eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 emin ol ki senin de birçok oyun içi hatan vardır, kendi oyununu geliştirebilirsen mmr'ının da yükseldiğini göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Abi bir kere kazanmak istiyorsanız carry almayın. Support sorununu geçiyorum, late game bile göreceğinizden emin değilken carry ye niye yatırım yaparsınız? Takım oyuncusu herolardan uzak durmaya çalışın. mesela, axe jungle alana kadar Nature's Prophet jungle oynamasını öğrenin (çıkardığınız ağaçlarla bile adama body block yapıp ızdırap olabilirsiniz. Melee ile kendi arasına koyup, heriflerden 1 hit almadan kesebilenler var) Necrophos oynamasını öğrenin. Düzgünce araştırıp öğrenin. Her oyuna her duruma aynı item build yapmayın. Riki alana kadar bh alın (karşıda ızdırap olacka birşey yoksa) Broodmother ile rat oynayın. Şunu oyun sonuna kadar tutamazlar zaten. Karşıda axe bile varsa dert etmezsiniz öğrenirseniz. Alacağınız 1 ward ile axe a yakalanmazsınız. Ama "Shiva's Guard" a dikkat edin. Axe sizin oraya yaklaşır ve bunu basarsa (gem, sentry vs ile) sizi görür ve tepenize atlar. Bunu üstünde görürseniz ve sentry veya gem varsa uzayın... Zaten sizin tek amacınız ratçılık yapıp rating kasmak. Broodmother oynayacaksanız ölmeyin düzgün öğrenin ama :P. Deward bile yapmanız gerekecek. Zaten karşısı bir süre sonra artık o koridordan ümidi kesip uzayacaktır. Late game de etkiniz azalsada 40 dakikayı görmeden oyunu rahat bitirirsiniz o mmr da. Tide, Tiny, doom?, Omniknight.. ne bielyim ya.. seçenek çok.. Takımın durumuna göre alınır.. Yok ben tek tabanca takılayacağım deniyorsa, Broodmother bir çok oyunda yardırır.. Xp range inde durup, örümceklerle bedavadan last hit. Earthshaker mış axe mış bunlar bile sorun olmaz o rating de.. Wardınızı düzgün atın yeter. tabi şuda var. mmr yükseltip ne yapacaksınız? üst maçlara yetemeyeceksiniz daha büyük problem olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hiç kasmayın bence. cm girin rat. kaptan olmayın. genellikle işi bilenler atlıyor. arada mal çıkabiliyor tabi. ya da kimse seçmiyor ben seçiyorum random olmasın diye arada o kadar. 3200'ye düşmüştü mmrım. 1 haftadır cm oynuom şuan 3525. cm iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 düzgün support streamer var mı? asıl partim biraz beceriksiz, core oynamaya alışığım. 4.5k heriflerle girdim support oynamak zorunda kaldım. pek beceremedim ya 3/3 kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi bildiğim yok, arada chuan açıyordu eskiden ama o da support karakterlerle oynayıp, milletten kan alıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 eldar said: emin ol ki senin de birçok oyun içi hatan vardır, kendi oyununu geliştirebilirsen mmr'ının da yükseldiğini göreceksin. tercüme edeyim şunu snowball mid öğren 1v5 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Densiz said: Abi bir kere kazanmak istiyorsanız carry almayın. Support sorununu geçiyorum, late game bile göreceğinizden emin değilken carry ye niye yatırım yaparsınız? 6.83de olmuyor bu artık tam kanser 6.81de support pickleyip kasıyoredum ben şimdi napıcam bilemiyorum bıraktım ranki ara verdim meta düzene girsin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bi jerax var support streamer. o da çok nadir stream açıyo hele TT ye girdiğinden beri kayıplar bulldogla. o da earth spirit oynayınca ilgimi çekmiyo zaten. chuanı çin twitchinden mi izliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://www.liquiddota.com/forum/the-tavern/469192-ler_gg-stream-artofsupport-twitchtv-gg_nore şu herif var support streamer fakat izlemedim hiç edit: lol herif 5.8k dan 4.8kya düşmüş lanet olsun böyle metaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şu var bide flufnstuff ın yutub channeli https://www.youtube.com/watch?v=pMWqVejb8-I suplık için bi kaç video falan var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ama artık içine edeyim böyle low pri sisteminin tüm oyun 1v5 oynadım neredeyse skorum 20/8. tabi ki kaybettik reportlamış şey ağızlılar 16 low pri cezası yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 support streami olmaz kolay kolay. yarısı ward atmak kenarda beklemek ve olmek olan bi konsept support dedigin sey. maclarda oyun icinden girip focusa alıp izliyceksin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Flassh said: ama artık içine edeyim böyle low pri sisteminin tüm oyun 1v5 oynadım neredeyse skorum 20/8. tabi ki kaybettik reportlamış şey ağızlılar 16 low pri cezası yine... 16 NEY YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 madcow said: support streami olmaz kolay kolay. yarısı ward atmak kenarda beklemek ve olmek olan bi konsept support dedigin sey. maclarda oyun icinden girip focusa alıp izliyceksin anca. hmm evet ya. DAC bileti aldım naga falan izlerim diye. iyi fikir support izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 tiLi said: Flassh said: ama artık içine edeyim böyle low pri sisteminin tüm oyun 1v5 oynadım neredeyse skorum 20/8. tabi ki kaybettik reportlamış şey ağızlılar 16 low pri cezası yine... 16 NEY YA adamı kesiyorum, herif jug picker diyip reportluyor lol bunun bugı vardı ilk girdiğin low pri oyunu abandon yaparsan 16dan 6ya düşüyordu cezan fixlenmiş ama sanırım :( edit: hahha şaka gibi ya fixlemişler bugı. 1aydır dev forumda acılan 10 konunun 11i low pri sorunu hepsini kitlemekten başka hiç bişi yapmıyoralr fakat bugın konusu açıldıktan 1 gun sonra bugı fixliyorlar hahahah şaka bu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 e low prio bir sorun değil abi, sen şurada bize ağladığın kadar maç sırasında ağlasan ben de report'larım. Ki eminim flame'liyorsundur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 eldar bana sallamadan önce bi devforuma gir sorun neymiiş öğren ya. her gun en az 2kişiyi random reporluyorum 1inden kesin geri dönüş geliyor. hiç konuşmayanı da reportladım beni kesti diye herifide reportladım hep ceza bunlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 valla kusura bakma, genelde fazlasıyla abartıyorsun, o yüzden dediklerini inandırıcı bulmuyorum. Kafana göre adam report'luyorsan, ban'lanınca haksız yere ban'landım diye şikayet etmen de saçma kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben bi iki kere mute yedim onun dışında quitten low prio yedim sadece reporttan dolayı nası low prio yiyosunuz anlamıyorum bence flash baya noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 eldar said: valla kusura bakma, genelde fazlasıyla abartıyorsun, o yüzden dediklerini inandırıcı bulmuyorum. Kafana göre adam report'luyorsan, ban'lanınca haksız yere ban'landım diye şikayet etmen de saçma kaçıyor. ee sistem buysa tabi reportlıcam ki aptal developerlar sistemi düzeltsin herkes birbirini random reportlarken armut mu toplayayım ben. daha geçen gün bulldog streamde reportladı beğenmedi pickleri karşının diye lol sistem bu abarttığım bir şey yok, bilmediğin için sana öyle geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Beni kimse reportlamadi simdiye kadar.Internet baglantisi koptugu icin dustugum oyunlar disinda abandonda yapmadim.Ben bayaa bi reportluyorum ama oyun sonunda.Valve sag olsun rapor gonderiyorsun eksik kalma deyip ekstra rapor hakki gonderiyo. Gecen hafta su oyuncu listesinde adamin ustune tiklayinca ignore player diye bi secenek vardi.iki gun once bayaa bi aradim o secenegi.Tam olarak ne ise yaradigini bilmiyorum, tahminim ignore ettigin adamla seni ayni oyuna almamasi gibi bisi olabilir.Simdi bi yandan da ben mi yanlis gordum oyle bi menu hic olmadimi ki diye dunuyorum.Var miydi oyle bi secenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ignore ettiğin adam mutelanıyo aynı oyunana alınmama gibi şeyler volvo için kompleks tabi ki yok öyle bir şey normalde onu biz yapıyorduk adamı muteluyorduk, loading ekranında mutelu biri görürsek çıkıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 hiç low prio/mute yemedim ya 1200 maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bilin bakalım bu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 mulgear6 said: bilin bakalım bu kim? bana gözü yasli bir akadasimizi hatirlatti, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar