barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 polyanagirl said: "roket adam" said: polyanagirl said: aquila said: roket'in ekmegine mani olmayalim. Bence de aferin size ama ya sevgilisi varsa :( Sevgilim yok, CAPS VER CAPS. Foto görelim, patideki kardeşlerimiz onay versin, ben zaten bekliyorum ne zamandır.. Yani bir umut var diyorsun çok güzel çok sevindim sevgilinde yokmuş daha ne olsun ama ben senin fotonu görmedim önce seni görelim sonra ben atıcam hatta istanbulda yaşıyorsan görüşebiliriz roket bu öndeki çocuk. http://s12.postimg.org/t3yf1y2st/caps.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 surreal bir hikaye kardes emegine saglik terazine hopladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Biliyorum hepiniz şu an teknosadaki fotomu koymak istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yakınını koyduk :D o foto direk bu üstekini akla getiriyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: Biliyorum hepiniz şu an teknosadaki fotomu koymak istiyorsunuz. koyayım diye link kopyaladım ama sonra kendime dedim ki "sana ne?" evet işte böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: Biliyorum hepiniz şu an teknosadaki fotomu koymak istiyorsunuz. ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 RIDVAN SEN DE BANA CAPS VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: Biliyorum hepiniz şu an teknosadaki fotomu koymak istiyorsunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 senko senin dublin günlerin de çok güzel maşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ahah tüm dublin boyunca ayık değildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: polyanagirl said: aquila said: roket'in ekmegine mani olmayalim. Bence de aferin size ama ya sevgilisi varsa :( Sevgilim yok, CAPS VER CAPS. Foto görelim, patideki kardeşlerimiz onay versin, ben zaten bekliyorum ne zamandır.. Roket gerçekten caps istiyorsan koyyım bakalım beğenicek misin :) en güzel fotolarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Buraya bi keps gönder görelim ya madem. Görmek önemli yani. GERÇEKTEN KEPS İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 boydan iste lan roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 boydan açılı efektli her türlü fark etmez. Gözlerim o kadar çok internetten tanışılmış kız fotosu gördü ki otomatikman gerisini kafamda oluşturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 roket sen de caps koysana şu atkılı foto geliyor ciddiye alamaıyorum msjlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: boydan açılı efektli her türlü fark etmez. Gözlerim o kadar çok internetten tanışılmış kız fotosu gördü ki otomatikman gerisini kafamda oluşturuyorum ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 SOLGAR HTP5 VE MARUYANA DENDİ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ben keps koyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 jacabo said: RIDVAN SEN DE BANA CAPS VER al bak kızlara kaslı olduğumu sansınlar diye gönderdiğim caps +16 dikka kızlar ıslanabilirsiniz http://i.imgur.com/ZeAqybx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hugolululululuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 aquila said: ne sevgilisi la, kim bakar rokete. nasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: Buraya bi keps gönder görelim ya madem. Görmek önemli yani. GERÇEKTEN KEPS İSTİYORUM. Çok istiyorsan atıyım bana mail adresini ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Feamer said: aquila said: ne sevgilisi la, kim bakar rokete. nasa Hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0fs9mL5Da3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mutsuzluk veya depresiflik aslinda hep felsefik boyutta veya raki masasi seviyesinde tartisiliyor ama bence yanlis. Mutsuzlugu etkileyen o kadar cok faktor var ki, genetik faktorler, otomatik dusunceler, beyin kimyasindaki duzensizlik ki buna duzensiz uyku ve sagliksiz beslenme cok etki ediyot, endise ve korkular, kisilik yapisi, gecmis aci deneyimler ve cocukken kazandigimiz psikolojik semalar... Bana gore cozum derdim var diye gezmek de, hayat zaten kisa git dolu dolu yasa gibi abuk cevap da degil. Dolu dolu yasamaya cesareti olsaydi kisi zaten mutsuz oldugu isi birakir ski dssagina gezerdi. Cozum bunun psikolojik veya psikyatrik destek alip bunun bir saglik problemi olarak kabullenilmesinde geciyor bence. Destek alin, bu utanc duyulacak bisey veya gereksiz para savrulacak bir sacmalik degil. Ha tabi ekonomik anlamda sikintiliysaniz kitap onereyim -hayati yeniden kesfedin- semalarla alakali ilginc bir pskioloji kitabidir bir kisisel gelisim kitabi degil psikonet yayinlarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar