıslak bir öpücük kondurduktan sonra elimi tutarak beni barın arkasına götürdü. bir kapı açtı ve içeri girdik, içerisi karanlıktı. dudağıma yapıştı ve bir süre öpüştük. daha sonra ayrıldık, pantolonumda 2 el hissettim, o 2 el fermuarımı açtı ve son olarak düğmemi açmaya yeltendi. bir süre zorladı ama başarılı olamadı, buna sinirlenip tüm gücüyle çekiştirdi ve pantolonumun düğmesini kopardı. bir şıkırtı duydum, bu şıkırtı, pantolonumun düğmesine bağladığım, motorsiklet almak için biriktirdiğim paraların olduğu gizli bez torbamın yere düştüğünde çıkardığı sesti. hemen onu yerden aldım ve pantolonumu toplamaya çalıştım. fakat 2 aydır biriktirdiğim paramla aldığım 129 liralık littlebig pantolonumun düğmesinin biraz önce koptuğunu hatırladım. bu sırada büyük göğüslü kız 79 liralık calvin klein boxer ımı yırttı ve penisimi kavradı. bu bardağı taşıran son damlaydı. bir elimle kızın burnunu sıkıp diğer elimle kızın çenesine bir yumruk salladım. penisimi kurtardıktan sonra kızı yerde tekmelemeye başladım. üstündeki elbiseyi yırttım ve onu bir kemer niyetine pantolonuma iliştirdim. kıza son bir tokat vurduktan sonra bardan çıktım ve koşarak apartmana doğru ilerledim. sokağa girmemle bir çığlık duymam bir oldu. ses ekrem'inkine çok benziyordu. koşmaya devam ederken sesin geldiği apartmandan yere bir şey düştüğünü duydum. aksilik bu ya, 15 no'lu apartmana girecekken kaygan bir şeye basıp yere kapaklandım. elimi yere attım, üstüne bastığım şeyin tavuk derisi gibi kaygan bir şey olduğunu anladım. üstümü çırpıp apartmana daldım, ekrem'i bıraktığım daireye girdim. ekrem diz çökmüş, elleriyle kan içindeki pantolonunu tutuyordu.
- Genel Yönetici
Son yılların en sürükleyici topiği oluyor. HİKAYELERE DEVAM PLS
Yani bir umut var diyorsun çok güzel çok sevindim sevgilinde yokmuş daha ne olsun ama ben senin fotonu görmedim önce seni görelim sonra ben atıcam hatta istanbulda yaşıyorsan görüşebiliriz
Öne çıkan mesajlar
Fistan
düşüncelerim var :d
pek bana göre gibi gelmedi platonik aşkım olmasına rağmen
hedefime de ulaşıcam gibi ama gelecek göremedim henuz
Sosyal ağlarda paylaş
senko
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
süper abi. düşüncen netleşsin ve keşke deme de.
Sosyal ağlarda paylaş
polyanagirl
Bizim paticik albüm diye bi bölüm var. Oraya girip fotolarımızı atıyoruz, diğer türlü herkes fake zannediyor çünkü. Şimdi seni de fake sanıyorlar o yüzden.
http://forum.paticik.com/read.php?62,7481642,7502243#msg-7502243 Buradan.
Sen sanma onlar fake sansın mühim değil :) ee tanışmıyor muyuz biraz kendini anlat evli çıkmada :)
Sosyal ağlarda paylaş