Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gallant said:

MKB den true strike cikarilmis, ember in bir talenti haric true strike ta yok piyasada.

Anladığım kadarıyla bash ve accuracy ile verilen hasarların evade olabilitesini kaldırarak dengelemeye çalışmışlar. Yeter mi? Bence yetmez.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

valla 5k saate yakınım var ama son 5 ayda toplam 4 maç atmışım. artık eskisi kadar enerjim kalmadı ya. yoruyo beni maçlar

Lancelion said:

eger bir de takimin yoksa komunite cok yoruyor.

turbo tam sizlik
Mesaj tarihi:
yok ama ya o competitive'lik olmadan da zevk almıyorum ben hiç. illa sinir stres kübü olucam çıldırıcam kazanmaya yönelik oynıyıcam. ona enerjim yok artık o yüzden oynamıyorum. yoksa haftada 3-4 maç atıyorum botlara karşı elim soğumasın bi gün geri dönmek istersem diye :P
Mesaj tarihi:
Onu unranked oynayarak yapıyordum ben ama, solo queue unranked maçta support oynamak insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük sanırım. Kimsenin kasmadığı, Jungle LC'li, 3 carry'li takımın yendiği maçları bir oynuyorsun iki oynuyorsun, unranked olmasına rağmen sinir basıyor sonra, devam edemiyorsun.

Daha talent tree'yi sindirememişken absürd bir patch geldi, içimden gelmiyor tekrar alışmak. Tek maçım yok 7.07'de.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Onu unranked oynayarak yapıyordum ben ama, solo queue unranked maçta support oynamak insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük sanırım. Kimsenin kasmadığı, Jungle LC'li, 3 carry'li takımın yendiği maçları bir oynuyorsun iki oynuyorsun, unranked olmasına rağmen sinir basıyor sonra, devam edemiyorsun.

Daha talent tree'yi sindirememişken absürd bir patch geldi, içimden gelmiyor tekrar alışmak. Tek maçım yok 7.07'de.

turbo olunca herkes kasıyor support'da kasıyor

hatta çoğu zaman support fln alan pek olmuyo

wc3 eurobattle yada garena maçlarına benzetiyorum ben turboyu

herkes kafasına göre pick,herkes heryerde kasıyor,10 dakka içinde kim kime dum duma oyun bitene kadar non-stop aksyon

talentlere ilk başka şaşırarak bakıyodum ama şu an talentten önce dota ne kadar sıkıcıymış diye düşnüyom

gelin turbo'da 5 atak ya atkşamları , goblin alcam ben
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben 29 oldum hala rus besliyorum

geçen reddite bi adam vardı aynen bunun topiğini açmıştı,"40 yaşındayım hala dota oynuom, yaşlı dotacı var mı ?" diye , doluştu dedeler

hatta elemanın biri babsını koydu hala wc3 oynuo 60 yaşında adam jakiroyla rampage atıp milleti flameliyo fln
  • Yeni Oluştur...