Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Goering said:

oyun yalan ya,
hala cheat yapiliyor,
ban falan da yok.

(ne cheat'i lan diceksiniz, reddit'ten fln arayip okuyun. kimseyi tesvik ediyormus gibi olmiyim...)

cheat dediklerin ağaçları balkabağı yapma, tower rangeı gösterme vs ise
bu gece ki patch ile fixlendi artık matchmaking maçlarında calısmıcak.

bunlardan başka cheat sacmalıkları da var onlarda durum ne oldu bilmiyorum ama
Mesaj tarihi:
Creus said:

o zmn 5 kişi giricen abi, 2 kişi noob olucak bir şekilde kapğayacaksınız açıkları, hep aynı herolarla oynasın onlarda. Alışırlar bir noktadan sonra. 5 stack tek çareniz, yoksa max %50 win rate de tıkanırsınız o ekip.

5 STACKIZ IŞTE. kafalarına silah dayayıp sabah akşam dota çalıştırtamıyorum. karşıya aynı seviyede adamlar gelirdi eskiden. son 2 haftadır bi sıkıntı var gibi.
Mesaj tarihi:
tiLi said:

benim bi stack var artık oyun kazanamıyoruz. 2 arkadaş 300 oyun, diğer üçümüz 1knın altındayız ben 900. karşımıza gelenler 3kişi 1k+, 2kişi 2k+ oyunlu. hep böyle olmaya başladı. ben %70 kaybetmiyorum lane i. diğer laneler %100 kaybediyor. supportlarımız da pasif. uninstalla gidiyoruz

2k oyunu olan adama karşı napsın benim noob arkadaşım kızamıyorsun da.

1k altı diğince 1k mmr anladım bi an çok pis dalga geçcektim sdfsd
Mesaj tarihi:
@eldar kamerayı kilitlemek istemiyorum abi.

normalde hero, kamera odağında yani ortasında değilse double tap gerekiyor bunun için. ben tek tıkla olsun istiyorum olay o.
Mesaj tarihi:
tamam ya yaptım. oyun volvonun olunca console'un varlığını unutmuşum. ayarlara bakıyordum böm böm.
2 satır aliasla hallettim her şeyi.

alias +k "+dota_camera_follow; +dota_camera_follow"
alias -k "-dota_camera_follow"
bind 1 +k

olay bu. ekran nerede olursa olsun, 1'e(f1 yerine 1 kullanıyorum ben) bir kere bastığımda ekran heroma dönüyor ve elim basılı durduğu sürece heroya kilitli vaziyette kalıyor. bıraktığım zaman serbest kamera yine.

tabi 7 yıl dota oynadım da sonra lol'e alışınca benim için bu kamera işi baya eziyet olmuştu. şimdi quickcast sıkıntı, onu da ALT'tan shift'e alabilirsem on nümero olucak.
Mesaj tarihi:
ardm benim pc kaldırmıyor
bot giriyorum ondanda artık baydım afk bırakıyom, yine report yiyip 16 oluyom slkdghklghsdlkh

edit: bak misal ardm gireyim demiştim oyun göçtü geri dönene kadar düşmüşüm, 10dan 16ya çıktı tekrar low pri

cehennem azabı resmen hahahahhahhha
Mesaj tarihi:
abi shop açılmıyo oyunda delircem.sfsdf

item falan alamıyorum kısayol tuşuyla da açılmıyo shop.

tıklıyorum tepki vermiyo oyun yani yere tıklıyomuşum gibi nedendir?
  • Yeni Oluştur...