knoxville Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 http://jasonjl.me/682Visualizer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 al ileride olmanın dezavanaj yaratmasını da görebilirsin https://www.youtube.com/watch?v=zdZz8xqxO14#t=500 bu da dendinin dedikleri iki patch noteta formülü gören herkes düşünebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 turnuva duzeyinde tam oturmusken, boyle radikal degisiklikler aptallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 200 mmr kaybettim sokayım böyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 bu hafta çok ağlamamıştın kota mı dolduruyosun hafta biterken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 sus lan 3k trash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Butun maclar 1 saatte yakin suruyor, uzadikca oyun afakanlar basiyor beni. Early game in avantaji niye bu kadar azaltildi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 lolwut? son maça bakma 70 dk afk jungle farm yapan gyro vardı takımda divine aldı düşürdü alıp geri vermedik o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 high skill brackette oynayıp bir şey sanmış :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Flassh said: 200 mmr kaybettim sokayım böyle işe hırs yaptım 100unu geri aldım böyle sistemin ben ne saçma salak iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8j4__xThRQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Yeni ap sistemiyle acaba ne kadar artmıştır item satışları. Ben sıkıntıdan beklerken alıyorum ufak tefek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Gallant said: Butun maclar 1 saatte yakin suruyor, uzadikca oyun afakanlar basiyor beni. Early game in avantaji niye bu kadar azaltildi ki? salak saça bi push olayı başlamıştı cunlu early push herolarına abanıp aynı aptal strateji ile 25 dakkada oyun bitiyodu surekli turnuvalarda baska hero secilmez olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 TI4 te toplamda hic secilmeyen hero sayisi 10. Valve ilk 15dk da isi garantiye alma olayina son vermek istiyor. Ama comeback faktorunu halen dengeleyemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sokayım böyle matchmaking e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 http://www.dotabuff.com/matches/971228209 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Duration : 3:33:36 Hehe bb DOta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 rage atarım o ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Arteezy sat in a dark room. The words "Dire Victory" filled up the screen. Not even Arteezy's shadow fiend could win this game. 3/8/7 378 GPM. Tears filled Arteezy's eyes as he carassed his hand of midas. The sound of hard core gangster rap and crying filled the room. The door creaks open and EE-sama enters the room. "You lost Artour." "You do know what happens when you lose." Arteezy removed his clothes, wearing only one of EE's anime wigs. EE removed his clothes, "You lost 23 MM. Thats how many hours your punishment will be." Arteezy spent the next 23 hours being furiously fucked by his mentor. After the punishment the semen covered Arteezy arised. "Thank you master, I can't wait to return the favor when you lose." Envy smiled. "So will I Artour." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Rtz sat in a dark room. The words "Dire Victory" filled up the screen. Not even Arteezy's shadow fiend could win this game. 3/8/7 378 GPM. Tears filled Arteezy's eyes as he carassed his hand of midas. The sound of hard core gangster rap and crying filled the room. The door creaks open and EE-sama enters the room. "You lost Artour." "You do know what happens when you lose." Arteezy removed his clothes, wearing only one of EE's anime wigs. EE removed his clothes, "You lost 23 MM. Thats how many hours your punishment will be." Arteezy spent the next 23 hours being furiously fucked by his mentor. After the punishment the semen covered Arteezy arised. "Thank you master, I can't wait to return the favor when you lose." Envy smiled. "So will I Artour." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://i.imgur.com/VbBdQHz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://i.imgur.com/JBMJD0p.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 stormeagle said: Bende uzun sureden sonra hon dan dota ya gectim. Hala eski dota mantigi devam ediyor. 10 oyunda anladim sunu. Gercekten biraz farmladigi zaman durdurulamaz herolar var. Phantom lanc, troll war, phantom assas, morlping.. Ayni 5 sene once dota daki gibi devam ediyor. Zaten cc olmadigi icin en azindan cok ust duzey oyunlar haric minumum 40-45 dk suruyor oyunlar. Eninde sonunda biraz farm yapmasini bilen tum carryler allah oluyor oyunda. "X carry kasmis bitti beyler" dota da olan bir sey. Hon da falan her hero cok guclu. Dogru build ile en baba carryi bile rahat durdurabiliyorsun. bende 5.84 ten beri dota oynuyorum ve sonradan hon'a geçtim tr ipleri banlanınca dotaya geçtim ve storma katılıyorum. oyun konuşulan gibi hon'a göre yavaş ancak alışınca zaten klasik onu algılamıyorsun. ayrıca op herolar mevcut, eskiden de vardı ama optimize edilmesini beklerdim. mesela faceless kasınca, hatta kasmasını geçtim adam hakkaten şanslıysa backtrack manyağı ediyor ben adamın 1 spell + 2 dagonu backtracklediğini gördüm mesela bu oyunculuk değil saçmalık oluyor. hon'da mesela backtrack skilinde ilk önce dmgı yiyorsun sonra 1-2 snyede regen ediyorsun ki gayet mantıklı adama burst kusarsan ölüyor böyle birşeyi dotaya uygulamak zor değil. bi heroya 120+ saniye cdli skili atıp bunu şansla yememesini eskiden de saçma bulurdum şimdi de buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 değerlendirmeler puba göre sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar