Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 yargıladı ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Yani gercekten, OG'ye binde bir sans vermezdim su turnuva baslamadan, adamlara helal olsun, pattern'i kirip alacaklar bu gidisle finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 ananın daha bkbsı bile yok ama her skilli dodgelıyor kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Ana'ya Ember neden vermiyorlardı fgsdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 göt sıkısırsa diye saklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Bok gibi bir finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 ben begendim comeback'li dramalı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Neresi bok gibi be, süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Drami zaten efso o bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 izlerken kanser oldum og ye o yüzden baya iyi finaldi her duyguyu yaşattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 7ckingbad ın TI winner olucağını söylesem herkes gülerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 bedel 3 5 babaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Turnuvada hava yakalayan götürüyor, bana kalırsa da LGD daha iyi oynuyordu ama psikolojik direnci gösteremediler önemli anlarda. OG hakederek kazandı. Yancı kadrosundan giren Sebastian TI kazandı, şaka gibi bir durum. Ama açıkçası takım içinde işlevini yerine getirdi. Zevkli bir turnuvaydı fakat oyunun günümüz standartlarında gerçekten iyi oynayabilen takım sadece LGD'ydi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 normalin normalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 7ckingmad ın hateri çok ya, evet belki bi player olarak Tier 1 değil ama couch/captain olarak baya yetenekli. oyun anlayısı cok iyi ama sahada sıcıyor :d belki mad olmasa kazanılmazdı hatta, takımda etksinin çok olduğunu düşünüyorum draft screenlerde falan göruyorduk zaten sürekli konusan oydu farklı draflar farklı taktikler üzerine OG iyi calısmış hakettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 http://youtu.be/HWqLXUDI0w4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Benim adamla bir alıp veremediğim yok, durum ortada. Adam iyi koçsa iyi koçtur, gidip bir oyunun en üst düzey müsabakasının finaline kalabilen bir oyuncu olması anormal bir durum. Bu kadar iyi bir oyuncusuysa kaç yıldır neden takım bulamıyordu. Çok formda ana ve topson gibi bir üstün yetenek iyi bir takım havasıyla birleşti ve diğer takımların zaaflarından yararlanıp turnuvayı kazandılar. Zaten dünyanın en büyük ödülünü veren e-spor turnuvasını kazanan takımın yıldız oyuncusu neredeyse daha pro maç oynamamış, bir diğer oyuncusu kaç yıldır düzgün oynamıyor. Bu tabloya bakınca e-sporun gidecek daha ne kadar yolu olduğu ortaya çıkıyor. Muhteşem oyun vs. diye kendimi kandıracak halim yok. Bana göre maçlar zevkliydi ama oyun kalitesi geçen senenin altındaydı. eskiden oyucu hocalar vardı futbolda, yaşlanınca teknik direktör olurdu, ikinci yarı yedekten girerdi falan. Şimdi böyle bir şeyin ihtimali bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Ezile ezile yendiler hep zaten :) Birde şansları Liquid ve Secretla elemelerde oynamamış olmalarıydı. Hiç acımıyorlar OG gibi takımlara. Zaten Liquid 2-0 çaktı geçti OG'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Abi bayagi yanlis analiz etmissin bence. Fnatic kocu Aui_2000, Pain'inki Misery, EG'nin kocu Bulba falan daha bir suru de sayilir. Profesyonel komunite cok kucuk, herkes her isi yapiyor o yuzden. Analist, panelist, oyuncu, streamer, koc vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 TI sonrası gaza gelip tekrar yükledim daha ilk oyunda kanser oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Bi sekilde takimin olmasi lazim şöyle 5 arkadaş. Solo giriyosan kanser olmak kacinilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 5 kisi oynadik biz bunu yillarca. Kanser bitmedi. Evet arklarinla oynamak kanseri azaltiyor ama az biraz hirsli kazanmaya oynamak isteyen bir adamsan illaki kanser oluyorsun. Bu sirada league of legendsin su olayi gordunuz mu: https://esportsobserver.com/eu-lcs-first-blood-sponsor-sanquin/ Dota 2de boyle seyler yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 uğraştırmasınlar , skin çıksın parasını verelim onlarda gidip o parayla kan alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Benim pc bozuldu da anca kurtuldum bu oyundan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar