Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CTRL+x şeklinde makro konulmuyor mu? inventory itemlerine CTRL+Q W E şeklinde makrolamak istiyorum ama kabul etmiyor. ALT+X şeklinde yapılabiliyor.

Birde bu konsoldan camera_distance XX komudunu her oyunda yapmak yerine default ayar şekline getiremez miyiz?
Mesaj tarihi:
4 türk grup yapıp dota 2 ye girerse ne olur?
cevap = 3 carry ve bir ogre magi alınır. 5 inci tanımadıkları adamı support oynatırlar. Sürekli ward isterler.

Siz de böyle misiniz yoksam :P

gavur taklidi yapmaktan sıkıldım şu oyunda :D
Mesaj tarihi:
carryler am, spectre, medusa değilse tabi

BU ARADA
waga oyun sunuyor şu an dreamleague
http://www.twitch.tv/dreamleague
meh alliance v tinker bekliyodum. fnatic v 4ASC çıktı
Mesaj tarihi:
tiLi said:

3 core, 2 support ve supportun ward almasında sorun göremedim. türklerin o kadar kötü yanları varken supporttan ward istemesini mi yazdın

abi nerede? diğer adam meka bile çıkmadı bırak wardı eşeği.
Mesaj tarihi:
tiLi said:

ogre support değil miydi? draftta nası anlamadın support gerektiğini

seçimi sona yapsam sorardım belki ama ne olusa olsun abi. 4 kişi giripte support almamak yanlış bana göre. Kaldıki adamlar son 10 sn de picklerini yaptı. 1 tanesi benden önce seçti, ben 2 inci idim. Adamlar 30-40sn bekledim seçmelerini ama işte ne seçelim diye yazışıyorlardı.

Ama adamlara teşekkür ettim oyun sonu (içimden). Onların sayesinde pingin sesini kısma/yükseltme consol komutu olduğunu öğrendim :P
Mesaj tarihi:
snd_setmixer ping vol x
yada exec için
snd_setmixer ping vol "x"

örneğin oyundakiler düzgünse değeri 1.5 yapıyorum. Global skill varsa 2 yapıyorum.

Oyunda fazla kullanıyorsa 0.5

troll ping varsa 0

örnek

snd_setmixer ping vol 1.5
Mesaj tarihi:
Densiz said:

tiLi said:

ogre support değil miydi? draftta nası anlamadın support gerektiğini

seçimi sona yapsam sorardım belki ama ne olusa olsun abi. 4 kişi giripte support almamak yanlış bana göre. Kaldıki adamlar son 10 sn de picklerini yaptı. 1 tanesi benden önce seçti, ben 2 inci idim. Adamlar 30-40sn bekledim seçmelerini ama işte ne seçelim diye yazışıyorlardı.

Ama adamlara teşekkür ettim oyun sonu (içimden). Onların sayesinde pingin sesini kısma/yükseltme consol komutu olduğunu öğrendim :P

support almışlar işte 1 tane, türkleri savundurttun bana ya. ama evet sen önce seçtiysen, gerizekalı olmaları şaşırtmadı zaten
Mesaj tarihi:
yok abi, semi carry gibi birşey oynadı. Neyse üstüne konuşmanın anlamı yok. Ping le de kafamı şişirdiklerinde, netde ping sesini kısmayı ararken gelip buraya yazmıştım :P

edik: bi anlık öfkeyle yani =)
  • Yeni Oluştur...