Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Goering said: oyun yalan ya, hala cheat yapiliyor, ban falan da yok. (ne cheat'i lan diceksiniz, reddit'ten fln arayip okuyun. kimseyi tesvik ediyormus gibi olmiyim...) cheat dediklerin ağaçları balkabağı yapma, tower rangeı gösterme vs ise bu gece ki patch ile fixlendi artık matchmaking maçlarında calısmıcak. bunlardan başka cheat sacmalıkları da var onlarda durum ne oldu bilmiyorum ama
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ulan templar skini kurdum 1 defa oynayabildim override vpk kalkmış vay anasını
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Creus said: o zmn 5 kişi giricen abi, 2 kişi noob olucak bir şekilde kapğayacaksınız açıkları, hep aynı herolarla oynasın onlarda. Alışırlar bir noktadan sonra. 5 stack tek çareniz, yoksa max %50 win rate de tıkanırsınız o ekip. 5 STACKIZ IŞTE. kafalarına silah dayayıp sabah akşam dota çalıştırtamıyorum. karşıya aynı seviyede adamlar gelirdi eskiden. son 2 haftadır bi sıkıntı var gibi.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 tiLi said: benim bi stack var artık oyun kazanamıyoruz. 2 arkadaş 300 oyun, diğer üçümüz 1knın altındayız ben 900. karşımıza gelenler 3kişi 1k+, 2kişi 2k+ oyunlu. hep böyle olmaya başladı. ben %70 kaybetmiyorum lane i. diğer laneler %100 kaybediyor. supportlarımız da pasif. uninstalla gidiyoruz 2k oyunu olan adama karşı napsın benim noob arkadaşım kızamıyorsun da. 1k altı diğince 1k mmr anladım bi an çok pis dalga geçcektim sdfsd
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 asla istediginiz mmr a ulaşamıycaksınız zz a
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ya bu hero seçme tuşuna iki kere basmak gerekiyor ekranın heroya odaklanması için. bunu bi kerede yapabilme şansımız yok mu hala?
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 vardı bir yolu hero'yu merkeze kilitlemenin diye hatırlıyorum ama tavsiye etmem. Pro'yu falan geçtim düzgün oynayan kimse öyle oynamaz.
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 @eldar kamerayı kilitlemek istemiyorum abi. normalde hero, kamera odağında yani ortasında değilse double tap gerekiyor bunun için. ben tek tıkla olsun istiyorum olay o.
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tamam ya yaptım. oyun volvonun olunca console'un varlığını unutmuşum. ayarlara bakıyordum böm böm. 2 satır aliasla hallettim her şeyi. alias +k "+dota_camera_follow; +dota_camera_follow" alias -k "-dota_camera_follow" bind 1 +k olay bu. ekran nerede olursa olsun, 1'e(f1 yerine 1 kullanıyorum ben) bir kere bastığımda ekran heroma dönüyor ve elim basılı durduğu sürece heroya kilitli vaziyette kalıyor. bıraktığım zaman serbest kamera yine. tabi 7 yıl dota oynadım da sonra lol'e alışınca benim için bu kamera işi baya eziyet olmuştu. şimdi quickcast sıkıntı, onu da ALT'tan shift'e alabilirsem on nümero olucak.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 mulgear6 said: 3 maç low prio reporttan dolayı :( HAHAHAHAHAHHAHAAHH AHHAHAHA gel low pri oyun atak, ben hala çıkamadım sdf
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 of dotastore a zam geldi chestlere 50 kuruş zam :/
kami Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ardm spamlayınca çok hızlı çıkılıyor lp den. hele bir de milleti ayarlayıp 5 kişi girersen her oyun 3-4dk max.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ardm benim pc kaldırmıyor bot giriyorum ondanda artık baydım afk bırakıyom, yine report yiyip 16 oluyom slkdghklghsdlkh edit: bak misal ardm gireyim demiştim oyun göçtü geri dönene kadar düşmüşüm, 10dan 16ya çıktı tekrar low pri cehennem azabı resmen hahahahhahhha
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 euronun dolar karşısında değer kaybetmesi ve dolar fiyatlarının fırlaması...
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi shop açılmıyo oyunda delircem.sfsdf item falan alamıyorum kısayol tuşuyla da açılmıyo shop. tıklıyorum tepki vermiyo oyun yani yere tıklıyomuşum gibi nedendir?
Öne çıkan mesajlar