polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Maedhros said: caaanım topic roketle nerelere geldi şimdi nerelere gidiyor.. :))) hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 önce spor,(tu) gerisi sonra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mantığınızı silkeyim sizin gençler, insanlar ölüyor senin derdine bak diye laf mı var lan? Bill gates de çok zengin adamın yaşadığı yaşayabileceği hayata bakın gidin intihar edin madem onun yanında çük gibi yaşıyorsunuz çünkü. Depresyona girmek için illa ölmeniz gerekmiyor bi kulağın diğer kulağından azıcık daha büyüktür takılırsın herkesin derdi kendine bi yerine şey yapayım bi yürüyün gidin la az. Çöp batsa adamın parmağına ağlayacak tabi lan görmemişse size ne anasını satayım verecekseniz de adam gibi verin tavsiyenizi tütüş başganlığı yapmayın. Ohh rahatladım az ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 herkesin ortak mallığı hayatı çok ciddiye almak ona eminim. şunun şurasında kaç yıl yaşayacaz geberip gidicez işte. geberdikten sonra da o dert edindiğimiz kendimizi yıprattığımız şeylerin pek bir artısı olmuyordur sanki. o yüzden sıkıntı sorun ne olursa olsun bi gülüp geçebilmek lazım her şey geçici. hani bok varmış gibi her sorunu çözmeye kalkmanın da bir mantığı yok. baktın olmuyor görmezden gelip ignore etmek lazım. hayatın yanında kendimizi de çok ciddiye alıyoruz abi gerek yok insanız işte belirli bir süre yaşayıp olağan bir hayat sürüp göçüp gidicez. hayattan çok bir şey beklemek kadar kendinden de yüksek beklentilere girmek yanlış bir düşünce. çekilir bir yaşam sürmek önemli bence. çok klişe olacak ama ufak şeylerden mutlu olabilmek huzurlu olmak öyle zor bir şey değil. olay hayata ve kendine bakış açını genişletmekte bitiyor sanki. şahsen açık havada manzarası güzel bir yerde tekelden aldığım birayı içerken mükemmel deşarj oluyorum ve huzur doluyorum. he yakınında muhabbetine katılabileceğin 2-3 tip varsa ve muhabbetleri açıyorsa yeme yanında yat. hatta yatağına da girebiliyorsun denk gelirse o süper oluyor ahsdha. he çok mu depresifsin bu kafaya ulaşamıyor musun? o zaman suplement alman lazım. şöyle 6 ayda bir lsd'yi göm hiçbir şeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Dynun said: ağır depresyondayım iş aşk para arkadaş sağlık hepsi biyerden zortluyor. cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten. kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum. bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin. herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi ps: vurun kahpeye Çok boş beleş bir tavsiye veriyim. Bence bu tip bir durumda, herşeyi kurtarmaya çalışmak yerine birşeyleri seçmek lazım. Ben olsam bu durumda, iş ve parayı kurtarmaya çalışırdım önce çünkü aşk ve arkadaş genel olarak insanın kendisi dışında gelişen olaylar ama iş ve para biraz daha kişinin kendisine bağlı. Birde işi ve parası olmayan birinin mutlu olma olasılığı bana imkansıza yakın geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 wastyrx said: Mantığınızı silkeyim sizin gençler, insanlar ölüyor senin derdine bak diye laf mı var lan? Bill gates de çok zengin adamın yaşadığı yaşayabileceği hayata bakın gidin intihar edin madem onun yanında çük gibi yaşıyorsunuz çünkü. Depresyona girmek için illa ölmeniz gerekmiyor bi kulağın diğer kulağından azıcık daha büyüktür takılırsın herkesin derdi kendine bi yerine şey yapayım bi yürüyün gidin la az. Çöp batsa adamın parmağına ağlayacak tabi lan görmemişse size ne anasını satayım verecekseniz de adam gibi verin tavsiyenizi tütüş başganlığı yapmayın. Ohh rahatladım az ^_^ Aynen böyle bi laf var, bill gates gibi ya da x ünlü gibi yaşamamak hayatına temel bi tehlike getirmiyor, lüks ve konforun daha az oluyor sadece. Eften püften nedenler için depresyon mepresyon ne lan karı gibi? Hani ciddi soruyorum bunu, karı mısınız lan siz kibrit çöpü olmayan meselelere gömülüyorsunuz? Çok rahatlama biraz gergin kal ;) link related http://www.buzzfeed.com/mrloganrhoades/this-millionaire-playboy-is-the-most-interesting-man-on-inst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 deadwoll said: Bir de forgiver, İstanbul'da bir şey yok abi. Yedi ceddim, tüm mal varlığım, tüm dostlarım orada. Başka şehirde çalışıyorum. İlk başlarda ayda 1 giderken artık 3-4 ayda bir gider oldum. Yaşadığım şehirde bir şekilde benzer olanakları oluşturduk iş arkadaşlarımızla. Aptal saptal yolda, bilmemnerde vakit kaybetmiyoruz, çok daha iyi yerlerde, çok daha ucuza yaşıyoruz; böyle olunca da hem zaman hem para kalıyor bir sürü şeyi yapmak ve almak için. ben de istanbul manyağı deilim xeşxe angaralı, kırıkkaleli olsaydım da kasmasaydım ailem orda, 40-50 yaşımda iş bulup da gidemem evlilik yok o ayrı dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 axedice said: Çok rahatlama biraz gergin kal ;) Benim dertlerim eften püften değil de, kaldı ki eften püften derdi olana da senin derdin küçük sus mutlu ol diye ensesine vurmuyorum sexdice kardeş. Sana minik gelen şey onun için kocamandır godzilladan daha büyük derttir onu yargılamak sana düşmez diyorum sadece. Çaktırmadan küçümsüyebilirsin ama biraz, hissettirmeden. Hissettirirsen ölüm döğüşü yapmamız gerekir kaybedersin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 pontipati said: isteyen olursa bi ara göt atsın. polyanagirl said: arada İngilizce konuşuyorsun yabancılık var mı Kenan wastyrx said: Mantığınızı silkeyim sizin gençler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 polyanagirl said: sanssizsansli said: "roket adam" said: Yaşamının büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren bir insan olarak ben de çok mutsuzdum bir aralar. Hala da mutsuz zamanlar geçiyorum ama bu ataklar son iki yılda çok azaldı. Çok sevdiğim bir kız arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, yine kardeşim gibi sevdiğim bi herif te durup dururken böbrek nakil listesine kaydoldu en üst sıradan. Her hafta görüşıyorum o adamla. Haftada 4-5 gün diyalize giriyor, böbrek nakli çıksın diye bekliyor sürekli. Her hafta kardeşim dediğim adamı bir daha göremeyecekmiş gibi muhabbet ediyorum ama ona da sezdirmemeye çalışıyorum. Böyle şeyleri görene kadar ben de çok mutsuzdum. Sonra bi çıkar yol aramaya başladım işte. Oyunun sonunda geberip gidiyorsunuz. Sonu çok çok yakın bir anda olabiliyor. Birkaç milivoltluk elektriksel bi atışmaya bağlı boktan hayatın. Birazdan ölmeyeceğimizin garantisi yok. gerçekten düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ve fark ettiğimden beri gecemi gündüzümü deli gibi yaşayarak geçiriyorum, fark ettiiğimden beri aldığım her nefese şükrediyorum amk. M.utlu olmak kolay değil ama birkaç güzel trick var, gerçekten çok basit şeyler, ve insanlar bunları söylediğinde hadi lan oradan entel deyip geçiyordum, ama çok haklılarmış: 1) hayat düzeni. işe girin abi. en boktan iş bile evde oturmaktan iyi. benim gibi evde oturdukça düşünen ve okuyan bi adamsanız gerçekten bunu bırakın, yapmayın. zaten min 20+ senedir yapıyorsunuz bunu. yeterince entelektüel zımbırtı biriktirdiniz, yeter. kariyer kasın. kafayı meşgul edin bi şekilde. kendi kafanız ve hayatınız dışında bir şeyleri düşünecek druma gelin. kastırın. 2) spor. mutlaka spora gidin. akşama doğru olsun. hayvanlar gibi abanın. eve gidince yüzünüzü yıkayacak haliniz kalmasın. performansınızı raporlayın (bugün u kadar koşabidim, yarın k kadar koşarım gibi) gelişimi izleyin. 3) iyi yemek. hamburgeri, otu boku çıkarın demiyorum, ama azaltın abi. Burger King Steakhouse çıktığında haftada 2 gün yiyen bi adamdım, şu an ağzıma süremiyorum. Bu bokun içinde ne kimyasal varsa bağımlılık yapıyor (bkz. msg), güzel bir şey gibi geliyor, güzel değil. Gidin iskender yiyin, adana yiyin, beyti yiyin, ama hamburger yemeyin. Keza pide gibi ekmek ağırlıklı şeyler de öyle. Abanmayın yapaya. Doğal gömün. 4) Düzenli uyku. Kur telefonuna sleep tracker'lardan birini, her gün ne kadar uyuyorsun, kaçta kalkıyorsun takip et. sleep note'ları ayarla, bira içtiğinde uyku kaliten artıyor mu, spor yaptığında mı artıyor otur tespit et. sonuçlara bayaa şaşıracaksın. Aha bu dördünü yaptığında ne olursa olsun kendini iyi hissetmeye başlıyorsun. Bu duygusal falan değil kimyasal bir şey. Seve seve olacak yani, sen kasları çalıştırdıkça o endorfin artacak. Laktik asit biriktikçe uykun gelecek 10'da uyuyacaksın. İyi uyuyunca ertesi günü iyi hissedeceksin, işe kastırdıkça ilerleyecek, ilerledikçe egonu tatmin edeceksin. Sonra o egonu nereye, kime satarsan sat, kitap mı yazarsın, hatunlara mı yürürsün sana kalmış. Böyle yapıyorum. Umarım bozulmaz. Ve abi unutmayın, İNANILMAZ derecede şımarıksınız. Şükretmek için şii mültecilere falan bakmanıza gerek yok. Fanusunuzdan bi çıkın sokağa inin. Minibüse binin bi gezin istanbul'da. Sırça köşkünüzden çıkın. İnsanların dertleri o kadar GERÇEK ki psikolojiniz alt üst olabiliyor iki hikayeyle. Bayadır wot atmıyordum. typolar için sori. byyle. ya sen ne tatlı bi adammışsın. Ağzımdan aldın lafı roket çok tatlı ama pek cevap vermiyor. Roketi bulan cennetlik :) ya hayatım benimde kötüydü. Ama geçenlerde aşık oldum geçti :) bence aşık olmak çok iyi bişey. İşine de yansıyor. Ben bankacıyım müşterilerim bile bu değişikliği anladı :) şükretmek dedi roket valla helal olsun çok güzel düşünceleri var. Teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için. Çok giremiyorum bu ara. Ondan atlamış olabilirim bazı mesajları. Girdik mi de trollüyorum zaten, ciddiyet kotamı işyerinde kullanıyorum geceye sadece geyik, makara, lcw ve beyinsizlik kalıyor. polyanagirl said: "roket adam" said: Değiştiremeyeceğiniz şeyleri de bi an önce kabulleneceksiniz bunun kaçarı yok. Deal with it. Hayat sana bunları sunmuş. Oturup ağlamanın manası yok yani. Değiştiremeyeceğim şeylere üzülmemeyip kabullenmeye çalışıyorum. Hemen yeni aksiyon alıyorum sonra. Anladığım kadarıyla inançlı bir insansın ama bu okadar kolay olmuyor kabul etme durumu bide arada İngilizce konuşuyorsun yabancılık var mı Kenan İnançlı mı bilmiyorum ama inanan bi insanım, kabul etme durumu kolay değil ama mecburi, iki yabancı dil biliyorum, yabancılık yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 en büyük mutluluk sebebi aşık olmak falan yazmayın bu arada. karşılıksız çıkarsa çöküyor bünyeler. dikkatli olun ne istediğinizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Hiç aşık olmayan hani böyle ciddi anlamda birine tutulmayan var mı? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 polyanagirl said: Sana rahatlık batıyor kardeş :) annen bban yanındaysa hiçbirşeye üzülme kıymet bil sevdiklerini toprağın altına koymak nasıl bir duygu düşün bide Allah'a yönel hep bu dünyalık bakarsan sonu yok iyinin iyisi var oyuzden senin altındakileri düşün başarısız oluyorsan çıktığın yol yanlıştır Beterin beterini düşünmek psikolojiyi bozuyor bir süre sonra, gerek yok cidden bünyeyi daha da harap etmene. İnançla, rasyonellikle iyi bir şey bekledikçe olmadığı sürece daha kötüsünü düşünüp mutlu olmaya çalışmak zavallılık sadece. Yoksa depresiflik ha deyince geçen bir ruh hali de değil hiç. Kime laf anlatıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yapmıyoruz dedindimi? aquila demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Madcat said: pontipati said: isteyen olursa bi ara göt atsın. polyanagirl said: arada İngilizce konuşuyorsun yabancılık var mı Kenan wastyrx said: Mantığınızı silkeyim sizin gençler, abi lanet olsun sdfsdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 arada çok harf var ama olsun artk sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "roket adam" said: Yaşamının büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren bir insan olarak ben de çok mutsuzdum bir aralar. Hala da mutsuz zamanlar geçiyorum ama bu ataklar son iki yılda çok azaldı. Çok sevdiğim bir kız arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, yine kardeşim gibi sevdiğim bi herif te durup dururken böbrek nakil listesine kaydoldu en üst sıradan. Her hafta görüşıyorum o adamla. Haftada 4-5 gün diyalize giriyor, böbrek nakli çıksın diye bekliyor sürekli. Her hafta kardeşim dediğim adamı bir daha göremeyecekmiş gibi muhabbet ediyorum ama ona da sezdirmemeye çalışıyorum. Böyle şeyleri görene kadar ben de çok mutsuzdum. Sonra bi çıkar yol aramaya başladım işte. Oyunun sonunda geberip gidiyorsunuz. Sonu çok çok yakın bir anda olabiliyor. Birkaç milivoltluk elektriksel bi atışmaya bağlı boktan hayatın. Birazdan ölmeyeceğimizin garantisi yok. gerçekten düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ve fark ettiğimden beri gecemi gündüzümü deli gibi yaşayarak geçiriyorum, fark ettiiğimden beri aldığım her nefese şükrediyorum amk. M.utlu olmak kolay değil ama birkaç güzel trick var, gerçekten çok basit şeyler, ve insanlar bunları söylediğinde hadi lan oradan entel deyip geçiyordum, ama çok haklılarmış: 1) hayat düzeni. işe girin abi. en boktan iş bile evde oturmaktan iyi. benim gibi evde oturdukça düşünen ve okuyan bi adamsanız gerçekten bunu bırakın, yapmayın. zaten min 20+ senedir yapıyorsunuz bunu. yeterince entelektüel zımbırtı biriktirdiniz, yeter. kariyer kasın. kafayı meşgul edin bi şekilde. kendi kafanız ve hayatınız dışında bir şeyleri düşünecek druma gelin. kastırın. 2) spor. mutlaka spora gidin. akşama doğru olsun. hayvanlar gibi abanın. eve gidince yüzünüzü yıkayacak haliniz kalmasın. performansınızı raporlayın (bugün u kadar koşabidim, yarın k kadar koşarım gibi) gelişimi izleyin. 3) iyi yemek. hamburgeri, otu boku çıkarın demiyorum, ama azaltın abi. Burger King Steakhouse çıktığında haftada 2 gün yiyen bi adamdım, şu an ağzıma süremiyorum. Bu bokun içinde ne kimyasal varsa bağımlılık yapıyor (bkz. msg), güzel bir şey gibi geliyor, güzel değil. Gidin iskender yiyin, adana yiyin, beyti yiyin, ama hamburger yemeyin. Keza pide gibi ekmek ağırlıklı şeyler de öyle. Abanmayın yapaya. Doğal gömün. 4) Düzenli uyku. Kur telefonuna sleep tracker'lardan birini, her gün ne kadar uyuyorsun, kaçta kalkıyorsun takip et. sleep note'ları ayarla, bira içtiğinde uyku kaliten artıyor mu, spor yaptığında mı artıyor otur tespit et. sonuçlara bayaa şaşıracaksın. Aha bu dördünü yaptığında ne olursa olsun kendini iyi hissetmeye başlıyorsun. Bu duygusal falan değil kimyasal bir şey. Seve seve olacak yani, sen kasları çalıştırdıkça o endorfin artacak. Laktik asit biriktikçe uykun gelecek 10'da uyuyacaksın. İyi uyuyunca ertesi günü iyi hissedeceksin, işe kastırdıkça ilerleyecek, ilerledikçe egonu tatmin edeceksin. Sonra o egonu nereye, kime satarsan sat, kitap mı yazarsın, hatunlara mı yürürsün sana kalmış. Böyle yapıyorum. Umarım bozulmaz. Ve abi unutmayın, İNANILMAZ derecede şımarıksınız. Şükretmek için şii mültecilere falan bakmanıza gerek yok. Fanusunuzdan bi çıkın sokağa inin. Minibüse binin bi gezin istanbul'da. Sırça köşkünüzden çıkın. İnsanların dertleri o kadar GERÇEK ki psikolojiniz alt üst olabiliyor iki hikayeyle. Bayadır wot atmıyordum. typolar için sori. byyle. Roket mesaj kutunu sil gitmiyor mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "roket adam" said: en büyük mutluluk sebebi aşık olmak falan yazmayın bu arada. karşılıksız çıkarsa çöküyor bünyeler. dikkatli olun ne istediğinizde :) Sen çöktün galiba iyi biliyorsun yada aşka inanmıyorsun aç bu konuyu roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 roket akşam boş musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hay balonuna çaktığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 roketi kafalayacak heralde harun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "roket adam" said: polyanagirl said: sanssizsansli said: "roket adam" said: Yaşamının büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren bir insan olarak ben de çok mutsuzdum bir aralar. Hala da mutsuz zamanlar geçiyorum ama bu ataklar son iki yılda çok azaldı. Çok sevdiğim bir kız arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, yine kardeşim gibi sevdiğim bi herif te durup dururken böbrek nakil listesine kaydoldu en üst sıradan. Her hafta görüşıyorum o adamla. Haftada 4-5 gün diyalize giriyor, böbrek nakli çıksın diye bekliyor sürekli. Her hafta kardeşim dediğim adamı bir daha göremeyecekmiş gibi muhabbet ediyorum ama ona da sezdirmemeye çalışıyorum. Böyle şeyleri görene kadar ben de çok mutsuzdum. Sonra bi çıkar yol aramaya başladım işte. Oyunun sonunda geberip gidiyorsunuz. Sonu çok çok yakın bir anda olabiliyor. Birkaç milivoltluk elektriksel bi atışmaya bağlı boktan hayatın. Birazdan ölmeyeceğimizin garantisi yok. gerçekten düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ve fark ettiğimden beri gecemi gündüzümü deli gibi yaşayarak geçiriyorum, fark ettiiğimden beri aldığım her nefese şükrediyorum amk. M.utlu olmak kolay değil ama birkaç güzel trick var, gerçekten çok basit şeyler, ve insanlar bunları söylediğinde hadi lan oradan entel deyip geçiyordum, ama çok haklılarmış: 1) hayat düzeni. işe girin abi. en boktan iş bile evde oturmaktan iyi. benim gibi evde oturdukça düşünen ve okuyan bi adamsanız gerçekten bunu bırakın, yapmayın. zaten min 20+ senedir yapıyorsunuz bunu. yeterince entelektüel zımbırtı biriktirdiniz, yeter. kariyer kasın. kafayı meşgul edin bi şekilde. kendi kafanız ve hayatınız dışında bir şeyleri düşünecek druma gelin. kastırın. 2) spor. mutlaka spora gidin. akşama doğru olsun. hayvanlar gibi abanın. eve gidince yüzünüzü yıkayacak haliniz kalmasın. performansınızı raporlayın (bugün u kadar koşabidim, yarın k kadar koşarım gibi) gelişimi izleyin. 3) iyi yemek. hamburgeri, otu boku çıkarın demiyorum, ama azaltın abi. Burger King Steakhouse çıktığında haftada 2 gün yiyen bi adamdım, şu an ağzıma süremiyorum. Bu bokun içinde ne kimyasal varsa bağımlılık yapıyor (bkz. msg), güzel bir şey gibi geliyor, güzel değil. Gidin iskender yiyin, adana yiyin, beyti yiyin, ama hamburger yemeyin. Keza pide gibi ekmek ağırlıklı şeyler de öyle. Abanmayın yapaya. Doğal gömün. 4) Düzenli uyku. Kur telefonuna sleep tracker'lardan birini, her gün ne kadar uyuyorsun, kaçta kalkıyorsun takip et. sleep note'ları ayarla, bira içtiğinde uyku kaliten artıyor mu, spor yaptığında mı artıyor otur tespit et. sonuçlara bayaa şaşıracaksın. Aha bu dördünü yaptığında ne olursa olsun kendini iyi hissetmeye başlıyorsun. Bu duygusal falan değil kimyasal bir şey. Seve seve olacak yani, sen kasları çalıştırdıkça o endorfin artacak. Laktik asit biriktikçe uykun gelecek 10'da uyuyacaksın. İyi uyuyunca ertesi günü iyi hissedeceksin, işe kastırdıkça ilerleyecek, ilerledikçe egonu tatmin edeceksin. Sonra o egonu nereye, kime satarsan sat, kitap mı yazarsın, hatunlara mı yürürsün sana kalmış. Böyle yapıyorum. Umarım bozulmaz. Ve abi unutmayın, İNANILMAZ derecede şımarıksınız. Şükretmek için şii mültecilere falan bakmanıza gerek yok. Fanusunuzdan bi çıkın sokağa inin. Minibüse binin bi gezin istanbul'da. Sırça köşkünüzden çıkın. İnsanların dertleri o kadar GERÇEK ki psikolojiniz alt üst olabiliyor iki hikayeyle. Bayadır wot atmıyordum. typolar için sori. byyle. ya sen ne tatlı bi adammışsın. Ağzımdan aldın lafı roket çok tatlı ama pek cevap vermiyor. Roketi bulan cennetlik :) ya hayatım benimde kötüydü. Ama geçenlerde aşık oldum geçti :) bence aşık olmak çok iyi bişey. İşine de yansıyor. Ben bankacıyım müşterilerim bile bu değişikliği anladı :) şükretmek dedi roket valla helal olsun çok güzel düşünceleri var. Teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için. Çok giremiyorum bu ara. Ondan atlamış olabilirim bazı mesajları. Girdik mi de trollüyorum zaten, ciddiyet kotamı işyerinde kullanıyorum geceye sadece geyik, makara, lcw ve beyinsizlik kalıyor. polyanagirl said: "roket adam" said: Değiştiremeyeceğiniz şeyleri de bi an önce kabulleneceksiniz bunun kaçarı yok. Deal with it. Hayat sana bunları sunmuş. Oturup ağlamanın manası yok yani. Değiştiremeyeceğim şeylere üzülmemeyip kabullenmeye çalışıyorum. Hemen yeni aksiyon alıyorum sonra. Anladığım kadarıyla inançlı bir insansın ama bu okadar kolay olmuyor kabul etme durumu bide arada İngilizce konuşuyorsun yabancılık var mı Kenan İnançlı mı bilmiyorum ama inanan bi insanım, kabul etme durumu kolay değil ama mecburi, iki yabancı dil biliyorum, yabancılık yok ;) Neyse burdan yazıyım :) oh Türk'te çıktın sevgilimden ayrılırsam seninle görüşelim tartışalım şu konuları :) ben 84 lüyüm umarım senin yaşta uygundur düşüncelerin güzel tipin nasıl merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 şu feels ortamını bozuyor polyanakürdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 of ne kadar basarisiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar