Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 https://image.ibb.co/dZRYOU/asd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Riverwind said: Benim pc bozuldu da anca kurtuldum bu oyundan :)-D Macbook al oyun derdin kalmiyor valla, binlerce saatim var dota1+2’de ama son 3 senedir mouseum bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Olm adam bozulan bilgisayarini yaptirmiyor sen macbook al diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 yokmu ya böyle gece 12 den sonra girip 1-2 el oyun atan pati üyesi. tek başıma geceleri kanser olmaktan sıkıldım rus communityle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Dota mı kaldı ya? Geceleri hots oynayan tayfa var. Ben onlara dahil değilim maalesef. Belki aralarında haaala dota oynayan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 oynuyoruz, hala 10/10 oyun dota mlsf community her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 eskiden beridir aynı erkek oyununa yetemeyenler başka oyunlara kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 2015de askere gittim dönünce başlamıcam dedim. arada rüyamda axe oynuyorum. hots oynuyorum kesmiyor o da. ama en azından hayat sömürmüyor dota gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 ota kimyasala eyvallah ama dotaya bulastirmasin hayat kimseyi. 2200 saatte neler yapilirdi, anca rusca ogrenip archon olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 https://streamable.com/a4ig2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 UO ya giden zamana acımıyorum da; Dota'ya harcadığım zamana yazık günah ya. 2300 2400 saat mi ne. Vallahi gitti güzelim zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 gene bisey yapmazdiniz, twitterda instagramda unlu takip ederdiniz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 7.20 gelmiş http://www.dota2.com/720/ int sy koymuş, icefrogun orjinal fikri bitti herhalde sanırım 10 yıldır inat ettiği itemi şimdi koymuş ring of aquilayı oyundan silmiş, ayıp bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 3 sene önce bırakmıştım. dayanamadıp tekrar kuruyorum şuan. o sırada post geldi. vay be flash hala burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 bende bırakmıştım ya. 7.20 hype ı oldum 2 oyun atıp ağlıcam, sonra silerim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 talent tree den sonra 5000 k saat oynamama ragmen silip attim turbo gelicne tekrar yukledim yeterli kadar nefretle kendimi doldurunca HOTS a gectim. dota pismanliktir daha ilk satirda `DENY MECHANICS Denies no longer give the denier 25% XP Creep denies now give the denier 20% of the gold bounty [?]` daha ne kadar degistirip durcaklar acaba bok gibi oyun dota oynamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 drowun ultisi tekrar instant creep kill olmuş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 olm 1 el attım demin hevesim kırıldı. 40 dakika oyun oynama konseptinden kopmuşum ben galba. bitmek bilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 go hots maksimum 25 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Flassh said: drowun ultisi tekrar instant creep kill olmuş hahaha wtf???? xDDDDDDDDD eqsdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 hotsa başladım 2-3 ay önce ondan zaten bugün dota kurasım geldi. ama hayal kırıklığı oldu resmen o casuallık hemen içime işlemiş. bi de çok şey değişmiş öğrenmek fln da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 hala alım satıp yaparak bir şeyler alıyorum black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Jaegerjaquez said: Flassh said: drowun ultisi tekrar instant creep kill olmuş hahaha wtf???? xDDDDDDDDD eqsdeee kotl un ultisi değişmiş, yanına minion cıkarıyor. lone druidun rapidi tekrar böyle sprit mi ne olmuş bildiğin eskiden kaldırdıkları skilleri tekrar koymuşlar oyuna biraz bufflayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 ee drow cacık olmuş o zman hayvan gibi agi veriyopdu ulti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 drowun aura, bonus attack speed veriyor damage yerine. baya büyük dmg nerfu yemiş drow. tüm dmg bonuslar attackspeed olmuş yeni ultinin tek ilginc tarafı, 400 range uzakta isen arrow pierce vuruyor, armoru ignore ediyor ama dmg bonus olmadıktan sonra ne kadar iş yapar bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar