Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yenerdi zatende aptal saptal fightlara girmeseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 TI'da yenilmez naga ve dark seer'i yendiğinden beri triplerde hıyar banla işte zekasız. rtznin pool zayıf zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 CTRL+x şeklinde makro konulmuyor mu? inventory itemlerine CTRL+Q W E şeklinde makrolamak istiyorum ama kabul etmiyor. ALT+X şeklinde yapılabiliyor. Birde bu konsoldan camera_distance XX komudunu her oyunda yapmak yerine default ayar şekline getiremez miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 şu şekilde bir autoexec.cfg dosyası yaratıp içine yazabilirsin ctrl olayı da muhtemelen order sıralama olayından dolayı yapılmıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 alt tuşuna makrolama yapınca da misal pk basarken alt tuşunu bastığın için tüm haritayı sürekli pingliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 hahahaah http://imgur.com/a/uDZoP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 http://i.imgur.com/rStGvmC.png http://i.imgur.com/5Uw4gLT.png hyperstone çok güzel asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 4 türk grup yapıp dota 2 ye girerse ne olur? cevap = 3 carry ve bir ogre magi alınır. 5 inci tanımadıkları adamı support oynatırlar. Sürekli ward isterler. Siz de böyle misiniz yoksam :P gavur taklidi yapmaktan sıkıldım şu oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 3 core, 2 support ve supportun ward almasında sorun göremedim. türklerin o kadar kötü yanları varken supporttan ward istemesini mi yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 carryler am, spectre, medusa değilse tabi BU ARADA waga oyun sunuyor şu an dreamleague http://www.twitch.tv/dreamleague meh alliance v tinker bekliyodum. fnatic v 4ASC çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 tiLi said: 3 core, 2 support ve supportun ward almasında sorun göremedim. türklerin o kadar kötü yanları varken supporttan ward istemesini mi yazdın abi nerede? diğer adam meka bile çıkmadı bırak wardı eşeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 şu oyunu stacklerden kurtarmadığın sürece kanser heriflere ward alıyorum carry halimle yine dikmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 mek sart diil de vision sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ben anlamaz, 4 kişi grup yapıp giriyorsan 1 iniz support olun. Karakter seçerken bile değil, oyun başladığında support olduğumu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ogre support değil miydi? draftta nası anlamadın support gerektiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 steamid: kertenkel normal all random, genelde ranked atmıyorum tek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 tiLi said: ogre support değil miydi? draftta nası anlamadın support gerektiğini seçimi sona yapsam sorardım belki ama ne olusa olsun abi. 4 kişi giripte support almamak yanlış bana göre. Kaldıki adamlar son 10 sn de picklerini yaptı. 1 tanesi benden önce seçti, ben 2 inci idim. Adamlar 30-40sn bekledim seçmelerini ama işte ne seçelim diye yazışıyorlardı. Ama adamlara teşekkür ettim oyun sonu (içimden). Onların sayesinde pingin sesini kısma/yükseltme consol komutu olduğunu öğrendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Densiz said: pingin sesini kısma/yükseltme consol komutu olduğunu öğrendim :P Oha neymiş? İrrite ediyor o ses beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 snd_setmixer ping vol x yada exec için snd_setmixer ping vol "x" örneğin oyundakiler düzgünse değeri 1.5 yapıyorum. Global skill varsa 2 yapıyorum. Oyunda fazla kullanıyorsa 0.5 troll ping varsa 0 örnek snd_setmixer ping vol 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Densiz said: tiLi said: ogre support değil miydi? draftta nası anlamadın support gerektiğini seçimi sona yapsam sorardım belki ama ne olusa olsun abi. 4 kişi giripte support almamak yanlış bana göre. Kaldıki adamlar son 10 sn de picklerini yaptı. 1 tanesi benden önce seçti, ben 2 inci idim. Adamlar 30-40sn bekledim seçmelerini ama işte ne seçelim diye yazışıyorlardı. Ama adamlara teşekkür ettim oyun sonu (içimden). Onların sayesinde pingin sesini kısma/yükseltme consol komutu olduğunu öğrendim :P support almışlar işte 1 tane, türkleri savundurttun bana ya. ama evet sen önce seçtiysen, gerizekalı olmaları şaşırtmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 yok abi, semi carry gibi birşey oynadı. Neyse üstüne konuşmanın anlamı yok. Ping le de kafamı şişirdiklerinde, netde ping sesini kısmayı ararken gelip buraya yazmıştım :P edik: bi anlık öfkeyle yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 eg v secret http://www.twitch.tv/dotacinema ilk maç keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 cimri volvo battle bonuslarımı sildi yerine chest vermedi vallahi zehirlicem bu şişmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 tiLi said: eg v secret http://www.twitch.tv/dotacinema ilk maç keyifliydi Bu hic zevkli degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 eg ne güzel tokatladı ya heheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar