axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Nazar mı? Bundan takın kardeşlerim http://store.donanimhaber.com/ae/89/77/AE8977EA50215A930E0CF2EDF78BF762.png lfkgslfl nazara inanan var mı la gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Her şeyin üzerine geldiği artık kaldıramadığın nokta senin en büyük şansın. Artık o noktadan sonra bir şeyler değişecek, değişmek zorunda. Bit lutuf olarak düşün. Bir yerde okumuştum, şafaktan önceki son an karanlığın en yogun olduğu nokta. Şu an orada olabilirsin ama emin ol önün açık. Hayatını yönet abi, etkilere tepki verme bizatihi yönet.Kararsızlık en zor şey, insanın ne olursa olsun düşünüp bir karar vermesi ve bunu uygulaması sonu ne olursa olsun kararsızlıktan daha iyidir. Karar ver ve uygula. Sakın erteleme, ertelemek çok ciddi ve kötü bir hastalıktır. Kesinlikle mutlu olduğun, sevdigin bir işte çalış. Para önemli ama o kadar değil kaldı ki sevdigin işi yaparsan başarı ve para mutlaka gelecektir. Çizgin net olsun abi, biri ya o taraftadır ya burda. Kendini başkası için ezme. Kendine zaman ayır, spor olur, hobi olur. Kendini mutlu et. Son olarak sen bu dünyada özel bir insansın, bunu bil. 7 milyar içinde senden başka bir tane yok. Eşsiz ve benzersizsin. Duygularını foruma açabilmen aslında özgüvenini gösterir. Helal olsun. Kım ne der diye düşünmediğin gibi hayattada öyle düşün abi. Herşey güzel olacak merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Lan okudum da kral adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Şebnem, nasıl olacak? - Korkma ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Defensive said: Lan okudum da kral adamım yazlıktaki hatun vol.2 var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ağlama topiğidi bi ara ne oldu herkes çıktı mı depresyondan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Sigarayi biraksam daha mutlu bir insan olur muyum ben de bunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bendede aynı durum mevcut, epey bi süredir durum şu; gece 4'e kadar oyun/dizi/twitch öğlen 12 de kalkış, kahvaltı akşam 7-8'e kadar oyun/dizi/twitch sonra hızlı bi yemek, ve gece 4'e kadar oyun/dizi/twitch devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 axedice said: Dynun patlayasım varmış demek sana denk geldi. Yine de çok uzatmıyorum http://images.scribblelive.com/2014/6/16/e48a94df-9f72-4602-b235-500c94859c5a.jpg IŞİD tarafından öldürülmemek için musuldan kaçan şii bir aile. Bu zamana kadar büyük ihtimalle ellerinde avuçlarında yokmuş zaten, de artık çadırlarda sürünüyorlar. Benzer görüntüleri suriyeden kaçıp türkiyeye sığınan savaş mağdurlarında da görmek mümkün. Soruna cevap vereyim, aç değilim açıkta değilim, yediğim içtiğim her an her dakika bana kardır diyerek yapıyoruz. Herkes bişeylere üzülüyor da karı gibi hayat niye çok kötü demenin hiç bi anlamı yok, keza hayat bizler için BAYA iyi. gördügüm en kötü self motivasyon teknigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bck said: ağlama topiğidi bi ara ne oldu herkes çıktı mı depresyondan asdf Bence eskisi kadar değildir, herkes toparlanmaya başlamıştır. Depresyon dediğin nanenin de belli bir limiti olsa gerek. Umuyorum ki iyiye doğrudur herkesin gidişatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bu ara ben gireyim diyorum depresoyona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bi boy ver. sonra cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 karaktersiz said: gördügüm en kötü self motivasyon teknigi Çünkü motive olmak için değil. Ağlak ergen kızlar gibi saçma sapan şeylerden şikayet edip kendini evrenin merkezi sanmamak için. Motive olmak istiyorsanız başkalarının başarı hikayelerini okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Dynun said: ağır depresyondayım iş aşk para arkadaş sağlık hepsi biyerden zortluyor. cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten. kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum. bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin. herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi ps: vurun kahpeye Sonunda kadar herkese kötü davran. Sonra dahada kötü davran.Arada çok ama çok az iyi davranıp yemle. Sonra tekrar kötü ol.Döngüyü sürdür. Farkediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 amaan sıkılmadi mi caniniz hep dip hep dip..cikin disari bi 10 dakika gezin o yagmur gir kic cataliniza kadar islesin..sonra eve donun sicak cikolata icip bir uyuyun..kalktiginizda piril piril olacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 danayi dinlemeyin. derisi kalin zaturre olmuyo tabi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hayat çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 tek akibim aynadaki adam depresyonla ilgili büyük sorunlar yasadim ama artik sadece geldiginde not in m watch diyip yolluyorum geri evde oturmak en kötüsü mutlaka dısari çik ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 JrStorMesT said: Bendede aynı durum mevcut, epey bi süredir durum şu; gece 4'e kadar oyun/dizi/twitch öğlen 12 de kalkış, kahvaltı akşam 7-8'e kadar oyun/dizi/twitch sonra hızlı bi yemek, ve gece 4'e kadar oyun/dizi/twitch devam şunun işe giden versiyonuyum. ek olarak 12 aydır tam maaş alamama damage ekleyin. geçim derdi vulnerability +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paticik *** Gamsız Girilmez *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 güvenlik kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Theridone said: Paticik *** Gamsız Girilmez *** http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/1410086854070_zps366b82f8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bi dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 lan 1500 lira kira veriyorum, 12 aydır maaş alamıyoruz gamcık, mı şimdi bu. gamımı beğenmediler. gamınıza sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar