Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Yine bozmuşlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Gallant said: MKB den true strike cikarilmis, ember in bir talenti haric true strike ta yok piyasada. Anladığım kadarıyla bash ve accuracy ile verilen hasarların evade olabilitesini kaldırarak dengelemeye çalışmışlar. Yeter mi? Bence yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 dota3 oldu oynamaya gerek yok yeteri kadar kanser etti zaten bunca zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 sdafdf https://www.youtube.com/watch?v=YrBX69eh4v4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 bu oyuna neden her gün update geliyor ya ??? bende mi bir olay var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 yeni pec ile bin tane sey getirdikleri icin her gun bug cikiyor bu aralar. ranked sezonu acilana kadar oynamamak lazim, ona da bir hafta var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 10 oyun atin hele ranklari gorelim Abiniz archon1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 hepiniz lol mu oynuonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 millet sikildi gitti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 valla 5k saate yakınım var ama son 5 ayda toplam 4 maç atmışım. artık eskisi kadar enerjim kalmadı ya. yoruyo beni maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 eger bir de takimin yoksa komunite cok yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 meh sırf yeni rank sistemi için oynuyordum. son 1 oyun kala elektrik kesildi low pri yedim gg. kim ugrasıcak low priden çıkmak için. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 mulgear6 said: valla 5k saate yakınım var ama son 5 ayda toplam 4 maç atmışım. artık eskisi kadar enerjim kalmadı ya. yoruyo beni maçlar Lancelion said: eger bir de takimin yoksa komunite cok yoruyor. turbo tam sizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 yok ama ya o competitive'lik olmadan da zevk almıyorum ben hiç. illa sinir stres kübü olucam çıldırıcam kazanmaya yönelik oynıyıcam. ona enerjim yok artık o yüzden oynamıyorum. yoksa haftada 3-4 maç atıyorum botlara karşı elim soğumasın bi gün geri dönmek istersem diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Onu unranked oynayarak yapıyordum ben ama, solo queue unranked maçta support oynamak insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük sanırım. Kimsenin kasmadığı, Jungle LC'li, 3 carry'li takımın yendiği maçları bir oynuyorsun iki oynuyorsun, unranked olmasına rağmen sinir basıyor sonra, devam edemiyorsun. Daha talent tree'yi sindirememişken absürd bir patch geldi, içimden gelmiyor tekrar alışmak. Tek maçım yok 7.07'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Asteroth said: Onu unranked oynayarak yapıyordum ben ama, solo queue unranked maçta support oynamak insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük sanırım. Kimsenin kasmadığı, Jungle LC'li, 3 carry'li takımın yendiği maçları bir oynuyorsun iki oynuyorsun, unranked olmasına rağmen sinir basıyor sonra, devam edemiyorsun. Daha talent tree'yi sindirememişken absürd bir patch geldi, içimden gelmiyor tekrar alışmak. Tek maçım yok 7.07'de. turbo olunca herkes kasıyor support'da kasıyor hatta çoğu zaman support fln alan pek olmuyo wc3 eurobattle yada garena maçlarına benzetiyorum ben turboyu herkes kafasına göre pick,herkes heryerde kasıyor,10 dakka içinde kim kime dum duma oyun bitene kadar non-stop aksyon talentlere ilk başka şaşırarak bakıyodum ama şu an talentten önce dota ne kadar sıkıcıymış diye düşnüyom gelin turbo'da 5 atak ya atkşamları , goblin alcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 patide oyuncular varsa steam id siren1s ekleşek bu ara çok vaktim var sardım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 archon civari varsa takilabiliriz, battle cup getirsinler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Dayanamadım, calibration maçlarını yaptım. Tek yıldızlı Legendary verdi, küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 https://steamcommunity.com/id/dogmit/ ekleyin ranked girek bende bi sürü yabancı var aksamları 5 giriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 dota oynayan pati kalmadıgına göre foruma artık pembe tema gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 uzun zaman oldu be dogmeat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 bildiğiniz en yaşlı dota 2 oyuncusu kaç yaşında 40 yaşıma geldiğimde dota oynamaktan korkuyorum hatta 50-60 filan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 ben 29 oldum hala rus besliyorum geçen reddite bi adam vardı aynen bunun topiğini açmıştı,"40 yaşındayım hala dota oynuom, yaşlı dotacı var mı ?" diye , doluştu dedeler hatta elemanın biri babsını koydu hala wc3 oynuo 60 yaşında adam jakiroyla rampage atıp milleti flameliyo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Ben oynuyorum ya archon 4 olmuşum, eklerim seni hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar